Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BraveLions Lestrande FC
v1 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 20.9
solid Schieten poor
adequate Passen average
average Verdedigen poor


1e minuut.
Berliński rent richting de bal. Berliński passt de bal met de wreef. Zołda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zołda haalt uit met een fantastische trap. Wyrwa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BraveLions - Lestrande FC 1:0

4e minuut.
Zołda is nu in balbezit. Zołda met een sublieme pass. Majowicz rent richting de bal. Berliński onderschept slim de pass. Berliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Giżycki geeft de bal voor. Zołda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zołda passt de bal in één keer door. Bieniek is nu in balbezit. Bieniek haalt uit met een fantastische trap. Wyrwa bokst de bal weg. Tokarski heeft problemen om de bal te vangen. Berliński rent richting de bal. Berliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BraveLions - Lestrande FC 2:0

14e minuut.
Wasiluk rent richting de bal. Wasiluk passt de bal in één keer door. Zołda rent richting de bal. Berliński is nu in balbezit. Berliński haalt uit met een fantastische trap. Wyrwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bieniek is nu in balbezit. Bieniek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BraveLions - Lestrande FC 3:0

16e minuut.
Lõuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Kot de bal. Bieniek verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Zołda de bal. Zołda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Berliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Berliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BraveLions - Lestrande FC 4:0

20e minuut.
Pachel rent richting de bal. Zołda verovert de bal door een tackle van achteren. Zołda passt de bal zonder na te denken. Berliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Berliński schiet op doel. Wyrwa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BraveLions - Lestrande FC 5:0

21e minuut.
Zołda probeert naar een medespeler te passen. Berliński is nu in balbezit. Berliński geeft een lange en hoge pass. Bieniek is nu in balbezit. Bieniek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BraveLions - Lestrande FC 6:0

24e minuut.
Chołoniewski rent richting de bal. Lõuk rent richting de bal. Lõuk probeert naar een medespeler te passen. Zołda rent richting de bal. Zołda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Vedelago onderschept slim de pass. Vedelago geeft een hoge lob. Majowicz kopt de bal weg. Bieniek controleert de bal met de borst. Bieniek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Czarnota kopt de bal weg. Daar is Zołda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zołda heeft problemen om de bal te vangen. Zołda schiet op doel. De bal raakt de paal. Wyrwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BraveLions - Lestrande FC 7:0

39e minuut.
Klungelig pakt Berliński de bal. Tokarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zołda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zołda schiet op doel. Wyrwa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BraveLions - Lestrande FC 8:0

39e minuut.
Szczutowski met een sublieme pass. Daar is Chołoniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wasiluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zołda verovert de bal door een tackle van achteren. Zołda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BraveLions 17%, Lestrande FC 83%.
BraveLions - Lestrande FC 8:0

55e minuut.
Daar is Bieniek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieniek probeert naar een medespeler te passen. Tokarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zołda onderschept slim de pass. Zołda draait met de bal, schiet en ... Wyrwa bokst de bal weg. Berliński is nu in balbezit. Berliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BraveLions - Lestrande FC 9:0

57e minuut.
Czarnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdyluś verovert de bal door een tackle van achteren. Zdyluś speelt de bal door. Bieniek rent richting de bal. Bieniek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BraveLions - Lestrande FC 10:0

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vedelago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lõuk met een sublieme pass. Bieniek rent richting de bal. Bieniek speelt de bal door. Wyrwa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zołda rent richting de bal. Zołda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Chołoniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedelago onderschept slim de pass. Vedelago geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Zdyluś kopt de bal weg. Berliński controleert de bal met de borst. Berliński passt de bal in één keer door. Zołda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zołda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Sosin kopt de bal weg. Lõuk rent richting de bal. Lõuk met een sublieme pass. Zołda rent richting de bal. Zołda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Zdyluś kopt de bal weg. Lõuk is nu in balbezit. Lõuk speelt de bal door. Daar is Bieniek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieniek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Zdyluś is nu in balbezit. Zdyluś geeft de bal voor. Bieniek is nu in balbezit. Bieniek draait met de bal, schiet en ... Wyrwa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BraveLions - Lestrande FC 11:0

76e minuut.
Chołoniewski met een sublieme pass. Szczutowski rent richting de bal. Szczutowski passt de bal met de wreef. Zołda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zołda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Zdyluś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lõuk geeft de bal voor. Daar is Zołda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berliński is nu in balbezit. Berliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Bieniek schiet op doel. Inworp. Majowicz met een snelle inworp. Zdyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdyluś geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Chołoniewski rent richting de bal. Giżycki verovert de bal door een tackle van achteren. Giżycki geeft een hoge lob. Daar is Berliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berliński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zołda rent richting de bal. Zołda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BraveLions - Lestrande FC 12:0

89e minuut.
Giżycki is nu in balbezit. Giżycki probeert naar een medespeler te passen. Zołda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniek draait met de bal, schiet en ... Wyrwa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zołda is nu in balbezit. Zołda passt de bal met de wreef. Daar is Pachel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieniek rent richting de bal. Bieniek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BraveLions 19%, Lestrande FC 81%.
BraveLions - Lestrande FC 12:0