Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pozornie leniwi justplayfootball
2222 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
17% Spel op eigen helft 83%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 21.1
solid Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Jędrzejczyk rent richting de bal. Jędrzejczyk passt de bal in één keer door. Valdizán met een sublieme pass. Syed Salim heeft problemen om de bal te vangen. Syed Salim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Dynak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Słupecki komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Jędrzejczyk is nu in balbezit. Jędrzejczyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Szulgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivanovets bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanovets schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozornie leniwi - justplayfootball 1:0

10e minuut.
Valdizán verovert de bal door een tackle van achteren. Valdizán passt de bal met de wreef. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanovets verovert de bal door een tackle van achteren. Ivanovets schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Śliwowski de bal onder controle te krijgen. Valdizán is nu in balbezit. Valdizán passt de bal met de wreef. Syed Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Syed Salim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Słupecki is nu in balbezit. Złoty onderschept slim de pass. Çamdeviren verovert de bal door een tackle van achteren. Çamdeviren geeft een lange en hoge pass. Ivanovets kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Wrzesień kopt de bal weg. Valdizán bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdizán passt de bal in één keer door. Daar is Ivanovets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivanovets haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Klungelig pakt Osowski de bal. Jędrzejczyk rent richting de bal. Jędrzejczyk draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Szulgo de bal. Syed Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Słupecki geeft de bal voor. Valdizán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jodłowiec rent richting de bal. Valdizán is nu in balbezit. Valdizán haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Jędrzejczyk passt de bal zonder na te denken. Syed Salim heeft problemen om de bal te vangen. Syed Salim geeft een lange en hoge pass. Ivanovets rent richting de bal. Ivanovets schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozornie leniwi - justplayfootball 2:0

42e minuut.
Zgoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanovets is nu in balbezit. Met opzet legt Zgoda zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Zgoda moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zgoda schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Ivanovets is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wrzesień met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozornie leniwi - justplayfootball 3:0

43e minuut.
Syed Salim onderschept slim de pass. Syed Salim geeft een hoge lob. Ivanovets bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanovets draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pozornie leniwi - justplayfootball 4:0

44e minuut.
Polakiewicz passt de bal zonder na te denken. Bystroń probeert naar een medespeler te passen. Ivanovets heeft problemen om de bal te vangen. Ivanovets schiet op doel. Bystroń probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozornie leniwi 25%, justplayfootball 75%.
Pozornie leniwi - justplayfootball 4:0

46e minuut.
Słupecki met een snelle inworp. Wrzesień bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzesień met een sublieme pass. Ivanovets rent richting de bal. Ivanovets schiet op doel. Paal!

49e minuut.
Jodłowiec rent richting de bal. Jodłowiec met een sublieme pass. Jędrzejczyk speelt de bal door. Syed Salim rent richting de bal. Syed Salim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Ivanovets rent richting de bal. Ivanovets geeft een lange en hoge pass. Jędrzejczyk speelt de bal door. Syed Salim probeert de bal met de borst te controleren. Syed Salim schiet op doel. Dobias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bystroń probeert naar een medespeler te passen. Valdizán geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Valdizán verovert de bal door een tackle van achteren. Valdizán geeft een hoge lob. Ivanovets heeft problemen om de bal te vangen. Ivanovets schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozornie leniwi - justplayfootball 5:0

58e minuut.
Valdizán rent richting de bal. Valdizán passt de bal met de wreef. Ivanovets rent richting de bal. Ivanovets schiet op doel. Dobias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Śliwowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jędrzejczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jędrzejczyk speelt de bal door. Ivanovets is nu in balbezit. Ivanovets draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pozornie leniwi - justplayfootball 6:0

68e minuut.
Słupecki met een snelle inworp. Wrzesień heeft problemen om de bal te vangen. Wrzesień met een sublieme pass. Ivanovets is nu in balbezit. Ivanovets draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Dobias met een harde bal richting middenveld. Słupecki kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jodłowiec de bal onder controle te krijgen. Jędrzejczyk probeert naar een medespeler te passen. Słupecki geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ivanovets is nu in balbezit. Ivanovets draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozornie leniwi - justplayfootball 7:0

72e minuut.
Polakiewicz is nu in balbezit. Słupecki onderschept slim de pass. Słupecki probeert naar een medespeler te passen. Ivanovets bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanovets haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozornie leniwi - justplayfootball 8:0

74e minuut.
Klungelig pakt Jędrzejczyk de bal. Jędrzejczyk probeert naar een medespeler te passen. Ivanovets bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanovets schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Jodłowiec de bal onder controle te krijgen. Valdizán bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdizán geeft de bal voor. Daar is Syed Salim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syed Salim draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozornie leniwi - justplayfootball 9:0

79e minuut.
Osowski geeft de bal voor. Jędrzejczyk is nu in balbezit. Jędrzejczyk passt de bal met de wreef. Syed Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Syed Salim geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Dobias met een harde bal richting middenveld. Osowski heeft problemen om de bal te vangen. Jędrzejczyk is nu in balbezit. Jędrzejczyk geeft een lange en hoge pass. Dobias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Wrzesień controleert de bal met de borst. Wrzesień geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Złoty de bal onder controle te krijgen. Ivanovets bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanovets schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Złoty bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzesień verovert de bal door een tackle van achteren. Wrzesień speelt de bal door. Valdizán is nu in balbezit. Valdizán haalt uit met een fantastische trap. Dobias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ivanovets bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanovets draait met de bal, schiet en ... Dobias bokst de bal weg.

90e minuut.
Jędrzejczyk probeert de bal met de borst te controleren. Jędrzejczyk speelt de bal door. Klungelig pakt Polakiewicz de bal. Syed Salim bereikt de bal nog maar net als eerste. Syed Salim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozornie leniwi 9%, justplayfootball 91%.
Pozornie leniwi - justplayfootball 9:0