Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Kelobaz WKS Potok
343 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 20.6
solid Schieten weak
good Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Plazas rent richting de bal. Plazas speelt de bal door. Molkowski probeert naar een medespeler te passen. Alba rent richting de bal. Alba draait met de bal, schiet en ... Kuklinowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - WKS Potok 1:0

6e minuut.
Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski geeft een lange en hoge pass. Alba rent richting de bal. Teśmian heeft problemen om de bal te vangen. Teśmian verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Nieziemski de bal. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski speelt de bal door. Alba rent richting de bal. Alba draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Barek geeft een lange en hoge pass. Ramaioli kopt de bal weg. Molkowski rent richting de bal. Molkowski schiet op doel. Kuklinowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - WKS Potok 2:0

19e minuut.
Molkowski speelt de bal door. Zadorin speelt de bal door. Klungelig pakt Ramaioli de bal. Ramaioli draait met de bal, schiet en ... Teśmian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuklinowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - WKS Potok 3:0

32e minuut.
Zadorin rent richting de bal. Zadorin speelt de bal door. Alba rent richting de bal. Alba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - WKS Potok 4:0

33e minuut.
Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski passt de bal met de wreef. Alba rent richting de bal. Alba haalt uit met een fantastische trap. Kuklinowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - WKS Potok 5:0

39e minuut.
Mitriţă rent richting de bal. Mitriţă passt de bal zonder na te denken. Zadorin rent richting de bal. Zadorin geeft de bal voor. Alba maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - WKS Potok 6:0

43e minuut.
Daar is Mitriţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitriţă passt de bal met de wreef. Ramaioli rent richting de bal. Ramaioli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tylek de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alba is nu in balbezit. Alba draait met de bal, schiet en ... Paal! Kuklinowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Tylek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Olchawa komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Kuklinowski niet meer kan verder spelen. Cerber komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Kelobaz 25%, WKS Potok 75%.
Team Kelobaz - WKS Potok 6:0

48e minuut.
Janocha passt de bal in één keer door. Molkowski is nu in balbezit. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramaioli is nu in balbezit. Ramaioli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Alba rent richting de bal. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski passt de bal in één keer door. Ramaioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramaioli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - WKS Potok 7:0

55e minuut.
Barek verovert de bal door een tackle van achteren. Barek speelt de bal door. Plazas met een sublieme pass. Alba is nu in balbezit. Alba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Barek passt de bal met de wreef. Plazas is nu in balbezit. Plazas passt de bal met de wreef. Molkowski probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alba is nu in balbezit. Alba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - WKS Potok 8:0

64e minuut.
Ramaioli is nu in balbezit. Ramaioli passt de bal in één keer door. Alba rent richting de bal. Molkowski is nu in balbezit. Molkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Zwierzchowski geeft een hoge lob. Czub bereikt de bal nog maar net als eerste. Czub geeft een hoge lob. Alba maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - WKS Potok 9:0

87e minuut.
Czub passt de bal zonder na te denken. Zadorin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadorin met een sublieme pass. Alba is nu in balbezit. Alba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Kelobaz 33%, WKS Potok 67%.
Team Kelobaz - WKS Potok 9:0