Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stojacy Pal reaktywacja Dynamo Kozaki
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
21 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 19.3
adequate Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen weak


5e minuut.
Konkol is nu in balbezit. Volešák onderschept slim de pass. Volešák geeft de bal voor. Hai is nu in balbezit. Hai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bodzioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodzioch passt de bal in één keer door. Bystroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Hai verovert de bal door een tackle van achteren. Hai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Moszkiewicz speelt de bal door. Ciavarrella speelt de bal door. Pretterer probeert naar een medespeler te passen. Hai is nu in balbezit. Hai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stojacy Pal reaktywacja - Dynamo Kozaki 1:0

21e minuut.
Ciavarrella probeert naar een medespeler te passen. Pretterer rent richting de bal. Pretterer met een sublieme pass. Hai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stojacy Pal reaktywacja - Dynamo Kozaki 2:0

24e minuut.
Moszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Lisino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisino passt de bal in één keer door. Hai is nu in balbezit. Hai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stojacy Pal reaktywacja - Dynamo Kozaki 3:0

29e minuut.
Volešák rent richting de bal. Lisino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisino met een sublieme pass. Hai is nu in balbezit. Hai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stojacy Pal reaktywacja - Dynamo Kozaki 4:0

31e minuut.
Lisino probeert naar een medespeler te passen. Hai bereikt de bal nog maar net als eerste. Błażej rent richting de bal. Hai onderschept slim de pass. Hai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Pretterer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pretterer passt de bal in één keer door. Hai is nu in balbezit. Hai schiet op doel. Konkol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stojacy Pal reaktywacja - Dynamo Kozaki 5:0

35e minuut.
Ciavarrella met een snelle inworp. Volešák is nu in balbezit. Volešák speelt de bal door. Hai is nu in balbezit. Hai haalt uit met een fantastische trap. Kuliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bystroń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stojacy Pal reaktywacja - Dynamo Kozaki 6:0

37e minuut.
Pretterer is nu in balbezit. Pretterer geeft de bal voor. Błażej kopt de bal weg. Lisino probeert de bal met de borst te controleren. Lisino schiet op doel. Kuliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Świeca probeert de bal met de borst te controleren. Gulyás verovert de bal door een tackle van achteren. Gulyás probeert naar een medespeler te passen. Hai rent richting de bal. Hai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kuliński met een sublieme pass. Volešák kopt de bal weg. Klungelig pakt Lisino de bal. Hai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Hai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piesiak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stojacy Pal reaktywacja 31%, Dynamo Kozaki 69%.
Stojacy Pal reaktywacja - Dynamo Kozaki 6:0

51e minuut.
Szulgo is nu in balbezit. Lisino verovert de bal door een tackle van achteren. Lisino speelt de bal door. Piesiak is nu in balbezit. Piesiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Volešák passt de bal zonder na te denken. Lisino is nu in balbezit. Lisino met een sublieme pass. Piesiak rent richting de bal. Piesiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lisino rent richting de bal. Lisino speelt de bal door. Bystroń rent richting de bal. Piesiak verovert de bal door een tackle van achteren. Piesiak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pretterer geeft een lange en hoge pass. Kuliński bokst de bal weg.

79e minuut.
Bystroń raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chaberek komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Moszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moszkiewicz met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciavarrella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pretterer geeft de bal voor. Kuliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stojacy Pal reaktywacja 23%, Dynamo Kozaki 77%.
Stojacy Pal reaktywacja - Dynamo Kozaki 6:0