Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-15 00:17
  • Bekerwedstrijd: Mecz barażowy
  • Stadion: ATU Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4274
ATU Rooster FC
LIVx2 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
26 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.5 gemiddelde waardering 20.7
solid Schieten poor
adequate Passen weak
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Cacoveanu rent richting de bal. Cacoveanu geeft de bal voor. Dydek kopt de bal weg. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Hyży met een sublieme pass. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca speelt de bal door. Mirkowski is nu in balbezit. Mirkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Czerep trapt de bal weg van het doel. Jaskólski kopt de bal weg. Daar is Dydek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

12e minuut.
Czerep trapt de bal weg. Toderaşca controleert de bal met de borst. Toderaşca passt de bal zonder na te denken. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski schiet op doel. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Jaskólski probeert naar een medespeler te passen. Dydek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dydek met een sublieme pass. Klungelig pakt Mirkowski de bal. Mirkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Hyży heeft problemen om de bal te vangen. Mirkowski is nu in balbezit. Mirkowski probeert naar een medespeler te passen. Dydek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dydek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATU - Rooster FC 1:0

25e minuut.
Dunga verovert de bal door een tackle van achteren. Dunga probeert naar een medespeler te passen. Milano speelt de bal door. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Czerep speelt de bal door. Dydek kopt de bal weg. Klungelig pakt Toderaşca de bal. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Granado komt het veld opgelopen. Jaskólski met de inworp. Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu speelt de bal door. Dydek rent richting de bal. Dydek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ATU - Rooster FC 2:0

33e minuut.
Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca passt de bal in één keer door. Mirkowski probeert de bal aan de voet te houden. Mirkowski schiet op doel. Czerep werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATU - Rooster FC 3:0

37e minuut.
Dydek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dydek geeft de bal voor. Daar is Złomek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Czereśniak trapt de bal weg van het doel. Milano is nu in balbezit. Milano met een sublieme pass. Jaskólski heeft problemen om de bal te vangen. Jaskólski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dydek rent richting de bal. Dydek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ATU - Rooster FC 4:0

42e minuut.
Rogacz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Capek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATU 35%, Rooster FC 65%.
ATU - Rooster FC 4:0

55e minuut.
Dunga geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dydek de bal onder controle te krijgen. Łopaciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dydek onderschept slim de pass. Dydek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Czerep trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaskólski met de inworp. Cacoveanu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kloskowski komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Korczyński speelt de bal door. Parysz rent richting de bal. Jaskólski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaskólski krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Mirkowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dydek de bal. Dydek passt de bal in één keer door. Mirkowski is nu in balbezit. Mirkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Jaskólski passt de bal zonder na te denken. Dydek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dydek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Toderaşca de bal. Toderaşca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Korczyński rent richting de bal. Milano rent richting de bal. Milano passt de bal met de wreef. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Capek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milano is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Capek. Capek krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Korczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dydek verovert de bal door een tackle van achteren. Dydek passt de bal met de wreef. Mirkowski heeft problemen om de bal te vangen. Mirkowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Ciuciła de bal. Dydek rent richting de bal. Dydek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Capek passt de bal zonder na te denken. Parysz rent richting de bal. Jaskólski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaskólski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Hyży de bal onder controle te krijgen. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca geeft een hoge lob. Mirkowski springt en kopt de bal. Czerep maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATU - Rooster FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATU 25%, Rooster FC 75%.
ATU - Rooster FC 5:0