Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
start kulice Arsenalizm
kac Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
28 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 20.3
solid Schieten weak
adequate Passen weak
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Marzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzec probeert naar een medespeler te passen. Dueñas rent richting de bal. Dueñas geeft een hoge lob. Ghinea springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Gruba verovert de bal door een tackle van achteren. Marzec speelt de bal door. Dueñas geeft een hoge lob. Marzec geeft de bal voor. Kulikowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
start kulice - Arsenalizm 1:0

8e minuut.
Marzec is nu in balbezit. Marzec passt de bal zonder na te denken. Dueñas met een sublieme pass. Kulikowski is nu in balbezit. Kulikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
start kulice - Arsenalizm 2:0

13e minuut.
Marzec is nu in balbezit. Marzec geeft een lange en hoge pass. Kulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
start kulice - Arsenalizm 3:0

16e minuut.
Dueñas passt de bal zonder na te denken. Marzec rent richting de bal. Marzec passt de bal in één keer door. Ghinea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Divino met een sublieme pass. Dueñas rent richting de bal. Dueñas passt de bal met de wreef. Harselaar rent richting de bal. Harselaar geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Harselaar kopt de bal weg. Kulikowski rent richting de bal. Kulikowski passt de bal in één keer door. Ghinea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Ghinea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Betliński rent richting de bal. Ghinea onderschept slim de pass. Ghinea schiet op doel. Kopaczka onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kulikowski heeft problemen om de bal te vangen. Kulikowski passt de bal zonder na te denken. Betliński rent richting de bal. Deląg verovert de bal door een tackle van achteren. Deląg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Marzec kopt de bal weg. Ghinea is nu in balbezit. Ghinea passt de bal met de wreef. Daar is Kulikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Dueñas speelt de bal door. Kulikowski rent richting de bal. Kulikowski passt de bal zonder na te denken. Ghinea rent richting de bal. Ghinea haalt uit met een fantastische trap. Byczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

30e minuut.
Biskupek geeft een hoge lob. Inworp. Deląg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marzec geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gruba de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Harselaar met een sublieme pass. Gruba is nu in balbezit. Dueñas verovert de bal door een tackle van achteren. Dueñas geeft een hoge lob. Ghinea krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Deląg verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Deląg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deląg met een sublieme pass. Kulikowski is nu in balbezit. Kulikowski draait met de bal, schiet en ... Byczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: start kulice 23%, Arsenalizm 77%.
start kulice - Arsenalizm 3:0

47e minuut.
Klungelig pakt Ghinea de bal. Biskupek bereikt de bal nog maar net als eerste. Biskupek geeft de bal voor. Ghinea is nu in balbezit. Ghinea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Grzywacz rent richting de bal. Grzywacz passt de bal zonder na te denken. Kulikowski rent richting de bal. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Harselaar passt de bal met de wreef. Kulikowski rent richting de bal. Kulikowski passt de bal in één keer door. Ghinea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinea draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Grzywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberg verovert de bal door een tackle van achteren. Liberg met een sublieme pass. Harselaar is nu in balbezit. Harselaar geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Deląg kopt de bal weg. Marzec geeft de bal voor. Daar is Kopaczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghinea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Biskupek geeft de bal voor. Inworp. Deląg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzec geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Marzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzec passt de bal met de wreef. Kulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulikowski schiet op doel. Byczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
start kulice - Arsenalizm 4:0

75e minuut.
Kulikowski controleert de bal met de borst. Makowiecki is nu in balbezit. Kulikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kulikowski draait met de bal, schiet en ... Byczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
start kulice - Arsenalizm 5:0

85e minuut.
Gruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas verovert de bal door een tackle van achteren. Dueñas probeert naar een medespeler te passen. Kulikowski is nu in balbezit. Kulikowski draait met de bal, schiet en ... Byczyński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
start kulice - Arsenalizm 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: start kulice 27%, Arsenalizm 73%.
start kulice - Arsenalizm 6:0