Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-15 00:16
  • Bekerwedstrijd: Mecz barażowy
  • Stadion: Cracovia NH
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 26789
wzgorza city Tax Heaven
4 5 1 Tactiek 5-3-2 v1
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 4
45.3 gemiddelde waardering 31.9
zeer goed Schieten matig
solide Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


12e minuut.
Butt is nu in balbezit. Butt geeft de bal voor. Klungelig pakt Kajdas de bal. Mălăiescu is nu in balbezit. Mălăiescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Mălăiescu kopt de bal weg. Cioper rent richting de bal. Sitek maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sitek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

17e minuut.
Homoţescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biesiada bereikt de bal nog maar net als eerste. Garfield begaat een overtreding. Garfield krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Butt kopt de bal weg. Daar is Biesiada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biesiada geeft de bal voor. Mălăiescu is nu in balbezit. Mălăiescu schiet op doel. Crespo bokst de bal weg.

20e minuut.
Mălăiescu rent richting de bal. Mălăiescu passt de bal zonder na te denken. Kis-Molnár rent richting de bal. Kis-Molnár draait met de bal, schiet en ... Crespo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wzgorza city - Tax Heaven 1:0

27e minuut.
Izydor rent richting de bal. Izydor geeft de bal voor. Biesiada rent richting de bal. Biesiada schiet op doel. Crespo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wzgorza city - Tax Heaven 2:0

28e minuut.
Kis-Molnár rent richting de bal. Izydor rent richting de bal. Izydor met een sublieme pass. Mălăiescu rent richting de bal. Mălăiescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Garcia de Orta geeft een lange en hoge pass. Grisoni is nu in balbezit. Grisoni geeft de bal voor. Mălăiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălăiescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kis-Molnár rent richting de bal. Kis-Molnár schiet op doel. Bystrzycki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wzgorza city 37%, Tax Heaven 63%.
wzgorza city - Tax Heaven 2:0

50e minuut.
Biesiada is nu in balbezit. Biesiada speelt de bal door. Mălăiescu heeft problemen om de bal te vangen. Mălăiescu schiet op doel. Bystrzycki probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Mălăiescu is nu in balbezit. Cioper rent richting de bal. Mălăiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioper is nu in balbezit. Cioper schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Biesiada is nu in balbezit. Biesiada passt de bal zonder na te denken. Mălăiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălăiescu draait met de bal, schiet en ... Crespo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wzgorza city - Tax Heaven 3:0

64e minuut.
Fajták bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajták passt de bal zonder na te denken. Daar is Donek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nzonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzonzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nzonzi is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Biesiada rent richting de bal. Biesiada passt de bal met de wreef. Mălăiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălăiescu schiet op doel. Crespo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wzgorza city - Tax Heaven 4:0

73e minuut.
Biesiada is nu in balbezit. Biesiada passt de bal met de wreef. Mălăiescu heeft problemen om de bal te vangen. Mălăiescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wzgorza city - Tax Heaven 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wzgorza city 33%, Tax Heaven 67%.
wzgorza city - Tax Heaven 5:0