Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-15 00:18
  • Bekerwedstrijd: Mecz barażowy
  • Stadion: San Siro
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6226
Gothic Milan FC $wierzaki
up 5.4 cz MOff Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
10% Spel op eigen helft 90%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 19.6
goed Schieten slecht
matig Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Żuławnik probeert naar een medespeler te passen. Öztek kopt de bal weg. Przybyszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez verovert de bal door een tackle van achteren. Valdez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
de Luna passt de bal met de wreef. Öztek is nu in balbezit. Öztek passt de bal met de wreef. Valdez is nu in balbezit. Valdez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
de Luna onderschept slim de pass. de Luna probeert naar een medespeler te passen. Nawałka verovert de bal door een tackle van achteren. Komórka is nu in balbezit. Komórka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Krecikowski geeft een hoge lob. Benavides is nu in balbezit. Benavides geeft een lange en hoge pass. Esdras rent richting de bal. Esdras draait met de bal, schiet en ... Żuławnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Malicki met een snelle inworp. de Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. de Luna passt de bal zonder na te denken. Esdras rent richting de bal. Esdras draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Nawałka kopt de bal weg. Öztek rent richting de bal. Öztek speelt de bal door. Komórka rent richting de bal. Komórka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Komórka is nu in balbezit. Jędrzejczak kopt de bal weg. Klungelig pakt Komórka de bal. Komórka schiet op doel. Żuławnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Żuławnik trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Öztek met een snelle inworp. Komórka bereikt de bal nog maar net als eerste. Komórka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
de Luna passt de bal met de wreef. Esdras rent richting de bal. Kiełbasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Esdras bereikt de bal nog maar net als eerste. Esdras schiet op doel. Żuławnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Krecikowski speelt de bal door. Öztek rent richting de bal. Öztek passt de bal in één keer door. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez haalt uit met een fantastische trap. Żuławnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Öztek passt de bal met de wreef. Nawałka is nu in balbezit. Valdez verovert de bal door een tackle van achteren. Valdez schiet op doel. Żuławnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Esdras bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Gothic Milan - FC $wierzaki 1:0

45e minuut.
Babinowski kopt de bal weg. Daar is de Luna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Luna speelt de bal door. Valdez rent richting de bal. Valdez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gothic Milan 11%, FC $wierzaki 89%.
Gothic Milan - FC $wierzaki 1:0

46e minuut.
Bożej met een sublieme pass. Klungelig pakt Rześny de bal. Valdez onderschept slim de pass. Valdez schiet op doel. Nawałka probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Hejmej heeft problemen om de bal te vangen. Benavides is nu in balbezit. Benavides passt de bal met de wreef. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Komórka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Przybyszewski. Komórka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Komórka met een snel genomen vrije trap. de Luna rent richting de bal. de Luna schiet op doel. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Nawałka kopt de bal weg. Valdez is nu in balbezit. Bożej rent richting de bal. Valdez verovert de bal door een tackle van achteren. Valdez geeft een lange en hoge pass. Żuławnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Esdras bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyszewski begaat een overtreding. Esdras is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valdez met een snel genomen vrije trap. de Luna maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gothic Milan - FC $wierzaki 2:0

83e minuut.
Öztek speelt de bal door. Przybyszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Komórka verovert de bal door een tackle van achteren. Esdras rent richting de bal. Esdras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gothic Milan - FC $wierzaki 3:0

86e minuut.
Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malicki. Pionek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pionek met een snel genomen vrije trap. Esdras is nu in balbezit. Esdras draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gothic Milan - FC $wierzaki 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gothic Milan 9%, FC $wierzaki 91%.
Gothic Milan - FC $wierzaki 4:0