Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Stodoła FC Słupsk KSG
taktyk Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
15% Spel op eigen helft 85%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
33.9 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten average
adequate Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Ballivián speelt de bal door. Valente rent richting de bal. Valente passt de bal in één keer door. Guigani bereikt de bal nog maar net als eerste. Guigani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stodoła - FC Słupsk KSG 1:0

9e minuut.
Czetwertyński geeft de bal voor. Inworp. Guigani met de inworp. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Garrudo is nu in balbezit. Garrudo speelt de bal door. Konowrocki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Syrečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrečka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Garrudo met een sublieme pass. Ballivián met een sublieme pass. Syrečka rent richting de bal. Syrečka haalt uit met een fantastische trap. Mynarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stodoła - FC Słupsk KSG 2:0

40e minuut.
Klungelig pakt Alich de bal. Vega Mena rent richting de bal. Met opzet legt Winek zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Winek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

45e minuut.
Valente is nu in balbezit. Valente haalt uit met een fantastische trap. Syrečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrečka haalt uit met een fantastische trap. Mynarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stodoła - FC Słupsk KSG 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stodoła 11%, FC Słupsk KSG 89%.
FC Stodoła - FC Słupsk KSG 3:0

50e minuut.
Małyczak heeft problemen om de bal te vangen. Konowrocki rent richting de bal. Guigani onderschept slim de pass. Syrečka rent richting de bal. Syrečka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stodoła - FC Słupsk KSG 4:0

60e minuut.
Konowrocki heeft problemen om de bal te vangen. Guigani bereikt de bal nog maar net als eerste. Guigani met een sublieme pass. Daar is Syrečka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syrečka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Inworp. Sołowow met een snelle inworp. Gęsior controleert de bal met de borst. Syrečka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrečka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Sobotka onderschept slim de pass. Tolomac is nu in balbezit. Tolomac passt de bal met de wreef. Syrečka rent richting de bal. Syrečka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stodoła 20%, FC Słupsk KSG 80%.
FC Stodoła - FC Słupsk KSG 4:0