Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miedziane Dziki UKS Topór Lubień
Na przypale Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
22% Spel op eigen helft 78%
20 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten poor
adequate Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Witaszek heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Curiel is nu in balbezit. Sánchez Curiel passt de bal in één keer door. Zulueta rent richting de bal. Zulueta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziane Dziki - UKS Topór Lubień 1:0

9e minuut.
Sánchez Curiel kopt de bal weg. Zulueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczak rent richting de bal. Bucătaru onderschept slim de pass. Bucătaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziane Dziki - UKS Topór Lubień 2:0

10e minuut.
Geremek passt de bal met de wreef. Szewczak bereikt de bal nog maar net als eerste. McAnuff rent richting de bal. McAnuff geeft de bal voor. Bogdanowicz kopt de bal weg. Kłos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Zulueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczak is nu in balbezit. Zulueta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zulueta naar de kleedkamers voor een vroege douche.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McAnuff met de inworp. Sklenka is nu in balbezit. Sklenka passt de bal met de wreef. McAnuff geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Bogdanowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucătaru rent richting de bal. Bogdanowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bucătaru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bucătaru kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Sánchez Curiel rent richting de bal. Sánchez Curiel geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert McAnuff de bal onder controle te krijgen. McAnuff geeft een hoge lob. Bucătaru maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Klungelig pakt Sklenka de bal. Sklenka passt de bal in één keer door. Ordóñez Herrera geeft een lange en hoge pass. Bucătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucătaru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Sánchez Curiel passt de bal in één keer door. McAnuff rent richting de bal. McAnuff speelt de bal door. Bucătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucătaru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Sánchez Curiel rent richting de bal. Sánchez Curiel passt de bal in één keer door. Bucătaru rent richting de bal. Bucătaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziane Dziki - UKS Topór Lubień 3:0

42e minuut.
De Beuckelaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklenka rent richting de bal. Geremek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Geremek krijgt een gele kaart. Sklenka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pojar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bucătaru is nu in balbezit. Bucătaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ordóñez Herrera met een sublieme pass. Sánchez Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Curiel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bogdanowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogdanowicz verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sánchez Curiel neemt de hoekschop. Bucătaru springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziane Dziki - UKS Topór Lubień 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedziane Dziki 24%, UKS Topór Lubień 76%.
Miedziane Dziki - UKS Topór Lubień 4:0

47e minuut.
Bogdanowicz trapt de bal weg. Sánchez Curiel heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Curiel geeft een hoge lob. Bucătaru rent richting de bal. Bucătaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziane Dziki - UKS Topór Lubień 5:0

49e minuut.
Jasionowski rent richting de bal. Sánchez Curiel onderschept slim de pass. Sánchez Curiel passt de bal met de wreef. McAnuff rent richting de bal. McAnuff haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kułyk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McAnuff met de inworp. Sklenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklenka geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De Beuckelaere bereikt de bal nog maar net als eerste. De Beuckelaere geeft de bal voor. Klungelig pakt Habas de bal. Sánchez Curiel is nu in balbezit. Sánchez Curiel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Sánchez Curiel passt de bal zonder na te denken. Kułyk is nu in balbezit. Kułyk geeft een lange en hoge pass. Stoppani rent richting de bal. Stoppani geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Habas probeert naar een medespeler te passen. Pojar is nu in balbezit. Geremek begaat een overtreding. Pojar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pojar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedziane Dziki 20%, UKS Topór Lubień 80%.
Miedziane Dziki - UKS Topór Lubień 5:0