Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Toro Locos OKS_Juwe_Jaroszowice
d-_-b Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
32 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 19
zeer goed Schieten zwak
solide Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Hermann rent richting de bal. Hermann passt de bal met de wreef. Gulgowski met een sublieme pass. Daar is Apucarana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apucarana geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Koczy springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Dutrieux geeft een hoge lob. Apucarana is nu in balbezit. Gerba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Apucarana raakt geblesseerd tijdens het duel. Apucarana neemt de penalty, wat een uithaal! Chajdas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Apucarana rent richting de bal. Apucarana haalt uit met een fantastische trap. Chajdas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Toro Locos - OKS_Juwe_Jaroszowice 1:0

11e minuut.
Oryszko is nu in balbezit. Le Bris onderschept slim de pass. Le Bris speelt de bal door. Koczy rent richting de bal. Koczy haalt uit met een fantastische trap. Chajdas bokst de bal weg.

12e minuut.
Le Bris passt de bal met de wreef. Koczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczy geeft een lange en hoge pass. Apucarana bereikt de bal nog maar net als eerste. Apucarana haalt uit met een fantastische trap. Chajdas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Gerba kopt de bal weg. Daar is Le Bris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Le Bris met een sublieme pass. Koczy heeft problemen om de bal te vangen. Koczy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Dutrieux zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hermann met een sublieme pass. Le Bris speelt de bal door. Koczy is nu in balbezit. Koczy draait met de bal, schiet en ... Chajdas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Chajdas met een harde bal richting middenveld. Le Bris kopt de bal weg. Bękart kan de bal niet met de borst controleren. Koczy rent richting de bal. Koczy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Dutrieux verovert de bal door een tackle van achteren. Dutrieux geeft de bal voor. Apucarana bereikt de bal nog maar net als eerste. Apucarana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Toro Locos - OKS_Juwe_Jaroszowice 2:0

29e minuut.
Tombolato met een sublieme pass. Le Bris speelt de bal door. Koczy rent richting de bal. Koczy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Toro Locos - OKS_Juwe_Jaroszowice 3:0

36e minuut.
Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Apucarana onderschept slim de pass. Koczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Apucarana bereikt de bal nog maar net als eerste. Apucarana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Toro Locos 25%, OKS_Juwe_Jaroszowice 75%.
El Toro Locos - OKS_Juwe_Jaroszowice 3:0

49e minuut.
Chorzeszcz probeert de bal aan de voet te houden. Le Bris is nu in balbezit. Le Bris passt de bal in één keer door. Apucarana is nu in balbezit. Apucarana schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Gulgowski is nu in balbezit. Gulgowski passt de bal zonder na te denken. Le Bris met een sublieme pass. Apucarana bereikt de bal nog maar net als eerste. Apucarana haalt uit met een fantastische trap. Chajdas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
El Toro Locos - OKS_Juwe_Jaroszowice 4:0

52e minuut.
Daar is Cytowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Le Bris bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bris passt de bal met de wreef. Koczy is nu in balbezit. Koczy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Apucarana passt de bal in één keer door. Junosza rent richting de bal. Junosza passt de bal met de wreef. Apucarana bereikt de bal nog maar net als eerste. Apucarana schiet op doel. Paal!

57e minuut.
Junosza bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bris verovert de bal door een tackle van achteren. Le Bris probeert naar een medespeler te passen. Daar is Koczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koczy draait met de bal, schiet en ... Chajdas bokst de bal weg.

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Bękart de bal onder controle te krijgen. Le Bris speelt de bal door. Apucarana is nu in balbezit. Apucarana schiet op doel. Gerba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Klungelig pakt Koczy de bal. Koczy passt de bal zonder na te denken. Apucarana rent richting de bal. Koczy is nu in balbezit. Koczy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Toro Locos - OKS_Juwe_Jaroszowice 5:0

67e minuut.
Neuman met een sublieme pass. Gerba rent richting de bal. Gerba passt de bal zonder na te denken. Apucarana is nu in balbezit. Apucarana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Gulgowski geeft een hoge lob. Tombolato rent richting de bal. Tombolato geeft de bal voor. Apucarana bereikt de bal nog maar net als eerste. Apucarana draait met de bal, schiet en ... Paal!

75e minuut.
Dutrieux geeft de bal voor. Chorzeszcz kopt de bal weg. Hermann is nu in balbezit. Koczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pasierb zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tombolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombolato geeft een lange en hoge pass. Apucarana bereikt de bal nog maar net als eerste. Apucarana haalt uit met een fantastische trap. Chajdas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koczy rent richting de bal. Koczy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Toro Locos - OKS_Juwe_Jaroszowice 6:0

87e minuut.
Bękart geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gulgowski met een snelle inworp. Apucarana is nu in balbezit. Apucarana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Toro Locos - OKS_Juwe_Jaroszowice 7:0

89e minuut.
Apucarana rent richting de bal. Gerba rent richting de bal. Apucarana onderschept slim de pass. Apucarana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Toro Locos 17%, OKS_Juwe_Jaroszowice 83%.
El Toro Locos - OKS_Juwe_Jaroszowice 7:0