Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tadeusze Łódź FC Code
532_to_442 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 22.5
solide Schieten waardeloos
matig Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Słomczyński speelt de bal door. Veznik is nu in balbezit. Veznik speelt de bal door. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Słomczyński met een snelle inworp. Pompei met een sublieme pass. Veznik probeert naar een medespeler te passen. Salamanca rent richting de bal. Salamanca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Pompei kopt de bal weg. Łoszkowski heeft problemen om de bal te vangen. Veznik met een sublieme pass. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Veznik speelt de bal door. Geukens bereikt de bal nog maar net als eerste. Geukens passt de bal zonder na te denken. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Veznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Veznik geeft een lange en hoge pass. Lefkowicz kan de bal niet met de borst controleren. Salamanca rent richting de bal. Salamanca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Geukens bereikt de bal nog maar net als eerste. Rylik geeft een hoge lob. Veznik kopt de bal weg. Salamanca rent richting de bal. Salamanca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Łoszkowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Słomczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słomczyński speelt de bal door. Geukens bereikt de bal nog maar net als eerste. Geukens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Lefkowicz is nu in balbezit. Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca met een sublieme pass. Geukens is nu in balbezit. Geukens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Sidoruk kopt de bal weg. Velich bereikt de bal nog maar net als eerste. Velich geeft een lange en hoge pass. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Veznik kopt de bal weg. Pompei is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gąsiorek. Gąsiorek krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Veznik passt de bal in één keer door. Słomczyński rent richting de bal. Słomczyński geeft een lange en hoge pass. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Pompei verovert de bal door een tackle van achteren. Pompei passt de bal met de wreef. Geukens probeert naar een medespeler te passen. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Veznik met een snelle inworp. Pompei rent richting de bal. Pompei met een sublieme pass. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tadeusze Łódź - FC Code 1:0

29e minuut.
Geukens bereikt de bal nog maar net als eerste. Geukens draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Woźny de bal onder controle te krijgen. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca probeert naar een medespeler te passen. Geukens rent richting de bal. Geukens schiet op doel. Napalony probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tadeusze Łódź - FC Code 2:0

41e minuut.
Słomczyński speelt de bal door. Veznik controleert de bal met de borst. Veznik geeft de bal voor. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tadeusze Łódź 23%, FC Code 77%.
Tadeusze Łódź - FC Code 2:0

49e minuut.
Słomczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Słomczyński met een sublieme pass. Pompei met een sublieme pass. Veznik is nu in balbezit. Veznik geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Rylik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rylik geeft een hoge lob. Sidoruk kopt de bal weg. Geukens bereikt de bal nog maar net als eerste. Geukens schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Kwiatkowski probeert naar een medespeler te passen. Pompei rent richting de bal. Pompei geeft de bal voor. Geukens bereikt de bal nog maar net als eerste. Geukens haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rylik bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Woźny rent richting de bal. Salamanca onderschept slim de pass. Salamanca geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Geukens de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tadeusze Łódź - FC Code 3:0

59e minuut.
Cwyl met een sublieme pass. Inworp. Veznik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pompei rent richting de bal. Pompei geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tadeusze Łódź - FC Code 4:0

69e minuut.
Sidoruk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kotwicz met de inworp. Veznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Veznik geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pompei geeft een lange en hoge pass. Daar is Rylik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salamanca is nu in balbezit. Geukens is nu in balbezit. Geukens draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Sidoruk is nu in balbezit. Veznik verovert de bal door een tackle van achteren. Veznik probeert naar een medespeler te passen. Salamanca rent richting de bal. Salamanca draait met de bal, schiet en ... Napalony verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tadeusze Łódź - FC Code 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tadeusze Łódź 16%, FC Code 84%.
Tadeusze Łódź - FC Code 5:0