Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Waryniol City Atomówki 16
4at2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
16% Spel op eigen helft 84%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 22.5
excellent Schieten weak
very good Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Maio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kessler rent richting de bal. Kessler met een sublieme pass. Thiên Ðức rent richting de bal. Thiên Ðức haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - Atomówki 16 1:0

9e minuut.
Kundys rent richting de bal. Kundys passt de bal met de wreef. Thiên Ðức is nu in balbezit. Thiên Ðức schiet op doel. Fiutowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - Atomówki 16 2:0

13e minuut.
Stoksik geeft de bal voor. Kurc kopt de bal weg. Catti speelt de bal door. Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Stoksik is nu in balbezit. Thiên Ðức onderschept slim de pass. Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler schiet op doel. Fiutowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - Atomówki 16 3:0

20e minuut.
Dryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler verovert de bal door een tackle van achteren. Kundys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler geeft de bal voor. Fiutowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Thiên Ðức rent richting de bal. Thiên Ðức schiet op doel. Fiutowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kessler is nu in balbezit. Kessler geeft een hoge lob. Thiên Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiên Ðức draait met de bal, schiet en ... Fiutowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Kundys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kundys passt de bal in één keer door. Mrkajić met een sublieme pass. Klungelig pakt Kessler de bal. Kessler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - Atomówki 16 4:0

22e minuut.
Thiên Ðức verovert de bal door een tackle van achteren. Zajda rent richting de bal. Kundys schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kundys naar de kleedkamers voor een vroege douche.

26e minuut.
Catti bereikt de bal nog maar net als eerste. Catti passt de bal zonder na te denken. Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler schiet op doel. Fiutowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - Atomówki 16 5:0

28e minuut.
Catti passt de bal zonder na te denken. Mrkajić heeft problemen om de bal te vangen. Mrkajić speelt de bal door. Thiên Ðức heeft problemen om de bal te vangen. Thiên Ðức draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Thiên Ðức draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jaśkiewicz de bal onder controle te krijgen. Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler draait met de bal, schiet en ... Fiutowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - Atomówki 16 6:0

39e minuut.
Dryl is nu in balbezit. Catti verovert de bal door een tackle van achteren. Catti geeft een hoge lob. Kessler maakt een snoekduik en kopt de bal. Jaśkiewicz heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mrkajić zal de hoekschop nemen. Kessler krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waryniol City 14%, Atomówki 16 86%.
Waryniol City - Atomówki 16 6:0

47e minuut.
Mrkajić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Thiên Ðức, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thiên Ðức geeft een hoge lob. Kessler is nu in balbezit. Kessler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - Atomówki 16 7:0

48e minuut.
Zwirko probeert naar een medespeler te passen. Kurc heeft problemen om de bal te vangen. Thiên Ðức verovert de bal door een tackle van achteren. Thiên Ðức draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - Atomówki 16 8:0

51e minuut.
Kessler haalt uit met een fantastische trap. Stoksik probeert de bal aan de voet te houden. Thiên Ðức rent richting de bal. Thiên Ðức draait met de bal, schiet en ... Fiutowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kessler krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Fiutowski trapt de bal weg. Mrkajić geeft een lange en hoge pass. Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler schiet op doel. Fiutowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Mrkajić rent richting de bal. Mrkajić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zajda de bal. Thiên Ðức is nu in balbezit. Thiên Ðức schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mrkajić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stoksik de bal. Kessler rent richting de bal. Kessler haalt uit met een fantastische trap. Fiutowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Thiên Ðức is nu in balbezit. Thiên Ðức haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - Atomówki 16 9:0

60e minuut.
Bogucki geeft de bal voor. Inworp. Mrkajić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De la Rosa geeft de bal voor. Kessler krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Stoksik is nu in balbezit. Stoksik geeft een hoge lob. Ochs kopt de bal weg. Kessler probeert de bal met de borst te controleren. Kessler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Klungelig pakt Zajda de bal. Catti is nu in balbezit. Catti passt de bal met de wreef. Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler draait met de bal, schiet en ... Fiutowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Mrkajić verovert de bal door een tackle van achteren. Mrkajić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Thiên Ðức de bal. Mrkajić geeft een lange en hoge pass. Daar is Kessler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - Atomówki 16 10:0

71e minuut.
Inworp. Catti met de inworp. De la Rosa rent richting de bal. De la Rosa geeft de bal voor. Thiên Ðức krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Rybczyński kopt de bal weg. De la Rosa probeert naar een medespeler te passen. Thiên Ðức rent richting de bal. Thiên Ðức draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - Atomówki 16 11:0

77e minuut.
Thiên Ðức is nu in balbezit. Thiên Ðức passt de bal met de wreef. Kessler rent richting de bal. Kessler draait met de bal, schiet en ... Fiutowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waryniol City - Atomówki 16 12:0

82e minuut.
Catti geeft een hoge lob. Jaśkiewicz kopt de bal weg. Dryl heeft problemen om de bal te vangen. Kessler verovert de bal door een tackle van achteren. Kessler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Jaśkiewicz kopt de bal weg. Daar is Zajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zajda speelt de bal door. Kessler is nu in balbezit. Kessler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fiutowski trapt de bal weg van het doel. Dryl kopt de bal weg. Kessler is nu in balbezit. Kessler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Rosa passt de bal zonder na te denken. Bogucki is nu in balbezit. Mrkajić onderschept slim de pass. Mrkajić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waryniol City 18%, Atomówki 16 82%.
Waryniol City - Atomówki 16 12:0