Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kasinka Mała 19 KS RUCH CHORZÓW 20
taktyka yyy Tactiek 433
57% Balbezit 43%
12% Spel op eigen helft 88%
44 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 20.7
goed Schieten zwak
solide Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Waluś geeft de bal voor. Cerański rent richting de bal. Cerański passt de bal in één keer door. Wydrzyna is nu in balbezit. Wydrzyna haalt uit met een fantastische trap. Sypniewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krydus bereikt de bal nog maar net als eerste. Krydus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - 19 KS RUCH CHORZÓW 20 1:0

7e minuut.
Klungelig pakt Ziętarski de bal. Ziętarski geeft de bal voor. Klungelig pakt Wydrzyna de bal. Wydrzyna schiet op doel. Sypniewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

9e minuut.
Waluś is nu in balbezit. Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski probeert naar een medespeler te passen. Krydus is nu in balbezit. Krydus draait met de bal, schiet en ... Sypniewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wydrzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydrzyna haalt uit met een fantastische trap. Sypniewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - 19 KS RUCH CHORZÓW 20 2:0

10e minuut.
Klungelig pakt Krzystyniak de bal. Wydrzyna onderschept slim de pass. Ziętarski speelt de bal door. Krydus bereikt de bal nog maar net als eerste. Krydus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Sypniewski trapt de bal weg. Stodolny kopt de bal weg. Cerański met een sublieme pass. Krydus is nu in balbezit. Krydus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - 19 KS RUCH CHORZÓW 20 3:0

17e minuut.
Krydus is nu in balbezit. Krydus draait met de bal, schiet en ... Daar is Sawczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wydrzyna rent richting de bal. Wydrzyna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - 19 KS RUCH CHORZÓW 20 4:0

21e minuut.
Inworp. Ziętarski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cerański rent richting de bal. Cerański geeft de bal voor. Wydrzyna springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Lincz onderschept slim de pass. Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski probeert naar een medespeler te passen. Krydus heeft problemen om de bal te vangen. Krydus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Będziński trapt de bal weg van het doel. Tinoco kopt de bal weg. Ziętarski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wydrzyna de bal. Wydrzyna draait met de bal, schiet en ... Sypniewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krydus bereikt de bal nog maar net als eerste. Krydus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - 19 KS RUCH CHORZÓW 20 5:0

26e minuut.
Wydrzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Będziński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wydrzyna raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Krydus neemt zijn aanloop. Sypniewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - 19 KS RUCH CHORZÓW 20 6:0

29e minuut.
Gierbulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Cerański bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerański speelt de bal door. Wydrzyna rent richting de bal. Wydrzyna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - 19 KS RUCH CHORZÓW 20 7:0

32e minuut.
Cerański geeft een hoge lob. Klungelig pakt Będziński de bal. Krydus rent richting de bal. Wydrzyna is nu in balbezit. Wydrzyna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Cerański bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerański geeft een hoge lob. Gierbulewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wydrzyna is nu in balbezit. Wydrzyna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Sawczuk passt de bal in één keer door. Daar is Cerański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerański probeert naar een medespeler te passen. Krydus rent richting de bal. Krydus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ziętarski rent richting de bal. Mola rent richting de bal. Ziętarski verovert de bal door een tackle van achteren. Ziętarski geeft een lange en hoge pass. Wydrzyna springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Waluś zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Krydus de bal. Wydrzyna rent richting de bal. Wydrzyna draait met de bal, schiet en ... Sypniewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - 19 KS RUCH CHORZÓW 20 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kasinka Mała 10%, 19 KS RUCH CHORZÓW 20 90%.
FC Kasinka Mała - 19 KS RUCH CHORZÓW 20 8:0

49e minuut.
Cerański is nu in balbezit. Cerański passt de bal zonder na te denken. Krydus rent richting de bal. Wydrzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydrzyna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - 19 KS RUCH CHORZÓW 20 9:0

52e minuut.
Kucera rent richting de bal. Stodolny verovert de bal door een tackle van achteren. Stodolny met een sublieme pass. Krydus bereikt de bal nog maar net als eerste. Krydus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cerański neemt de hoekschop. Wydrzyna maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Gierbulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Stodolny onderschept slim de pass. Stodolny geeft de bal voor. Wydrzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydrzyna schiet op doel. Sypniewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cerański zal de hoekschop nemen. Wydrzyna krijgt zijn hoofd ertegen. Krydus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tinoco kopt de bal weg. Klungelig pakt Cerański de bal. Cerański passt de bal met de wreef. Wydrzyna rent richting de bal. Wydrzyna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ziętarski is nu in balbezit. Cerański speelt de bal door. Wydrzyna probeert naar een medespeler te passen. Waluś is nu in balbezit. Ziętarski geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ziętarski geeft een lange en hoge pass. Będziński kopt de bal weg. Lincz controleert de bal met de borst. Cerański rent richting de bal. Cerański geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - 19 KS RUCH CHORZÓW 20 10:0

68e minuut.
Krużycki met een sublieme pass. Klungelig pakt Sucharek de bal. Wydrzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Krydus rent richting de bal. Krydus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - 19 KS RUCH CHORZÓW 20 11:0

78e minuut.
Danielewicz passt de bal met de wreef. Cerański rent richting de bal. Cerański met een sublieme pass. Wydrzyna rent richting de bal. Wydrzyna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - 19 KS RUCH CHORZÓW 20 12:0

79e minuut.
Krużycki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Krzystyniak de bal. Wydrzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydrzyna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Jarzębowski rent richting de bal. Jarzębowski geeft een hoge lob. Wydrzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydrzyna schiet op doel. Sypniewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasinka Mała - 19 KS RUCH CHORZÓW 20 13:0

85e minuut.
Będziński probeert de bal aan de voet te houden. Cerański is nu in balbezit. Cerański passt de bal zonder na te denken. Wydrzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydrzyna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Krydus bereikt de bal nog maar net als eerste. Będziński onderschept slim de pass. Ziętarski geeft een lange en hoge pass. Wydrzyna is nu in balbezit. Wydrzyna draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kasinka Mała 14%, 19 KS RUCH CHORZÓW 20 86%.
FC Kasinka Mała - 19 KS RUCH CHORZÓW 20 13:0