Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pszczółki Wroclaw Pany
głowna Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 22.3
solid Schieten weak
good Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Parazzoli met een sublieme pass. Klungelig pakt Runturambi de bal. Warmuziński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Warmuziński krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Czekański probeert de bal aan de voet te houden. Kuyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czekański krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Inworp. Fabiniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziomkowski is nu in balbezit. Radizlović onderschept slim de pass. Radizlović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Goertz passt de bal met de wreef. Ziomkowski speelt de bal door. Radizlović is nu in balbezit. Somlyódy is nu in balbezit. Somlyódy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tekiela is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczółki - Wroclaw Pany 1:0

15e minuut.
Daar is Somlyódy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radizlović is nu in balbezit. Somlyódy is nu in balbezit. Somlyódy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczółki - Wroclaw Pany 2:0

17e minuut.
Klepacki is nu in balbezit. Radizlović onderschept slim de pass. Radizlović heeft problemen om de bal te vangen. Radizlović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Fabiniak is nu in balbezit. Fabiniak geeft een hoge lob. Somlyódy kopt de bal weg. Kuyckx is nu in balbezit. Kuyckx draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Radizlović is nu in balbezit. Radizlović probeert naar een medespeler te passen. Somlyódy rent richting de bal. Somlyódy schiet op doel. Jabłoński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Fabiniak is nu in balbezit. Fabiniak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kuyckx de bal. Somlyódy rent richting de bal. Somlyódy haalt uit met een fantastische trap. Jabłoński bokst de bal weg.

31e minuut.
Guzowaty trapt de bal weg. Runturambi kopt de bal weg. Radizlović is nu in balbezit. Radizlović draait met de bal, schiet en ... Guzowaty is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczółki - Wroclaw Pany 3:0

38e minuut.
Počina met de inworp. Kuyckx is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tekiela. Tekiela krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Guzowaty geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Počina met een snelle inworp. Daar is Kuyckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuyckx haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Počina geeft een lange en hoge pass. Klepacki heeft problemen om de bal te vangen. Somlyódy rent richting de bal. Somlyódy haalt uit met een fantastische trap. Jabłoński probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Kuyckx is nu in balbezit. Kuyckx schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pszczółki 16%, Wroclaw Pany 84%.
Pszczółki - Wroclaw Pany 3:0

48e minuut.
Daar is Somlyódy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekiela rent richting de bal. Somlyódy onderschept slim de pass. Somlyódy draait met de bal, schiet en ... Jabłoński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczółki - Wroclaw Pany 4:0

51e minuut.
Kuyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiela probeert naar een medespeler te passen. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuyckx onderschept slim de pass. Kuyckx haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczółki - Wroclaw Pany 5:0

52e minuut.
Počina speelt de bal door. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuyckx begaat een overtreding. Kuyckx krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Kuyckx is nu in balbezit. Guzowaty verovert de bal door een tackle van achteren. Guzowaty geeft een lange en hoge pass. Runturambi geeft een hoge lob. Klepacki probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Počina bereikt de bal nog maar net als eerste. Počina geeft de bal voor. Szydło heeft problemen om de bal te vangen. Radizlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radizlović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczółki - Wroclaw Pany 6:0

62e minuut.
Fabiniak rent richting de bal. Fabiniak passt de bal met de wreef. Runturambi met een sublieme pass. Radizlović rent richting de bal. Radizlović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Parazzoli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goertz geeft de bal voor. Czekański heeft problemen om de bal te vangen. Kuyckx is nu in balbezit. Kuyckx schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczółki - Wroclaw Pany 7:0

72e minuut.
Kuyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Somlyódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Radizlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radizlović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fabiniak neemt de hoekschop. Somlyódy rent richting de bal. Somlyódy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczółki - Wroclaw Pany 8:0

74e minuut.
Camara is nu in balbezit. Camara passt de bal in één keer door. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuyckx onderschept slim de pass. Kuyckx draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Joó komt het veld opgelopen. Łomczyk komt het veld opgelopen. Domovchiev komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Radizlović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ziomkowski. Radizlović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klungelig pakt Ziomkowski de bal. Runturambi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kuyckx krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Počina bereikt de bal nog maar net als eerste. Počina met een sublieme pass. Joó is nu in balbezit. Joó schiet op doel. Jabłoński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczółki - Wroclaw Pany 9:0

81e minuut.
Runturambi probeert naar een medespeler te passen. Počina probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kuyckx de bal. Joó is nu in balbezit. Joó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pszczółki - Wroclaw Pany 10:0

85e minuut.
Počina probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Radizlović de bal. Radizlović passt de bal in één keer door. Kuyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuyckx schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Runturambi is nu in balbezit. Runturambi probeert naar een medespeler te passen. Klepacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Radizlović rent richting de bal. Radizlović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pszczółki 24%, Wroclaw Pany 76%.
Pszczółki - Wroclaw Pany 10:0