Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Fizjo KS Kołowrotki Sierżno
po awans! Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
13% Spel op eigen helft 87%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 18.4
zeer goed Schieten slecht
matig Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Bartumeo kopt de bal weg. Szemoński geeft de bal voor. Hanczewski rent richting de bal. Bartumeo verovert de bal door een tackle van achteren. Bartumeo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fizjo - KS Kołowrotki Sierżno 1:0

3e minuut.
Kuzia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Skłodowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavel verovert de bal door een tackle van achteren. Pavel draait met de bal, schiet en ... Rudak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fizjo - KS Kołowrotki Sierżno 2:0

6e minuut.
Skoraszewski probeert de bal aan de voet te houden. Crilly bereikt de bal nog maar net als eerste. Crilly probeert naar een medespeler te passen. Szemoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemoński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Chrupek de bal. Szemoński probeert naar een medespeler te passen. Bartumeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartumeo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fizjo - KS Kołowrotki Sierżno 3:0

12e minuut.
EL Nayhan kopt de bal weg. Daar is Chrupek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prusak is nu in balbezit. Bartumeo verovert de bal door een tackle van achteren. Bartumeo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Szemoński met een sublieme pass. Skoraszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavel verovert de bal door een tackle van achteren. Pavel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fizjo - KS Kołowrotki Sierżno 4:0

15e minuut.
Crilly passt de bal in één keer door. Ritto is nu in balbezit. Ritto passt de bal met de wreef. Pavel heeft problemen om de bal te vangen. Pavel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ritto passt de bal in één keer door. Crilly rent richting de bal. Crilly geeft de bal voor. Bartumeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartumeo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fizjo - KS Kołowrotki Sierżno 5:0

25e minuut.
Iżmanowski met de inworp. Lindebaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Skłodowski maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Skłodowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Skłodowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

30e minuut.
Lindebaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindebaum speelt de bal door. Ritto probeert naar een medespeler te passen. Pavel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavel draait met de bal, schiet en ... Rudak bokst de bal weg.

33e minuut.
Crilly kan de bal niet met de borst controleren. Hanczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miniccia onderschept slim de pass. Miniccia geeft de bal voor. Bartumeo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Szemoński is nu in balbezit. Szemoński passt de bal zonder na te denken. Pavel rent richting de bal. Pavel draait met de bal, schiet en ... Skoraszewski probeert de bal aan de voet te houden. Rudak bokst de bal weg.

36e minuut.
Ritto geeft de bal voor. Pavel kopt de bal weg. Bartumeo heeft problemen om de bal te vangen. Bartumeo haalt uit met een fantastische trap. Rudak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fizjo - KS Kołowrotki Sierżno 6:0

39e minuut.
EL Nayhan geeft een hoge lob. Pavel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skoraszewski rent richting de bal. Pavel verovert de bal door een tackle van achteren. Pavel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Rudak met een harde bal richting middenveld. Miniccia kopt de bal weg. Sikorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavel onderschept slim de pass. Pavel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rudak speelt de bal door. Inworp. Miniccia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ritto geeft een hoge lob. Bartumeo maakt een snoekduik en kopt de bal. Rudak bokst de bal weg. Klungelig pakt Bartumeo de bal. Crilly bereikt de bal nog maar net als eerste. Crilly haalt uit met een fantastische trap. Rudak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fizjo - KS Kołowrotki Sierżno 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fizjo 14%, KS Kołowrotki Sierżno 86%.
FC Fizjo - KS Kołowrotki Sierżno 7:0

46e minuut.
Kierski komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Gleenewinkel met een snelle inworp. EL Nayhan geeft een lange en hoge pass. Daar is Strzałkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kierski is nu in balbezit. Kierski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Miniccia speelt de bal door. Crilly speelt de bal door. Skoraszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kierski onderschept slim de pass. Kierski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fizjo - KS Kołowrotki Sierżno 8:0

52e minuut.
Crilly kopt de bal weg. Szemoński rent richting de bal. Szemoński met een sublieme pass. Kierski rent richting de bal. Kierski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Szemoński speelt de bal door. Bartumeo rent richting de bal. Bartumeo passt de bal met de wreef. Ritto rent richting de bal. Ritto haalt uit met een fantastische trap. Rudak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Kierski rent richting de bal. Kierski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fizjo - KS Kołowrotki Sierżno 9:0

58e minuut.
Kierski passt de bal zonder na te denken. Ritto heeft problemen om de bal te vangen. Ritto geeft een lange en hoge pass. Skoraszewski kopt de bal weg. Miniccia geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fizjo - KS Kołowrotki Sierżno 10:0

59e minuut.
Bartczak geeft de bal voor. Szemoński kopt de bal weg. Daar is Chrupek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartumeo rent richting de bal. Bartumeo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fizjo - KS Kołowrotki Sierżno 11:0

61e minuut.
EL Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Nayhan geeft de bal voor. Daar is Chrupek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartumeo is nu in balbezit. Bartumeo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rudak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Daar is Hanczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miniccia is nu in balbezit. Miniccia met een sublieme pass. Kierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kierski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fizjo - KS Kołowrotki Sierżno 12:0

68e minuut.
Hanczewski is nu in balbezit. Hanczewski speelt de bal door. Prusak speelt de bal door. Kierski is nu in balbezit. Kierski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fizjo - KS Kołowrotki Sierżno 13:0

70e minuut.
Prusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Crilly verovert de bal door een tackle van achteren. Crilly speelt de bal door. Bartumeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartumeo schiet op doel. Rudak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kierski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fizjo - KS Kołowrotki Sierżno 14:0

71e minuut.
Gleenewinkel probeert naar een medespeler te passen. Crilly is nu in balbezit. Crilly met een sublieme pass. Kierski rent richting de bal. Kierski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fizjo - KS Kołowrotki Sierżno 15:0

75e minuut.
Skoraszewski rent richting de bal. Skoraszewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Miniccia met de inworp. Ritto geeft een lange en hoge pass. Rudak bokst de bal weg. Skoraszewski rent richting de bal. Bartumeo verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal. Kierski rent richting de bal. Bartumeo rent richting de bal. Bartumeo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fizjo - KS Kołowrotki Sierżno 16:0

76e minuut.
Kuzia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hanczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kierski verovert de bal door een tackle van achteren. Kierski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Daar is Prusak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanczewski is nu in balbezit. Hanczewski passt de bal zonder na te denken. Kierski rent richting de bal. Kierski draait met de bal, schiet en ... Rudak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fizjo - KS Kołowrotki Sierżno 17:0

89e minuut.
Bartumeo rent richting de bal. Bartumeo passt de bal zonder na te denken. Daar is Kierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kierski draait met de bal, schiet en ... Rudak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fizjo - KS Kołowrotki Sierżno 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fizjo 13%, KS Kołowrotki Sierżno 87%.
FC Fizjo - KS Kołowrotki Sierżno 18:0