Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ABG Team Mlode Wilki z Gdowa
soy Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
15% Spel op eigen helft 85%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 21.5
excellent Schieten weak
very good Passen poor
very good Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Celiński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Teräksinen. Celiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Langstaff zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - Mlode Wilki z Gdowa 1:0

4e minuut.
Ocipka is nu in balbezit. Ocipka passt de bal zonder na te denken. Gaweł rent richting de bal. Łobodzki onderschept slim de pass. Łobodzki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Placuszek probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - Mlode Wilki z Gdowa 2:0

7e minuut.
Langstaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Langstaff probeert naar een medespeler te passen. Łobodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobodzki schiet op doel. Findley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - Mlode Wilki z Gdowa 3:0

12e minuut.
Łobodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobodzki passt de bal met de wreef. Zolowski is nu in balbezit. Zolowski haalt uit met een fantastische trap. Schnell probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - Mlode Wilki z Gdowa 4:0

16e minuut.
Vega Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Langstaff onderschept slim de pass. Langstaff probeert naar een medespeler te passen. Łobodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobodzki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Trung Nghĩa heeft problemen om de bal te vangen. Langstaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Langstaff met een sublieme pass. Zolowski rent richting de bal. Zolowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sánchez Ridaura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Langstaff geeft de bal voor. Zolowski rent richting de bal. Zolowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - Mlode Wilki z Gdowa 5:0

21e minuut.
Tonay met een sublieme pass. Sánchez Ridaura rent richting de bal. Sánchez Ridaura met een sublieme pass. Łobodzki rent richting de bal. Łobodzki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Doeltrap. Trung Nghĩa trapt de bal weg. Inworp. Paquet met een snelle inworp. Langstaff geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Doeltrap. Placuszek met een harde bal richting middenveld. Tonay kopt de bal weg. Zolowski is nu in balbezit. Zolowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Placuszek onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paquet neemt de hoekschop. Łobodzki maakt een snoekduik en kopt de bal. Findley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Teräksinen is nu in balbezit. Celiński verovert de bal door een tackle van achteren. Sucigan is nu in balbezit. Celiński verovert de bal door een tackle van achteren. Celiński geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Łobodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobodzki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - Mlode Wilki z Gdowa 6:0

32e minuut.
Paquet passt de bal met de wreef. Sánchez Ridaura is nu in balbezit. Sánchez Ridaura passt de bal met de wreef. Łobodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobodzki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - Mlode Wilki z Gdowa 7:0

33e minuut.
Sucigan is nu in balbezit. Łobodzki onderschept slim de pass. Łobodzki passt de bal in één keer door. Zolowski rent richting de bal. Zolowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - Mlode Wilki z Gdowa 8:0

35e minuut.
Langstaff passt de bal zonder na te denken. Daar is Łobodzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łobodzki passt de bal zonder na te denken. Zolowski rent richting de bal. Zolowski draait met de bal, schiet en ... Findley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - Mlode Wilki z Gdowa 9:0

40e minuut.
Langstaff onderschept slim de pass. Langstaff probeert naar een medespeler te passen. Łobodzki rent richting de bal. Łobodzki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - Mlode Wilki z Gdowa 10:0

43e minuut.
Langstaff rent richting de bal. Langstaff geeft een hoge lob. Zolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolowski haalt uit met een fantastische trap. Findley probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Sánchez Ridaura met een snelle inworp. Daar is Langstaff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langstaff geeft een hoge lob. Zolowski rent richting de bal. Zolowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - Mlode Wilki z Gdowa 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABG Team 24%, Mlode Wilki z Gdowa 76%.
ABG Team - Mlode Wilki z Gdowa 11:0

51e minuut.
Trung Nghĩa geeft de bal voor. Arsenie heeft problemen om de bal te vangen. Arsenie speelt de bal door. Paquet is nu in balbezit. Paquet geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Łobodzki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sánchez Ridaura bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Ridaura geeft de bal voor. Zolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - Mlode Wilki z Gdowa 12:0

54e minuut.
Sucigan is nu in balbezit. Łobodzki verovert de bal door een tackle van achteren. Łobodzki met een sublieme pass. Zolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Findley met een sublieme pass. Langstaff kopt de bal weg. Placuszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolowski is nu in balbezit. Zolowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Paquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Paquet geeft de bal voor. Placuszek heeft problemen om de bal te vangen. Łobodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobodzki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - Mlode Wilki z Gdowa 13:0

59e minuut.
Paquet geeft de bal voor. Łobodzki rent richting de bal. Placuszek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Łobodzki raakt geblesseerd tijdens het duel. Langstaff neemt de penalty, wat een uithaal! Findley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Tonay bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Sánchez Ridaura de bal. Sánchez Ridaura speelt de bal door. Łobodzki rent richting de bal. Łobodzki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - Mlode Wilki z Gdowa 14:0

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paquet met een snelle inworp. Tonay is nu in balbezit. Tonay geeft een hoge lob. Zolowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Celiński met een sublieme pass. Paquet is nu in balbezit. Paquet passt de bal in één keer door. Daar is Zolowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zolowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Findley trapt de bal weg van het doel. Tonay kopt de bal weg. Zolowski rent richting de bal. Zolowski draait met de bal, schiet en ... Schnell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Findley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Lambiase de bal onder controle te krijgen. Tonay bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonay passt de bal in één keer door. Langstaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Langstaff schiet op doel. Findley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Łobodzki is nu in balbezit. Łobodzki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - Mlode Wilki z Gdowa 15:0

71e minuut.
Sánchez Ridaura geeft een hoge lob. Zolowski is nu in balbezit. Zolowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Schnell de bal onder controle te krijgen. Findley werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Placuszek rent richting de bal. Placuszek geeft de bal voor. Paquet is nu in balbezit. Paquet geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Doeltrap. Lew komt het veld opgelopen. Spiridonov komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Schnell speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spiridonov met de inworp. Klungelig pakt Langstaff de bal. Langstaff geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - Mlode Wilki z Gdowa 16:0

74e minuut.
Langstaff is nu in balbezit. Łobodzki speelt de bal door. Daar is Lew, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lew geeft een hoge lob. Spiridonov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Gaweł heeft problemen om de bal te vangen. Langstaff is nu in balbezit. Langstaff passt de bal zonder na te denken. Lew is nu in balbezit. Lew geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Schnell geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spiridonov met de inworp. Langstaff rent richting de bal. Langstaff schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Langstaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Langstaff passt de bal in één keer door. Spiridonov rent richting de bal. Spiridonov geeft een hoge lob. Lew geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Findley trapt de bal weg van het doel. Langstaff kopt de bal weg. Placuszek heeft problemen om de bal te vangen. Łobodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobodzki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Łobodzki geeft de bal voor. Zolowski is nu in balbezit. Zolowski haalt uit met een fantastische trap. Schnell probeert de bal aan de voet te houden. Findley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - Mlode Wilki z Gdowa 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABG Team 7%, Mlode Wilki z Gdowa 93%.
ABG Team - Mlode Wilki z Gdowa 17:0