Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bocianowo Bianconeri Team
352 Tactiek 523
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
46 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 20.3
adequate Schieten poor
very good Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Drajer rent richting de bal. Vuletić onderschept slim de pass. Vuletić geeft een hoge lob. Siewielec probeert de bal met de borst te controleren. Vuletić geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rosiek heeft problemen om de bal te vangen. Żyrkowski rent richting de bal. Żyrkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bocianowo - Bianconeri Team 1:0

5e minuut.
Drajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodado Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodado Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Vuletić rent richting de bal. Vuletić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Daar is Bohdanowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vuletić rent richting de bal. Vuletić geeft de bal voor. Żyrkowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bocianowo - Bianconeri Team 2:0

7e minuut.
Desperat geeft een lange en hoge pass. Midlej rent richting de bal. Bonilla maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bonilla moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bonilla schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Midlej raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Midlej kan niet meer verder spelen. Walter komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Lutka passt de bal zonder na te denken. Rompek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuletić onderschept slim de pass. Vuletić heeft problemen om de bal te vangen. Vuletić haalt uit met een fantastische trap. Ćmich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Müggeli kan de bal niet met de borst controleren. Müggeli geeft een hoge lob. Żyrkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyrkowski geeft een lange en hoge pass. Vuletić krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ćmich bokst de bal weg.

13e minuut.
Abut bereikt de bal nog maar net als eerste. Abut geeft een hoge lob. Żyrkowski is nu in balbezit. Żyrkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bocianowo - Bianconeri Team 3:0

24e minuut.
Rodado Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Abut bereikt de bal nog maar net als eerste. Abut passt de bal met de wreef. Żyrkowski heeft problemen om de bal te vangen. Żyrkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Ćmich trapt de bal weg van het doel. Lomasto is nu in balbezit. Lomasto geeft de bal voor. Żyrkowski rent richting de bal. Żyrkowski schiet op doel. Ćmich bokst de bal weg. Vuletić heeft problemen om de bal te vangen. Vuletić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bocianowo - Bianconeri Team 4:0

27e minuut.
Rodado Rodríguez met een sublieme pass. Vuletić rent richting de bal. Vuletić passt de bal zonder na te denken. Żyrkowski is nu in balbezit. Żyrkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bocianowo - Bianconeri Team 5:0

29e minuut.
Ćmich trapt de bal weg van het doel. Lomasto kopt de bal weg. Siewielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyrkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żyrkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Siewielec kopt de bal weg. Vuletić heeft problemen om de bal te vangen. Vuletić met een sublieme pass. Daar is Żyrkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żyrkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bocianowo - Bianconeri Team 6:0

35e minuut.
Desperat bereikt de bal nog maar net als eerste. Desperat geeft een lange en hoge pass. Abut rent richting de bal. Abut geeft een lange en hoge pass. Żyrkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Żyrkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Müggeli rent richting de bal. Müggeli met een sublieme pass. Vuletić rent richting de bal. Vuletić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bocianowo - Bianconeri Team 7:0

41e minuut.
Rodado Rodríguez met een sublieme pass. Lomasto rent richting de bal. Lomasto passt de bal met de wreef. Vuletić rent richting de bal. Vuletić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ćmich met een harde bal richting middenveld. Lomasto kopt de bal weg. Daar is Bohdanowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vuletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuletić geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bocianowo - Bianconeri Team 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bocianowo 21%, Bianconeri Team 79%.
FC Bocianowo - Bianconeri Team 8:0

49e minuut.
Vuletić rent richting de bal. Vuletić passt de bal in één keer door. Żyrkowski rent richting de bal. Żyrkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bocianowo - Bianconeri Team 9:0

51e minuut.
Vuletić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Desperat de bal. Müggeli rent richting de bal. Müggeli geeft een lange en hoge pass. Vuletić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Żyrkowski schiet op doel. Rosiek probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Abut geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Żyrkowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bocianowo - Bianconeri Team 10:0

59e minuut.
Żyrkowski geeft een lange en hoge pass. Rosiek controleert de bal met de borst. Vuletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuletić haalt uit met een fantastische trap. Ćmich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bocianowo - Bianconeri Team 11:0

60e minuut.
Drajer rent richting de bal. Drajer passt de bal zonder na te denken. Siewielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyrkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żyrkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Żyrkowski rent richting de bal. Żyrkowski draait met de bal, schiet en ... Ćmich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bocianowo - Bianconeri Team 12:0

61e minuut.
Klon bereikt de bal nog maar net als eerste. Klon passt de bal zonder na te denken. Bohdanowicz is nu in balbezit. Vuletić verovert de bal door een tackle van achteren. Vuletić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Rosiek heeft problemen om de bal te vangen. Vuletić is nu in balbezit. Vuletić passt de bal met de wreef. Żyrkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyrkowski schiet op doel. Ćmich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vuletić is nu in balbezit. Vuletić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bocianowo - Bianconeri Team 13:0

66e minuut.
Lomasto onderschept slim de pass. Lomasto met een sublieme pass. Rodado Rodríguez met een sublieme pass. Vuletić rent richting de bal. Vuletić geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Żyrkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyrkowski haalt uit met een fantastische trap. Ćmich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bocianowo - Bianconeri Team 14:0

69e minuut.
Klungelig pakt Bohdanowicz de bal. Abut bereikt de bal nog maar net als eerste. Abut passt de bal met de wreef. Vuletić is nu in balbezit. Vuletić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Lomasto passt de bal met de wreef. Siewielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyrkowski onderschept slim de pass. Żyrkowski draait met de bal, schiet en ... Ćmich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bocianowo - Bianconeri Team 15:0

78e minuut.
Rodado Rodríguez rent richting de bal. Rodado Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Siewielec de bal. Żyrkowski is nu in balbezit. Żyrkowski haalt uit met een fantastische trap. Ćmich bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bocianowo - Bianconeri Team 16:0

82e minuut.
Drajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Drajer passt de bal zonder na te denken. Klon rent richting de bal. Żyrkowski rent richting de bal. Żyrkowski schiet op doel. Ćmich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Inworp. Abut met een snelle inworp. Lomasto geeft de bal voor. Vuletić controleert de bal met de borst. Vuletić haalt uit met een fantastische trap. Ćmich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rosiek kopt de bal weg. Abut geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Siewielec de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bocianowo - Bianconeri Team 17:0

86e minuut.
Desperat passt de bal in één keer door. Rodado Rodríguez rent richting de bal. Żyrkowski rent richting de bal. Żyrkowski haalt uit met een fantastische trap. Ćmich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bocianowo - Bianconeri Team 18:0

88e minuut.
Drajer passt de bal zonder na te denken. Żyrkowski rent richting de bal. Żyrkowski geeft een lange en hoge pass. Vuletić is nu in balbezit. Vuletić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bocianowo - Bianconeri Team 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bocianowo 16%, Bianconeri Team 84%.
FC Bocianowo - Bianconeri Team 19:0