Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TerapeutyczneOdruchyGastryczne BRONX
442 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
23% Spel op eigen helft 77%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 17.9
solide Schieten zwak
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Lavado onderschept slim de pass. Lavado passt de bal met de wreef. Hidijatullin probeert naar een medespeler te passen. Schitelea is nu in balbezit. Schitelea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Poparda bereikt de bal nog maar net als eerste. Schitelea verovert de bal door een tackle van achteren. Schitelea passt de bal met de wreef. Lavado bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - BRONX 1:0

4e minuut.
Lavado raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piszczyk komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Schitelea passt de bal in één keer door. Kocić geeft een lange en hoge pass. Grabarek kopt de bal weg. Schitelea is nu in balbezit. Schitelea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - BRONX 2:0

9e minuut.
Piszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Piszczyk met een sublieme pass. Kwiatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Schitelea verovert de bal door een tackle van achteren. Schitelea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - BRONX 3:0

19e minuut.
Dodos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodos passt de bal in één keer door. Piszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczyk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Przedpełski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dodos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Schitelea heeft problemen om de bal te vangen. Schitelea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - BRONX 4:0

25e minuut.
Kirkov kopt de bal weg. Marcyjański is nu in balbezit. Marcyjański passt de bal in één keer door. Daar is Schitelea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schitelea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dodos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kocić is nu in balbezit. Kocić geeft een hoge lob. Poparda kopt de bal weg. Tusk bokst de bal weg.

34e minuut.
Kocić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocić geeft een lange en hoge pass. Piszczyk kopt de bal weg. Schitelea rent richting de bal. Schitelea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bękart kopt de bal weg. Daar is Schitelea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabarek probeert naar een medespeler te passen. Piszczyk rent richting de bal. Piszczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Klungelig pakt Schitelea de bal. Schitelea passt de bal zonder na te denken. Piszczyk rent richting de bal. Piszczyk draait met de bal, schiet en ... Tusk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - BRONX 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TerapeutyczneOdruchyGastryczne 26%, BRONX 74%.
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - BRONX 5:0

46e minuut.
Szemoński is nu in balbezit. Schitelea verovert de bal door een tackle van achteren. Schitelea passt de bal met de wreef. Grabarek rent richting de bal. Grabarek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Wyffels geeft de bal voor. Grabarek speelt de bal door. Klungelig pakt Poparda de bal. Schitelea is nu in balbezit. Schitelea schiet op doel. Tusk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Poparda de bal. Tusk met een sublieme pass. Kirkov kopt de bal weg. Dodos geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Tusk met een harde bal richting middenveld. Hidijatullin kopt de bal weg. Schitelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczyk rent richting de bal. Piszczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Hidijatullin passt de bal met de wreef. Bursiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczyk onderschept slim de pass. Dodos rent richting de bal. Dodos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Klungelig pakt Hidijatullin de bal. Hidijatullin passt de bal zonder na te denken. Schitelea rent richting de bal. Schitelea haalt uit met een fantastische trap. Tusk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - BRONX 6:0

69e minuut.
Dodos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczyk geeft een hoge lob. Hidijatullin rent richting de bal. Hidijatullin haalt uit met een fantastische trap. Tusk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Przedpełski de bal onder controle te krijgen. Schitelea rent richting de bal. Schitelea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - BRONX 7:0

71e minuut.
Klungelig pakt Grabarek de bal. Grabarek probeert naar een medespeler te passen. Schitelea speelt de bal door. Klungelig pakt Piszczyk de bal. Piszczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Hidijatullin met een sublieme pass. Dodos probeert naar een medespeler te passen. Piszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczyk schiet op doel. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Kirkov is nu in balbezit. Kirkov geeft een lange en hoge pass. Poparda rent richting de bal. Schitelea onderschept slim de pass. Schitelea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - BRONX 8:0

75e minuut.
Grabarek passt de bal in één keer door. Schitelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Schitelea passt de bal in één keer door. Piszczyk is nu in balbezit. Piszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - BRONX 9:0

76e minuut.
Sołtysik met een sublieme pass. Szemoński rent richting de bal. Met opzet legt Piszczyk zijn tegenspeler op de grond. Piszczyk is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Szemoński moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Szemoński kan niet meer verder spelen. Łączka komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Grabarek met een sublieme pass. Bękart rent richting de bal. Bękart passt de bal in één keer door. Grabarek heeft problemen om de bal te vangen. Grabarek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schitelea rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - BRONX 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TerapeutyczneOdruchyGastryczne 21%, BRONX 79%.
TerapeutyczneOdruchyGastryczne - BRONX 10:0