Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Osiedlowcy Orangutan FC
4312 Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 34.7
average Schieten average
average Passen average
poor Verdedigen average


5e minuut.
Boniek kopt de bal weg. Kuč bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniek rent richting de bal. Kuč rent richting de bal. Kuč draait met de bal, schiet en ... Dobíral verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szostak met een snelle inworp. Brzęczyszczykiewicz is nu in balbezit. Brzęczyszczykiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Butilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Butilă passt de bal met de wreef. Kuč is nu in balbezit. Kuč schiet op doel. Na een snelle pass probeert Matecki de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Magierowski is nu in balbezit. Boniek is nu in balbezit. Magierowski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Magierowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

34e minuut.
Herbut is nu in balbezit. Herbut passt de bal met de wreef. Malmell heeft problemen om de bal te vangen. Malmell passt de bal in één keer door. Potasiński geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Brzęczyszczykiewicz is nu in balbezit. Butilă onderschept slim de pass. Butilă passt de bal zonder na te denken. Boniek is nu in balbezit. Boniek draait met de bal, schiet en ... Dobíral bokst de bal weg.

37e minuut.
Rosas probeert naar een medespeler te passen. Boniek rent richting de bal. Boniek passt de bal met de wreef. Kuč rent richting de bal. Kuč haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Osiedlowcy - Orangutan FC 1:0

45e minuut.
Szostak passt de bal met de wreef. Boniek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuč is nu in balbezit. Kuč schiet op doel. Dobíral probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Osiedlowcy 61%, Orangutan FC 39%.
Ks Osiedlowcy - Orangutan FC 1:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patuzzo met de inworp. Schitelea probeert naar een medespeler te passen. Boniek is nu in balbezit. Boniek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Boniek heeft problemen om de bal te vangen. Malmell verovert de bal door een tackle van achteren. Malmell speelt de bal door. Brzęczyszczykiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzęczyszczykiewicz draait met de bal, schiet en ... Civelek bokst de bal weg.

66e minuut.
Boniek rent richting de bal. Malmell begaat een overtreding. Boniek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rosas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kuč krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Herbut kopt de bal weg. Kuč bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hoàng Khải. Kuč is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rosas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Aradszky is nu in balbezit. Gintel verovert de bal door een tackle van achteren. Gintel speelt de bal door. Potasiński rent richting de bal. Potasiński speelt de bal door. Civelek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Osiedlowcy 63%, Orangutan FC 37%.
Ks Osiedlowcy - Orangutan FC 1:0