Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Górne Złoże Biatru
tak532 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 18.4
solid Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Papuga de bal. Zanello rent richting de bal. Zanello geeft een lange en hoge pass. Zachacz krijgt zijn hoofd ertegen. Pawluk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górne - Złoże Biatru 1:0

7e minuut.
Wujec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujec geeft een lange en hoge pass. Grądzki is nu in balbezit. Zsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsák haalt uit met een fantastische trap. Pawluk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górne - Złoże Biatru 2:0

12e minuut.
Aguilar met een snelle inworp. Wujec geeft de bal voor. Bąkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zanello geeft een lange en hoge pass. Zsák springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pawluk trapt de bal weg. Zanello kopt de bal weg. Wujec is nu in balbezit. Wujec geeft een lange en hoge pass. Zsák maakt een snoekduik en kopt de bal. Pawluk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Szafirski heeft problemen om de bal te vangen. Wujec bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar met een sublieme pass. Zsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsák haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górne - Złoże Biatru 3:0

21e minuut.
Byrgiel heeft problemen om de bal te vangen. Wujec met een sublieme pass. Zsák is nu in balbezit. Zsák schiet op doel. Pawluk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górne - Złoże Biatru 4:0

22e minuut.
Kociński probeert naar een medespeler te passen. Zsák is nu in balbezit. Szafor rent richting de bal. Zsák verovert de bal door een tackle van achteren. Zsák geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klungelig pakt Aguilar de bal. Wujec rent richting de bal. Byrgiel onderschept slim de pass. Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilar geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górne - Złoże Biatru 5:0

35e minuut.
Zachacz draait met de bal, schiet en ... Daar is Zsák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zsák speelt de bal door. Wujec is nu in balbezit. Wujec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Zanello controleert de bal met de borst. Wujec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujec passt de bal zonder na te denken. Zsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsák schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górne - Złoże Biatru 6:0

37e minuut.
Kociński probeert naar een medespeler te passen. Bąkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Posanow begaat een overtreding. Bąkowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

40e minuut.
Zsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsák geeft de bal voor. Kociński controleert de bal met de borst. Zachacz is nu in balbezit. Zachacz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

42e minuut.
Szafirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujec onderschept slim de pass. Zanello geeft een hoge lob. Zsák rent richting de bal. Zsák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górne - Złoże Biatru 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Górne 22%, Złoże Biatru 78%.
FC Górne - Złoże Biatru 7:0

46e minuut.
Aguilar kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Szafor de bal onder controle te krijgen. Zsák rent richting de bal. Zsák draait met de bal, schiet en ... Pawluk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górne - Złoże Biatru 8:0

50e minuut.
Wujec rent richting de bal. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar geeft een lange en hoge pass. Zanello bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanello met een sublieme pass. Pawluk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Szafor bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsák onderschept slim de pass. Grądzki is nu in balbezit. Zsák onderschept slim de pass. Zsák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górne - Złoże Biatru 9:0

64e minuut.
Chi Lun passt de bal in één keer door. Daar is Aguilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguilar speelt de bal door. Zsák is nu in balbezit. Zsák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Inworp. Tschuor komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Doeltrap. Fišár komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar passt de bal zonder na te denken. Tschuor is nu in balbezit. Tschuor haalt uit met een fantastische trap. Pawluk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górne - Złoże Biatru 10:0

75e minuut.
Tschuor verovert de bal door een tackle van achteren. Zsák rent richting de bal. Zsák passt de bal in één keer door. Fišár bereikt de bal nog maar net als eerste. Fišár schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tschuor bereikt de bal nog maar net als eerste. Tschuor schiet op doel. Pawluk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górne - Złoże Biatru 11:0

81e minuut.
Daar is Zsák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zsák passt de bal zonder na te denken. Garus is nu in balbezit. Fišár verovert de bal door een tackle van achteren. Fišár draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Daar is Zsák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zsák met een sublieme pass. Aguilar met een sublieme pass. Tschuor is nu in balbezit. Tschuor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Zanello kopt de bal weg. Klungelig pakt Tschuor de bal. Tschuor passt de bal met de wreef. Fišár is nu in balbezit. Fišár draait met de bal, schiet en ... Pawluk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górne - Złoże Biatru 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Górne 20%, Złoże Biatru 80%.
FC Górne - Złoże Biatru 12:0