Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BearWoodArt KP Wasale
111 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
33 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
37.6 gemiddelde waardering 18.2
good Schieten weak
good Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Üşenmez passt de bal zonder na te denken. Wilczek heeft problemen om de bal te vangen. Wilczek met een sublieme pass. Kuśnierewicz rent richting de bal. Kuśnierewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Serocki geeft een hoge lob. Bulajski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chiper. Chiper krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Żywioł is nu in balbezit. Kuśnierewicz is nu in balbezit. Żywioł is nu in balbezit. Żywioł haalt uit met een fantastische trap. Janiszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - KP Wasale 1:0

20e minuut.
Chiper passt de bal in één keer door. Kuśnierewicz is nu in balbezit. Met opzet legt Serocki zijn tegenspeler op de grond. Serocki krijgt een gele kaart. Kuśnierewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Üşenmez neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Żywioł kopt de bal weg. Daar is Dzienisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serocki rent richting de bal. Kuśnierewicz onderschept slim de pass. Kuśnierewicz draait met de bal, schiet en ... Janiszewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - KP Wasale 2:0

25e minuut.
Deja bereikt de bal nog maar net als eerste. Deja passt de bal zonder na te denken. Żywioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Wilczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilczek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Inworp. Filemon met de inworp. Dzienisz heeft problemen om de bal te vangen. Deja geeft een hoge lob. Żywioł krijgt zijn hoofd ertegen. Janiszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Hromyka probeert de bal aan de voet te houden. Kulczyński rent richting de bal. Kulczyński geeft een lange en hoge pass. Filemon geeft de bal voor. Kuśnierewicz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BearWoodArt 29%, KP Wasale 71%.
BearWoodArt - KP Wasale 2:0

47e minuut.
Kuśnierewicz passt de bal in één keer door. Deja speelt de bal door. Wilczek is nu in balbezit. Wilczek haalt uit met een fantastische trap. Janiszewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiper met de inworp. Deja geeft een lange en hoge pass. Wilczek heeft problemen om de bal te vangen. Wilczek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśnierewicz onderschept slim de pass. Kuśnierewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Wilczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczek speelt de bal door. Żywioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywioł draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - KP Wasale 3:0

56e minuut.
Wilczek rent richting de bal. Deja rent richting de bal. Deja passt de bal zonder na te denken. Żywioł rent richting de bal. Żywioł schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Deja bereikt de bal nog maar net als eerste. Deja speelt de bal door. Wilczek is nu in balbezit. Wilczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - KP Wasale 4:0

63e minuut.
Deja verovert de bal door een tackle van achteren. Deja speelt de bal door. Wilczek speelt de bal door. Kuśnierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśnierewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - KP Wasale 5:0

64e minuut.
Üşenmez geeft een hoge lob. Chiper heeft problemen om de bal te vangen. Chiper geeft een hoge lob. Kuśnierewicz rent richting de bal. Kuśnierewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Filemon is nu in balbezit. Hiszpański rent richting de bal. Hiszpański met een sublieme pass. Żywioł is nu in balbezit. Żywioł draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Deja geeft een lange en hoge pass. Plombon rent richting de bal. Żywioł onderschept slim de pass. Żywioł haalt uit met een fantastische trap. Janiszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - KP Wasale 6:0

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szyszka komt het veld opgelopen. Okuniewicz komt het veld opgelopen. Warsiński komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Warsiński speelt de bal door. Plombon met een sublieme pass. Üşenmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Üşenmez passt de bal in één keer door. Chiper geeft een hoge lob. Janiszewski bokst de bal weg. Klungelig pakt Plombon de bal. Kuśnierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśnierewicz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - KP Wasale 7:0

83e minuut.
Üşenmez rent richting de bal. Üşenmez passt de bal zonder na te denken. Warsiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Warsiński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Plombon de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kuśnierewicz passt de bal met de wreef. Plombon bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczek onderschept slim de pass. Wilczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - KP Wasale 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BearWoodArt 17%, KP Wasale 83%.
BearWoodArt - KP Wasale 8:0