Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Pomorzany NAZAR TEAM GORZÓW WLKP.
5-3-2 2014 Tactiek 433
51% Balbezit 49%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
31.5 gemiddelde waardering 25.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Santus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdak onderschept slim de pass. Zucchi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Zucchi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zucchi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

11e minuut.
Miąskiewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hadaś met een snelle inworp. Płoski rent richting de bal. Płoski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Zaccone geeft een lange en hoge pass. Bako bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdoń legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bako is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bako zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Pomorzany - NAZAR TEAM GORZÓW WLKP. 1:0

19e minuut.
Döring probeert naar een medespeler te passen. Kustosz rent richting de bal. Kustosz passt de bal in één keer door. Bako bereikt de bal nog maar net als eerste. Bako draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Magdoń geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Juzala met een snelle inworp. Santus bereikt de bal nog maar net als eerste. Santus geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Jałbrzyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santus is nu in balbezit. Santus speelt de bal door. Bako bereikt de bal nog maar net als eerste. Bako draait met de bal, schiet en ... Zakarija verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Pomorzany 29%, NAZAR TEAM GORZÓW WLKP. 71%.
Victoria Pomorzany - NAZAR TEAM GORZÓW WLKP. 1:0

54e minuut.
Narsingh geeft een lange en hoge pass. Döring probeert naar een medespeler te passen. Bzdak is nu in balbezit. Bzdak draait met de bal, schiet en ... Suluashvili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victoria Pomorzany - NAZAR TEAM GORZÓW WLKP. 1:1

61e minuut.
Verolo geeft de bal voor. Narsingh kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vásquez de bal onder controle te krijgen. Jałbrzyk rent richting de bal. Jałbrzyk geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Płoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzala verovert de bal door een tackle van achteren. Juzala met een sublieme pass. Santus is nu in balbezit. Santus draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Szebert rent richting de bal. Jałbrzyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jałbrzyk geeft de bal voor. Bako bereikt de bal nog maar net als eerste. Bako draait met de bal, schiet en ... Zakarija kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Pomorzany 35%, NAZAR TEAM GORZÓW WLKP. 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victoria Pomorzany - NAZAR TEAM GORZÓW WLKP. 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Inworp. Gallimore met de inworp. Jałbrzyk geeft een lange en hoge pass. Santus bereikt de bal nog maar net als eerste. Santus draait met de bal, schiet en ... Zakarija probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

92e minuut.
Jałbrzyk met een snelle inworp. Bako is nu in balbezit. Bako draait met de bal, schiet en ... Santus probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

93e minuut.
Kustosz geeft de bal voor. Miąskiewicz kopt de bal weg. Bzdak rent richting de bal. Bzdak draait met de bal, schiet en ... Suluashvili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Pomorzany - NAZAR TEAM GORZÓW WLKP. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Pomorzany 31%, NAZAR TEAM GORZÓW WLKP. 69%.
Victoria Pomorzany - NAZAR TEAM GORZÓW WLKP. 1:2

106e minuut.
Santus bereikt de bal nog maar net als eerste. Santus passt de bal zonder na te denken. Bako bereikt de bal nog maar net als eerste. Bako haalt uit met een fantastische trap. Zakarija maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victoria Pomorzany - NAZAR TEAM GORZÓW WLKP. 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Pomorzany 40%, NAZAR TEAM GORZÓW WLKP. 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victoria Pomorzany - NAZAR TEAM GORZÓW WLKP. 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Bzdak legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast. Doeltrap.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Santus neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans! De bal rolt over de achterlijn.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Płoski neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Pomorzany - NAZAR TEAM GORZÓW WLKP. 2:3
---
Bako kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Zakarija bokst de bal weg.
---
Szebert neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Suluashvili bokst de bal weg.
---
Juzala zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
---
Döring legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Pomorzany - NAZAR TEAM GORZÓW WLKP. 2:4
---
Jałbrzyk zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Zakarija kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---