Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lechia Kostrzyn Wlkp CF S-B
Papuh Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
44 gemiddelde waardering 21.7
zeer goed Schieten slecht
goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Łazarewicz trapt de bal weg van het doel. Gomułka probeert naar een medespeler te passen. Wańkowicz rent richting de bal. Wańkowicz haalt uit met een fantastische trap. Goluska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Nowak probeert naar een medespeler te passen. Szczupak is nu in balbezit. Avellone onderschept slim de pass. Avellone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Kostrzyn Wlkp - CF S-B 1:0

7e minuut.
Klungelig pakt Wańkowicz de bal. Paziewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazarewicz begaat een overtreding. Łazarewicz krijgt een gele kaart. Paziewski raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Paziewski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Małaniak rent richting de bal. Małaniak passt de bal met de wreef. Daar is Wessel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowak rent richting de bal. Nowak met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wańkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wańkowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Gomułka geeft een lange en hoge pass. Teodorczyk kopt de bal weg. Małaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Małaniak geeft een lange en hoge pass. Łazarewicz kopt de bal weg. Goluska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak passt de bal in één keer door. Łazarewicz is nu in balbezit. Wańkowicz onderschept slim de pass. Wańkowicz draait met de bal, schiet en ... Goluska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Wańkowicz kopt de bal weg. Małaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Avellone bereikt de bal nog maar net als eerste. Avellone geeft een lange en hoge pass. Łazarewicz kopt de bal weg. Goluska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Wańkowicz haalt uit met een fantastische trap. Paziewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nowak speelt de bal door. Daar is Avellone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avellone schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szczupak verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Goluska trapt de bal weg. Nowak kopt de bal weg. Wańkowicz rent richting de bal. Wańkowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Paziewski met een sublieme pass. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak passt de bal zonder na te denken. Avellone rent richting de bal. Avellone draait met de bal, schiet en ... Paal!

35e minuut.
Paziewski speelt de bal door. Nowak is nu in balbezit. Nowak passt de bal in één keer door. Avellone rent richting de bal. Avellone haalt uit met een fantastische trap. Paal!

41e minuut.
Łazarewicz kopt de bal weg. Nowak rent richting de bal. Nowak geeft een lange en hoge pass. Wańkowicz heeft problemen om de bal te vangen. Wańkowicz haalt uit met een fantastische trap. Goluska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Kostrzyn Wlkp - CF S-B 2:0

44e minuut.
Paziewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Małaniak de bal. Teodorczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Małaniak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wańkowicz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Kostrzyn Wlkp 29%, CF S-B 71%.
Lechia Kostrzyn Wlkp - CF S-B 2:0

49e minuut.
Avellone onderschept slim de pass. Avellone passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Paziewski de bal. Paziewski probeert naar een medespeler te passen. Wańkowicz heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Wańkowicz is nu in balbezit. Wańkowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Kostrzyn Wlkp - CF S-B 3:0

56e minuut.
Avellone controleert de bal met de borst. Szczupak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Avellone is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Małaniak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Damnik heeft problemen om de bal te vangen. Gomułka geeft een hoge lob. Avellone maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak passt de bal in één keer door. Wańkowicz is nu in balbezit. Wańkowicz haalt uit met een fantastische trap. Goluska maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Kostrzyn Wlkp - CF S-B 4:0

59e minuut.
Ćwiek passt de bal in één keer door. Teodorczyk rent richting de bal. Teodorczyk geeft een lange en hoge pass. Avellone heeft problemen om de bal te vangen. Avellone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Wańkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wańkowicz speelt de bal door. Gomułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomułka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szczupak de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Kostrzyn Wlkp - CF S-B 5:0

64e minuut.
Paziewski probeert naar een medespeler te passen. Avellone is nu in balbezit. Szczupak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Avellone is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Avellone kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Goluska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Kostrzyn Wlkp - CF S-B 6:0

68e minuut.
Małaniak met een snelle inworp. Dworczak is nu in balbezit. Dworczak met een sublieme pass. Gomułka rent richting de bal. Gomułka geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Teodorczyk is nu in balbezit. Małaniak verovert de bal door een tackle van achteren. Małaniak met een sublieme pass. Avellone bereikt de bal nog maar net als eerste. Avellone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Nowak passt de bal met de wreef. Paziewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paziewski probeert naar een medespeler te passen. Wańkowicz is nu in balbezit. Wańkowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Avellone heeft problemen om de bal te vangen. Avellone draait met de bal, schiet en ... Goluska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Kostrzyn Wlkp - CF S-B 7:0

80e minuut.
Wessel rent richting de bal. Avellone verovert de bal door een tackle van achteren. Avellone passt de bal zonder na te denken. Wańkowicz is nu in balbezit. Wańkowicz haalt uit met een fantastische trap. Goluska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gomułka neemt de hoekschop. Avellone springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Małaniak met de inworp. Nowak is nu in balbezit. Nowak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Avellone de bal. Avellone schiet op doel. Goluska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Kostrzyn Wlkp - CF S-B 8:0

90e minuut.
Szymkowiak kopt de bal weg. Nowak heeft problemen om de bal te vangen. Nowak passt de bal zonder na te denken. Avellone bereikt de bal nog maar net als eerste. Avellone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Kostrzyn Wlkp 22%, CF S-B 78%.
Lechia Kostrzyn Wlkp - CF S-B 8:0