Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS POGOŃ BRZYCZNO Wolaki
Attack Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 18.6
solid Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
good Verdedigen weak


1e minuut.
Topuzakov rent richting de bal. Topuzakov geeft de bal voor. Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán draait met de bal, schiet en ... Mitka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - Wolaki 1:0

3e minuut.
Kulisek speelt de bal door. Mara bereikt de bal nog maar net als eerste. Smarzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mara onderschept slim de pass. Mara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Roh is nu in balbezit. Roh passt de bal met de wreef. Smarzyński rent richting de bal. Mara verovert de bal door een tackle van achteren. Mara haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - Wolaki 2:0

18e minuut.
Vilk is nu in balbezit. Bartoszewicz is nu in balbezit. Vilk verovert de bal door een tackle van achteren. Vilk geeft een hoge lob. Mara maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mitka trapt de bal weg. Topuzakov kopt de bal weg. Daar is Mara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mara geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Topuzakov passt de bal zonder na te denken. Roh rent richting de bal. Roh probeert naar een medespeler te passen. Mara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Poćwiardowski rent richting de bal. Kudyba verovert de bal door een tackle van achteren. Kudyba draait met de bal, schiet en ... Mitka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - Wolaki 3:0

27e minuut.
Magdoń geeft een lange en hoge pass. Meszesán kopt de bal weg. Poćwiardowski heeft problemen om de bal te vangen. Kudyba rent richting de bal. Kudyba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Roh is nu in balbezit. Roh passt de bal in één keer door. Kudyba is nu in balbezit. Kudyba haalt uit met een fantastische trap. Mitka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Dudek heeft problemen om de bal te vangen. Roh bereikt de bal nog maar net als eerste. Roh passt de bal met de wreef. Kudyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudyba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Meszesán rent richting de bal. Met opzet legt Dudek zijn tegenspeler op de grond. Meszesán raakt geblesseerd tijdens het duel. Mara zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kudyba maakt een snoekduik en kopt de bal. Mitka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - Wolaki 4:0

41e minuut.
Klungelig pakt Topuzakov de bal. Topuzakov geeft de bal voor. Smarzyński heeft problemen om de bal te vangen. Mara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mara haalt uit met een fantastische trap. Mitka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Topuzakov met een snelle inworp. Kulisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mara onderschept slim de pass. Mara geeft de bal voor. Daar is Kudyba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS POGOŃ BRZYCZNO 18%, Wolaki 82%.
MKS POGOŃ BRZYCZNO - Wolaki 4:0

53e minuut.
Vilk rent richting de bal. Vilk geeft een lange en hoge pass. Smarzyński heeft problemen om de bal te vangen. Kudyba is nu in balbezit. Kudyba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - Wolaki 5:0

54e minuut.
Borycki met een sublieme pass. Bartoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudyba verovert de bal door een tackle van achteren. Kudyba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Żukowski rent richting de bal. Cazangiu onderschept slim de pass. Cazangiu passt de bal met de wreef. Kudyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudyba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán met een sublieme pass. Roh is nu in balbezit. Roh schiet op doel. Mitka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - Wolaki 6:0

66e minuut.
Topuzakov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vilk rent richting de bal. Vilk passt de bal met de wreef. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - Wolaki 7:0

70e minuut.
Cazangiu kopt de bal weg. Mara rent richting de bal. Mara passt de bal in één keer door. Roh bereikt de bal nog maar net als eerste. Roh geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kudyba krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - Wolaki 8:0

77e minuut.
Cazangiu passt de bal zonder na te denken. Meszesán is nu in balbezit. Meszesán passt de bal met de wreef. Mara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - Wolaki 9:0

81e minuut.
Poćwiardowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudyba verovert de bal door een tackle van achteren. Kudyba met een sublieme pass. Mara is nu in balbezit. Mara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Meszesán geeft de bal voor. Smarzyński rent richting de bal. Mara verovert de bal door een tackle van achteren. Mara draait met de bal, schiet en ... Mitka probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kudyba heeft problemen om de bal te vangen. Roh bereikt de bal nog maar net als eerste. Roh probeert naar een medespeler te passen. Mara is nu in balbezit. Mara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - Wolaki 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS POGOŃ BRZYCZNO 15%, Wolaki 85%.
MKS POGOŃ BRZYCZNO - Wolaki 10:0