Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blazersi Young Stara
Własna Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 19.2
very good Schieten poor
solid Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Ionaş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gomes de Melo is nu in balbezit. Gomes de Melo geeft de bal voor. Samur krijgt zijn hoofd ertegen. Pitry probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Cabelo kopt de bal weg. Gąsienica bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes de Melo rent richting de bal. Gomes de Melo haalt uit met een fantastische trap. Pitry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - Young Stara 1:0

21e minuut.
Ionaş verovert de bal door een tackle van achteren. Ionaş geeft een lange en hoge pass. Samur is nu in balbezit. Samur schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nowik de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ionaş neemt de hoekschop. Samur krijgt zijn hoofd ertegen. Pitry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - Young Stara 2:0

22e minuut.
Gospodarek is nu in balbezit. Ionaş onderschept slim de pass. Ionaş met een sublieme pass. Gomes de Melo geeft een hoge lob. Samur springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gomes de Melo verovert de bal door een tackle van achteren. Gomes de Melo probeert naar een medespeler te passen. Samur bereikt de bal nog maar net als eerste. Samur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - Young Stara 3:0

28e minuut.
Nieznośny is nu in balbezit. Gomes de Melo rent richting de bal. Gomes de Melo met een sublieme pass. Gąsienica is nu in balbezit. Gąsienica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - Young Stara 4:0

33e minuut.
Gomes de Melo is nu in balbezit. Gomes de Melo passt de bal zonder na te denken. Samur heeft problemen om de bal te vangen. Samur schiet op doel. Nowik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Nieznośny bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo onderschept slim de pass. Arévalo met een sublieme pass. Gąsienica rent richting de bal. Gąsienica haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Klungelig pakt Pajewski de bal. Gąsienica bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsienica passt de bal zonder na te denken. Samur bereikt de bal nog maar net als eerste. Samur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Viscol is nu in balbezit. Viscol geeft de bal voor. Magierowski kan de bal niet met de borst controleren. Gąsienica bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsienica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cabelo heeft problemen om de bal te vangen. Cabelo speelt de bal door. Gąsienica rent richting de bal. Samur is nu in balbezit. Samur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pitry met een harde bal richting middenveld. Gomes de Melo kopt de bal weg. Klungelig pakt Samur de bal. Samur draait met de bal, schiet en ... Pitry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - Young Stara 5:0

45e minuut.
Samur rent richting de bal. Samur speelt de bal door. Gąsienica bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsienica draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - Young Stara 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blazersi 20%, Young Stara 80%.
Blazersi - Young Stara 6:0

46e minuut.
Gąsienica haalt uit met een fantastische trap. Pitry probeert naar een medespeler te passen. Cabelo kopt de bal weg. Gąsienica bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsienica haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kąpała is nu in balbezit. Sulei verovert de bal door een tackle van achteren. Sulei geeft de bal voor. Samur maakt een snoekduik en kopt de bal. Pitry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - Young Stara 7:0

54e minuut.
Samur is nu in balbezit. Gomes de Melo is nu in balbezit. Gomes de Melo speelt de bal door. Gąsienica rent richting de bal. Gąsienica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Nowik met een harde bal richting middenveld. Cabelo kopt de bal weg. Samur is nu in balbezit. Samur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - Young Stara 8:0

56e minuut.
Kąpała passt de bal in één keer door. Samur rent richting de bal. Samur passt de bal zonder na te denken. Gąsienica is nu in balbezit. Gąsienica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Nowik trapt de bal weg van het doel. Ionaş is nu in balbezit. Gospodarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş verovert de bal door een tackle van achteren. Ionaş geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Samur schiet op doel. Nowik probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Viscol neemt de hoekschop. Gąsienica maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Gąsienica bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes de Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes de Melo passt de bal zonder na te denken. Samur is nu in balbezit. Samur haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Gąsienica heeft problemen om de bal te vangen. Gąsienica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - Young Stara 9:0

70e minuut.
Gąsienica bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsienica geeft een lange en hoge pass. Samur bereikt de bal nog maar net als eerste. Samur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - Young Stara 10:0

71e minuut.
Magierowski is nu in balbezit. Gąsienica bereikt de bal nog maar net als eerste. Magierowski begaat een overtreding. Gąsienica is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cabelo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Magierowski is nu in balbezit. Magierowski geeft de bal voor. Sulei kopt de bal weg. Klungelig pakt Gąsienica de bal. Gąsienica haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Samur rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - Young Stara 11:0

78e minuut.
Burliga onderschept slim de pass. Burliga speelt de bal door. Gąsienica rent richting de bal. Gąsienica schiet op doel. Pitry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - Young Stara 12:0

79e minuut.
Ionaş met een snelle inworp. Gomes de Melo geeft een hoge lob. Gąsienica rent richting de bal. Gąsienica haalt uit met een fantastische trap. Pitry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - Young Stara 13:0

85e minuut.
Klungelig pakt Ionaş de bal. Ionaş geeft een hoge lob. Magierowski probeert de bal met de borst te controleren. Gąsienica rent richting de bal. Gąsienica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegajło rent richting de bal. Biegajło geeft de bal voor. Gąsienica bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsienica haalt uit met een fantastische trap. Pitry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Burliga geeft de bal voor. Sulei bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulei geeft de bal voor. Samur krijgt zijn hoofd ertegen. Pitry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - Young Stara 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blazersi 15%, Young Stara 85%.
Blazersi - Young Stara 14:0