Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
realowczary Żubr Gawłówek
jaro2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
30 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 19.9
solid Schieten unsatisfactory
solid Passen average
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Romaszko onderschept slim de pass. Sklavenitis onderschept slim de pass. Sklavenitis passt de bal in één keer door. Soto rent richting de bal. Soto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Soto passt de bal zonder na te denken. Górnicki rent richting de bal. Sklavenitis verovert de bal door een tackle van achteren. Karaalibey rent richting de bal. Karaalibey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Kanyó kopt de bal weg. Soto is nu in balbezit. Soto passt de bal met de wreef. Karaalibey rent richting de bal. Karaalibey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Bździądło verovert de bal door een tackle van achteren. Bździądło geeft een hoge lob. Zuiverloon probeert naar een medespeler te passen. Karaalibey bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaalibey geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karaalibey is nu in balbezit. Karaalibey schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - Żubr Gawłówek 1:0

8e minuut.
Bździądło rent richting de bal. Sczepiński onderschept slim de pass. Sczepiński met een sublieme pass. Soto rent richting de bal. Soto draait met de bal, schiet en ... Młynarski bokst de bal weg.

19e minuut.
Sczepiński passt de bal met de wreef. Karaalibey is nu in balbezit. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap. Młynarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - Żubr Gawłówek 2:0

19e minuut.
Romaszko passt de bal in één keer door. Rychter rent richting de bal. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto haalt uit met een fantastische trap. Młynarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - Żubr Gawłówek 3:0

24e minuut.
Klungelig pakt Sklavenitis de bal. Sklavenitis met een sublieme pass. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap. Młynarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - Żubr Gawłówek 4:0

29e minuut.
Čolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklavenitis rent richting de bal. Sklavenitis passt de bal zonder na te denken. Karaalibey rent richting de bal. Karaalibey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Karaalibey heeft problemen om de bal te vangen. Górnicki is nu in balbezit. Karaalibey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karaalibey krijgt een gele kaart. Górnicki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

39e minuut.
Rychter is nu in balbezit. Soto onderschept slim de pass. Soto geeft de bal voor. Karaalibey bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaalibey haalt uit met een fantastische trap. Młynarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - Żubr Gawłówek 5:0

40e minuut.
Stanny passt de bal in één keer door. Daar is Łątek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łątek geeft een lange en hoge pass. Karaalibey heeft problemen om de bal te vangen. Karaalibey haalt uit met een fantastische trap. Młynarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karaalibey is nu in balbezit. Karaalibey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - Żubr Gawłówek 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realowczary 21%, Żubr Gawłówek 79%.
realowczary - Żubr Gawłówek 6:0

48e minuut.
Čolović is nu in balbezit. Sklavenitis probeert naar een medespeler te passen. Sczepiński met een sublieme pass. Karaalibey rent richting de bal. Karaalibey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Čolović kopt de bal weg. Karaalibey heeft problemen om de bal te vangen. Stanny is nu in balbezit. Karaalibey verovert de bal door een tackle van achteren. Karaalibey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Sklavenitis probeert naar een medespeler te passen. Soto rent richting de bal. Soto passt de bal zonder na te denken. Karaalibey rent richting de bal. Karaalibey schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Kanyó passt de bal met de wreef. Soto is nu in balbezit. Sczepiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sczepiński geeft de bal voor. Karaalibey is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wojcieszek komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Sklavenitis rent richting de bal. Karaalibey bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaalibey passt de bal zonder na te denken. Soto rent richting de bal. Soto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Sklavenitis speelt de bal door. Stanny is nu in balbezit. Stanny geeft een lange en hoge pass. Soto heeft problemen om de bal te vangen. Soto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Sczepiński de bal. Bździądło is nu in balbezit. Bździądło geeft de bal voor. Karaalibey rent richting de bal. Karaalibey draait met de bal, schiet en ... Młynarski bokst de bal weg.

78e minuut.
Kanyó kopt de bal weg. Sklavenitis probeert de bal met de borst te controleren. Sklavenitis speelt de bal door. Karaalibey is nu in balbezit. Karaalibey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Čolović passt de bal in één keer door. Sczepiński geeft een lange en hoge pass. Daar is Łątek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaalibey is nu in balbezit. Karaalibey haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
realowczary - Żubr Gawłówek 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realowczary 15%, Żubr Gawłówek 85%.
realowczary - Żubr Gawłówek 7:0