Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wyczesany Jack Grube Wióry
sw skrzydlo Tactiek 433
49% Balbezit 51%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 32.3
average Schieten adequate
average Passen weak
good Verdedigen weak


4e minuut.
Pikuś rent richting de bal. Pikuś geeft een lange en hoge pass. Daar is Brzostowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorgoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgoń schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Chańko met een harde bal richting middenveld. Zahorski kopt de bal weg. Daar is Matuszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorgoń rent richting de bal. Gorgoń haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Czyszanowski probeert de bal aan de voet te houden. Nesheim probeert naar een medespeler te passen. Kremer probeert naar een medespeler te passen. Gorgoń is nu in balbezit. Gorgoń haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Czyszanowski rent richting de bal. Grzeszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Grzeszczak probeert naar een medespeler te passen. Gorgoń is nu in balbezit. Gorgoń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyczesany Jack - Grube Wióry 1:0

27e minuut.
Zahorski passt de bal zonder na te denken. Grzeszczak probeert naar een medespeler te passen. Nesheim rent richting de bal. Gorgoń onderschept slim de pass. Gorgoń schiet op doel. Chańko bokst de bal weg.

28e minuut.
Klungelig pakt Alich de bal. Alich geeft een hoge lob. Nesheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgoń onderschept slim de pass. Gorgoń schiet op doel. Chańko bokst de bal weg.

33e minuut.
Kremer passt de bal met de wreef. Nesheim rent richting de bal. Gorgoń begaat een overtreding. Nesheim moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Nesheim kan niet meer verder spelen. Bębenek komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Alich geeft de bal voor. Inworp. Brzostowski met de inworp. Makovi is nu in balbezit. Makovi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyczesany Jack 29%, Grube Wióry 71%.
Wyczesany Jack - Grube Wióry 1:0

48e minuut.
Gorgoń verovert de bal door een tackle van achteren. Grzeszczak is nu in balbezit. Gorgoń rent richting de bal. Gorgoń haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Brzostowski rent richting de bal. Kremer verovert de bal door een tackle van achteren. Kremer probeert naar een medespeler te passen. Gorgoń is nu in balbezit. Bâtă speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyczesany Jack 41%, Grube Wióry 59%.
Wyczesany Jack - Grube Wióry 1:0