Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-15 00:22
  • Bekerwedstrijd: Mecz barażowy
  • Stadion: Ergo Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 18406
TS Szczerbiec Wolbórz popielnica fc
x Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
13% Spel op eigen helft 87%
50 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 20.6
adequate Schieten weak
formidable Passen weak
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Hamorský met een sublieme pass. Daar is Turkaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turkaz passt de bal in één keer door. Nizamoğlu rent richting de bal. Nizamoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Turkaz is nu in balbezit. Hamorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkaz speelt de bal door. Hamorský is nu in balbezit. Hamorský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Turkaz rent richting de bal. Turkaz passt de bal in één keer door. Nizamoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkaz draait met de bal, schiet en ... Wiechowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Szczerbiec Wolbórz - popielnica fc 1:0

14e minuut.
Turkaz rent richting de bal. Hamorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamorský probeert naar een medespeler te passen. Nizamoğlu is nu in balbezit. Nizamoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Szczerbiec Wolbórz - popielnica fc 2:0

16e minuut.
Wiechowski trapt de bal weg van het doel. Hamorský kopt de bal weg. Daar is Nizamoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turkaz is nu in balbezit. Turkaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Harańczyk geeft een hoge lob. Czarnkowski geeft de bal voor. Hamorský kopt de bal weg. Klungelig pakt Nizamoğlu de bal. Nizamoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Pekról speelt de bal door. Tur rent richting de bal. Hamorský verovert de bal door een tackle van achteren. Turkaz is nu in balbezit. Turkaz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Turkaz is nu in balbezit. Turkaz passt de bal zonder na te denken. Nizamoğlu is nu in balbezit. Nizamoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kola geeft een lange en hoge pass. Nizamoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizamoğlu passt de bal met de wreef. Turkaz heeft problemen om de bal te vangen. Turkaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Nizamoğlu draait met de bal, schiet en ... Oleszko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lekos zal de hoekschop nemen. Nizamoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Crişan met een sublieme pass. Lekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekos passt de bal in één keer door. Nizamoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizamoğlu draait met de bal, schiet en ... Wiechowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Turkaz passt de bal met de wreef. Nizamoğlu rent richting de bal. Chodynicki is nu in balbezit. Nizamoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Nizamoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS Szczerbiec Wolbórz - popielnica fc 3:0

37e minuut.
Lekos speelt de bal door. Nizamoğlu rent richting de bal. Turkaz rent richting de bal. Turkaz draait met de bal, schiet en ... Wiechowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Szczerbiec Wolbórz - popielnica fc 4:0

39e minuut.
Kola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kola speelt de bal door. Hamorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamorský draait met de bal, schiet en ... Oleszko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TS Szczerbiec Wolbórz - popielnica fc 5:0

42e minuut.
Chodynicki geeft een hoge lob. Inworp. Lekos met de inworp. Hamorský rent richting de bal. Hamorský schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lekos neemt de hoekschop. Wiechowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nizamoğlu springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Tur verovert de bal door een tackle van achteren. Tur speelt de bal door. Kola speelt de bal door. Daar is Nizamoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nizamoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Szczerbiec Wolbórz 14%, popielnica fc 86%.
TS Szczerbiec Wolbórz - popielnica fc 5:0

49e minuut.
Klungelig pakt Turkaz de bal. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan met een sublieme pass. Hamorský rent richting de bal. Hamorský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Klungelig pakt Lekos de bal. Lekos geeft een lange en hoge pass. Nizamoğlu kopt de bal weg. Hamorský is nu in balbezit. Hamorský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Daar is Nizamoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamorský rent richting de bal. Hamorský draait met de bal, schiet en ... Nizamoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wiechowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Szczerbiec Wolbórz - popielnica fc 6:0

58e minuut.
Hamorský draait met de bal, schiet en ... Turkaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kola is nu in balbezit. Kola geeft een hoge lob. Nizamoğlu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Kola is nu in balbezit. Kola passt de bal met de wreef. Lekos speelt de bal door. Nizamoğlu is nu in balbezit. Nizamoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Szczerbiec Wolbórz - popielnica fc 7:0

66e minuut.
Crişan geeft een hoge lob. Nizamoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Oleszko de bal. Nizamoğlu rent richting de bal. Nizamoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Crişan is nu in balbezit. Crişan passt de bal met de wreef. Turkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizamoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizamoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Lampart rent richting de bal. Crişan verovert de bal door een tackle van achteren. Crişan probeert naar een medespeler te passen. Nizamoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizamoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Lekos passt de bal in één keer door. Nizamoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Turkaz rent richting de bal. Turkaz haalt uit met een fantastische trap. Oleszko probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lekos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nizamoğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Szczerbiec Wolbórz - popielnica fc 8:0

86e minuut.
Turkaz is nu in balbezit. Oleszko met een sublieme pass. Lekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizamoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Nizamoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Baťka geeft een lange en hoge pass. Hamorský speelt de bal door. Oleszko heeft problemen om de bal te vangen. Nizamoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizamoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Lampart controleert de bal met de borst. Lekos is nu in balbezit. Lekos geeft de bal voor. Nizamoğlu springt en kopt de bal. Wiechowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Szczerbiec Wolbórz - popielnica fc 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Szczerbiec Wolbórz 13%, popielnica fc 87%.
TS Szczerbiec Wolbórz - popielnica fc 9:0