Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
[Real Madryt] FC Biernaty
p442p Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
24 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 18.6
good Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Cubała rent richting de bal. de la Morena onderschept slim de pass. de la Morena geeft een hoge lob. Curdy is nu in balbezit. Curdy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Curdy rent richting de bal. Curdy haalt uit met een fantastische trap. Igloński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Madejczyk onderschept slim de pass. Madejczyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Ćwielong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Curdy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
[Real Madryt] - FC Biernaty 1:0

8e minuut.
Pai de Santo geeft de bal voor. Certowicz kopt de bal weg. Woźniakowski heeft problemen om de bal te vangen. Curdy verovert de bal door een tackle van achteren. Curdy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Madejczyk is nu in balbezit. Madejczyk probeert naar een medespeler te passen. Curdy rent richting de bal. Curdy haalt uit met een fantastische trap. Igloński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
[Real Madryt] - FC Biernaty 2:0

13e minuut.
Inworp. Rastafariański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szczyt geeft een hoge lob. Cubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubała schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Semenowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madejczyk geeft een lange en hoge pass. Szczęch rent richting de bal. Certowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Certowicz draait met de bal, schiet en ... Igloński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
[Real Madryt] - FC Biernaty 3:0

15e minuut.
Białokozowicz passt de bal in één keer door. Woźniakowski is nu in balbezit. Curdy is nu in balbezit. Curdy haalt uit met een fantastische trap. Ćwielong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ćwielong is nu in balbezit. Curdy verovert de bal door een tackle van achteren. Curdy schiet op doel. Paal! Woźniakowski probeert de bal aan de voet te houden. Drzewoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzewoszewski geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Certowicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
[Real Madryt] - FC Biernaty 4:0

24e minuut.
Semenowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Semenowicz passt de bal in één keer door. Woźniakowski is nu in balbezit. Drzewoszewski onderschept slim de pass. Drzewoszewski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Madejczyk passt de bal zonder na te denken. Ćwielong bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęch is nu in balbezit. Certowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Certowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Babbaro rent richting de bal. de la Morena speelt de bal door. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares geeft de bal voor. Curdy krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
[Real Madryt] - FC Biernaty 5:0

31e minuut.
Semenowicz probeert de bal met de borst te controleren. de la Morena bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Morena geeft een hoge lob. Curdy rent richting de bal. Curdy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Babbaro kopt de bal weg. de la Morena geeft een hoge lob. Curdy kopt de bal weg. Drzewoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzewoszewski schiet op doel. Igloński bokst de bal weg.

39e minuut.
Vićentijević trapt de bal weg. Rastafariański heeft problemen om de bal te vangen. Madejczyk met een sublieme pass. Certowicz rent richting de bal. Certowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Drzewoszewski is nu in balbezit. Drzewoszewski geeft een lange en hoge pass. Czamaran kopt de bal weg. Curdy is nu in balbezit. Curdy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: [Real Madryt] 29%, FC Biernaty 71%.
[Real Madryt] - FC Biernaty 5:0

53e minuut.
Drzewoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzewoszewski passt de bal zonder na te denken. Ćwielong met een sublieme pass. Curdy is nu in balbezit. Curdy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
de la Morena bereikt de bal nog maar net als eerste. Pai de Santo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pai de Santo geeft de bal voor. Curdy is nu in balbezit. Curdy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
[Real Madryt] - FC Biernaty 6:0

60e minuut.
Certowicz is nu in balbezit. Certowicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Curdy de bal. Curdy draait met de bal, schiet en ... Ćwielong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
de la Morena verovert de bal door een tackle van achteren. de la Morena geeft een lange en hoge pass. Curdy rent richting de bal. Curdy draait met de bal, schiet en ... Igloński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
[Real Madryt] - FC Biernaty 7:0

72e minuut.
Drzewoszewski kopt de bal weg. Daar is Rastafariański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madejczyk met een sublieme pass. Drzewoszewski rent richting de bal. Drzewoszewski geeft een hoge lob. Igloński bokst de bal weg.

82e minuut.
Semenowicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt de la Morena de bal. de la Morena geeft een lange en hoge pass. Certowicz rent richting de bal. Certowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Drzewoszewski met de inworp. Curdy probeert de bal met de borst te controleren. Curdy geeft een lange en hoge pass. Certowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Certowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: [Real Madryt] 35%, FC Biernaty 65%.
[Real Madryt] - FC Biernaty 7:0