Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zalesianka FC Ssaki Leśne
NOOB Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
28 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 19.3
very good Schieten poor
poor Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Santarém Leite met de inworp. Mrożek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rivano. Rivano krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Kopaczka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan geeft een hoge lob. Badolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Badolato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - FC Ssaki Leśne 1:0

20e minuut.
Ciucean verovert de bal door een tackle van achteren. Ciucean passt de bal in één keer door. Perzak rent richting de bal. Badolato verovert de bal door een tackle van achteren. Badolato schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Ciucean controleert de bal met de borst. Ciucean probeert naar een medespeler te passen. Krysiuk rent richting de bal. Ścianek verovert de bal door een tackle van achteren. Ścianek speelt de bal door. Kafel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Badolato is nu in balbezit. Badolato draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Lancelowski kopt de bal weg. Koczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Badolato onderschept slim de pass. Ścianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścianek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kryński de bal. Badolato rent richting de bal. Badolato draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - FC Ssaki Leśne 2:0

30e minuut.
Wojcieszek rent richting de bal. Ciucean legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wojcieszek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciucean geeft een hoge lob. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Wojcieszek neemt zijn aanloop. Dehaut bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zalesianka 37%, FC Ssaki Leśne 63%.
FC Zalesianka - FC Ssaki Leśne 2:0

51e minuut.
Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean geeft een lange en hoge pass. Badolato rent richting de bal. Badolato haalt uit met een fantastische trap. Kafel probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Jajszczyk geeft de bal voor. Inworp. Santarém Leite met de inworp. Rivano is nu in balbezit. Rivano geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Koczko is nu in balbezit. Ciucean is nu in balbezit. Ciucean passt de bal in één keer door. Badolato is nu in balbezit. Badolato schiet op doel. Kafel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rivano rent richting de bal. Rivano haalt uit met een fantastische trap. Kafel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - FC Ssaki Leśne 3:0

57e minuut.
Daar is Kopaczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivano is nu in balbezit. Rivano geeft een lange en hoge pass. Badolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Badolato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Nechită geeft de bal voor. Badolato heeft problemen om de bal te vangen. Mrożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Badolato verovert de bal door een tackle van achteren. Badolato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - FC Ssaki Leśne 4:0

60e minuut.
Inworp. Nechită met de inworp. Ścianek rent richting de bal. Ścianek haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Perzak de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ciucean passt de bal in één keer door. Koczko heeft problemen om de bal te vangen. Badolato is nu in balbezit. Badolato draait met de bal, schiet en ... Kryński probeert de bal aan de voet te houden. Kafel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - FC Ssaki Leśne 5:0

65e minuut.
Rivano is nu in balbezit. Rivano met een sublieme pass. Kryński is nu in balbezit. Badolato onderschept slim de pass. Badolato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Angileri rent richting de bal. Angileri geeft een hoge lob. Rivano speelt de bal door. Daar is Badolato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badolato schiet op doel. Kafel bokst de bal weg. Badolato heeft problemen om de bal te vangen. Perzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Badolato onderschept slim de pass. Badolato schiet op doel. Kafel bokst de bal weg.

71e minuut.
Rivano onderschept slim de pass. Rivano geeft de bal voor. Badolato rent richting de bal. Badolato schiet op doel. Kafel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - FC Ssaki Leśne 6:0

71e minuut.
Badolato verovert de bal door een tackle van achteren. Badolato speelt de bal door. Nechită bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścianek heeft problemen om de bal te vangen. Ścianek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - FC Ssaki Leśne 7:0

74e minuut.
Santarém Leite geeft een hoge lob. Kryński kopt de bal weg. Klungelig pakt Rivano de bal. Badolato is nu in balbezit. Badolato haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ciucean met een sublieme pass. Daar is Santarém Leite, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santarém Leite met een sublieme pass. Daar is Badolato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badolato draait met de bal, schiet en ... Kafel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Perzak heeft problemen om de bal te vangen. Rivano rent richting de bal. Rivano passt de bal met de wreef. Badolato is nu in balbezit. Badolato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Santarém Leite geeft een hoge lob. Nechită rent richting de bal. Nechită passt de bal zonder na te denken. Badolato controleert de bal met de borst. Badolato draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Koczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nechită verovert de bal door een tackle van achteren. Nechită probeert naar een medespeler te passen. Badolato is nu in balbezit. Badolato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zalesianka - FC Ssaki Leśne 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zalesianka 12%, FC Ssaki Leśne 88%.
FC Zalesianka - FC Ssaki Leśne 8:0