Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Żyrardowianka1 Legion Legionowo
PIERWSZA Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
22 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 20.1
solid Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Funken passt de bal zonder na te denken. Schieber probeert naar een medespeler te passen. Kulej rent richting de bal. Chiriţă verovert de bal door een tackle van achteren. Chiriţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Munnicki is nu in balbezit. Jonatowski onderschept slim de pass. Jonatowski passt de bal met de wreef. Leczkowski rent richting de bal. Leczkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żyrardowianka1 - Legion Legionowo 1:0

8e minuut.
Inworp. Schieber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Funken rent richting de bal. Funken passt de bal zonder na te denken. Jonatowski speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Funken is nu in balbezit. Funken geeft een lange en hoge pass. Bucewka controleert de bal met de borst. Leczkowski is nu in balbezit. Leczkowski schiet op doel. Sczepiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Kulej geeft de bal voor. Baitenov probeert naar een medespeler te passen. Jonatowski is nu in balbezit. Leczkowski rent richting de bal. Leczkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Schieber onderschept slim de pass. Schieber probeert naar een medespeler te passen. Słowacki controleert de bal met de borst. Leczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leczkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żyrardowianka1 - Legion Legionowo 2:0

28e minuut.
Baitenov probeert naar een medespeler te passen. Chiriţă rent richting de bal. Chiriţă passt de bal in één keer door. Leczkowski rent richting de bal. Leczkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Jonatowski passt de bal zonder na te denken. Leczkowski is nu in balbezit. Bucewka is nu in balbezit. Leczkowski onderschept slim de pass. Leczkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Sagan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jonatowski met de inworp. Funken is nu in balbezit. Funken haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bucewka trapt de bal weg van het doel. Funken kopt de bal weg. Chiriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Leczkowski rent richting de bal. Leczkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żyrardowianka1 32%, Legion Legionowo 68%.
Żyrardowianka1 - Legion Legionowo 2:0

47e minuut.
Munnicki rent richting de bal. Munnicki passt de bal zonder na te denken. Baitenov speelt de bal door. Leczkowski is nu in balbezit. Leczkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Funken bereikt de bal nog maar net als eerste. Funken geeft een lange en hoge pass. Gardocki kopt de bal weg. Chiriţă rent richting de bal. Chiriţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żyrardowianka1 - Legion Legionowo 3:0

61e minuut.
Baitenov passt de bal zonder na te denken. Jonatowski is nu in balbezit. Jonatowski passt de bal in één keer door. Leczkowski rent richting de bal. Leczkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Chiriţă rent richting de bal. Chiriţă schiet op doel. Sczepiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żyrardowianka1 - Legion Legionowo 4:0

66e minuut.
Jonatowski passt de bal zonder na te denken. Schieber met een sublieme pass. Leczkowski rent richting de bal. Leczkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żyrardowianka1 - Legion Legionowo 5:0

69e minuut.
Jonatowski speelt de bal door. Funken bereikt de bal nog maar net als eerste. Funken passt de bal met de wreef. Leczkowski is nu in balbezit. Leczkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żyrardowianka1 - Legion Legionowo 6:0

85e minuut.
Kulej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulej passt de bal zonder na te denken. Munnicki is nu in balbezit. Funken onderschept slim de pass. Funken haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Słowacki de bal. Leczkowski is nu in balbezit. Leczkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żyrardowianka1 - Legion Legionowo 7:0

86e minuut.
Chiriţă passt de bal in één keer door. Jonatowski is nu in balbezit. Jonatowski passt de bal zonder na te denken. Leczkowski rent richting de bal. Leczkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żyrardowianka1 - Legion Legionowo 8:0

87e minuut.
Struś probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kacała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leczkowski is nu in balbezit. Leczkowski schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żyrardowianka1 21%, Legion Legionowo 79%.
Żyrardowianka1 - Legion Legionowo 8:0