Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Make Money Devils United FC
532 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
22 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 18.6
solide Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


9e minuut.
Borysowiec geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanov geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Make Money - Devils United FC 1:0

11e minuut.
Czarnik passt de bal met de wreef. Balana met een sublieme pass. Ivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zamieniecki met een harde bal richting middenveld. Gandara kopt de bal weg. Karpa heeft problemen om de bal te vangen. Karpa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bugla met de inworp. Czarnik geeft de bal voor. Balana probeert naar een medespeler te passen. Karpa rent richting de bal. Karpa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Zamieniecki met een sublieme pass. Gandara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozieriański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ozieriański krijgt een gele kaart. Gandara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gandara zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Râpanu is nu in balbezit. Râpanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Borysowiec probeert de bal met de borst te controleren. Karpa rent richting de bal. Borysowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpa onderschept slim de pass. Karpa schiet op doel. Zamieniecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Make Money - Devils United FC 2:0

35e minuut.
Klungelig pakt Ozieriański de bal. Balana is nu in balbezit. Balana speelt de bal door. Daar is Karpa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Make Money - Devils United FC 3:0

39e minuut.
Râpanu onderschept slim de pass. Râpanu geeft een lange en hoge pass. Karpa rent richting de bal. Karpa schiet op doel. Zamieniecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Make Money 32%, Devils United FC 68%.
Make Money - Devils United FC 3:0

47e minuut.
Râpanu rent richting de bal. Râpanu passt de bal zonder na te denken. Czarnik speelt de bal door. Karpa rent richting de bal. Karpa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Make Money - Devils United FC 4:0

53e minuut.
Kowalówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnik onderschept slim de pass. Medgyessy bereikt de bal nog maar net als eerste. Medgyessy geeft de bal voor. Karpa maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ivanov geeft een hoge lob. Mądrochowski probeert de bal met de borst te controleren. Karpa is nu in balbezit. Karpa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Make Money - Devils United FC 5:0

70e minuut.
Karpa geeft de bal voor. Medgyessy is nu in balbezit. Medgyessy passt de bal in één keer door. Ivanov rent richting de bal. Ivanov haalt uit met een fantastische trap. Zamieniecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medgyessy met een snelle inworp. Ivanov probeert de bal met de borst te controleren. Ivanov haalt uit met een fantastische trap. Zamieniecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Make Money - Devils United FC 6:0

73e minuut.
Milewicz heeft problemen om de bal te vangen. Milewicz met een sublieme pass. Daar is Wyżykowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpa rent richting de bal. Karpa draait met de bal, schiet en ... Zamieniecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Make Money - Devils United FC 7:0

77e minuut.
Klungelig pakt Medgyessy de bal. Medgyessy geeft de bal voor. Daar is Okoniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpa is nu in balbezit. Karpa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Balana onderschept slim de pass. Balana geeft een hoge lob. Karpa kopt de bal weg. Daar is Râpanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Râpanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Make Money - Devils United FC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Make Money 16%, Devils United FC 84%.
Make Money - Devils United FC 8:0