Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Zadole FC Górzno v2
Tak Tyka Tactiek dobratakcica
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 45.6
goed Schieten goed
matig Passen solide
goed Verdedigen goed


18e minuut.
Polak geeft een lange en hoge pass. Machura kopt de bal weg. Daar is Meca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuppiroli geeft een hoge lob. Łopaciuk is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
San Zadole - FC Górzno v2 0:1

20e minuut.
Papić rent richting de bal. Papić geeft een lange en hoge pass. Łopaciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciuk schiet op doel. Kusiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Doeltrap. Kusiak trapt de bal weg. Cíder kopt de bal weg. Provenzale rent richting de bal. Provenzale schiet op doel. Kusiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Van Eetvelde rent richting de bal. Van Eetvelde geeft de bal voor. Bojinov probeert naar een medespeler te passen. Bahonar rent richting de bal. Bahonar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Peixoto geeft een lange en hoge pass. Fuentes rent richting de bal. Fuentes geeft de bal voor. Bojinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojinov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Klungelig pakt Meca de bal. Provenzale is nu in balbezit. Provenzale probeert naar een medespeler te passen. Łopaciuk rent richting de bal. Łopaciuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Bogoescu passt de bal in één keer door. Daar is Polak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polak geeft de bal voor. Provenzale bereikt de bal nog maar net als eerste. Provenzale schiet op doel. Kusiak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
San Zadole - FC Górzno v2 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Zadole 62%, FC Górzno v2 38%.
San Zadole - FC Górzno v2 0:2

46e minuut.
Tupczyński komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Polak geeft een lange en hoge pass. Papić rent richting de bal. Papić speelt de bal door. Daar is Łopaciuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łopaciuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Doumbiya komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Bojinov verovert de bal door een tackle van achteren. Fuentes met een sublieme pass. Zuppiroli probeert naar een medespeler te passen. Łopaciuk rent richting de bal. Łopaciuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Talavi geeft een lange en hoge pass. Bogoescu heeft problemen om de bal te vangen. Provenzale bereikt de bal nog maar net als eerste. Provenzale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Zadole - FC Górzno v2 0:3

79e minuut.
Klungelig pakt Meca de bal. Talavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavi met een sublieme pass. Kasepõld rent richting de bal. Kasepõld haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Kusiak trapt de bal weg van het doel. Przepiera met een sublieme pass. Doumbiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Doumbiya schiet op doel. Pacholczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Provenzale bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasepõld rent richting de bal. Kasepõld passt de bal in één keer door. Łopaciuk is nu in balbezit. Łopaciuk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Zadole - FC Górzno v2 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Zadole 53%, FC Górzno v2 47%.
San Zadole - FC Górzno v2 0:4