Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
T.S Cracvod SSC Napoli
nEV Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
21% Spel op eigen helft 79%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 19
good Schieten weak
average Passen unsatisfactory
good Verdedigen weak


7e minuut.
Cakić met een sublieme pass. Jadziński is nu in balbezit. Domaradzki is nu in balbezit. Jadziński onderschept slim de pass. Jadziński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Goławski trapt de bal weg van het doel. Daar is Andruszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winnits probeert naar een medespeler te passen. Jęczeń is nu in balbezit. Jęczeń draait met de bal, schiet en ... Goławski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Moeller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jęczeń rent richting de bal. Jęczeń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Cracvod - SSC Napoli 1:0

15e minuut.
Samson rent richting de bal. Salafia onderschept slim de pass. Salafia passt de bal zonder na te denken. Jęczeń is nu in balbezit. Jęczeń haalt uit met een fantastische trap. Goławski bokst de bal weg. Del Principe is nu in balbezit. Del Principe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Cracvod - SSC Napoli 2:0

16e minuut.
Daar is Winnits, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winnits passt de bal zonder na te denken. Del Principe is nu in balbezit. Jęczeń rent richting de bal. Jęczeń draait met de bal, schiet en ... Goławski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moeller onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Koral heeft problemen om de bal te vangen. Del Principe bereikt de bal nog maar net als eerste. Koral rent richting de bal. Jęczeń verovert de bal door een tackle van achteren. Jęczeń haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Szambelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Salafia onderschept slim de pass. Salafia passt de bal met de wreef. Winnits bereikt de bal nog maar net als eerste. Winnits haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Del Principe kopt de bal weg. Klungelig pakt Moeller de bal. Jęczeń rent richting de bal. Jęczeń haalt uit met een fantastische trap. Goławski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Cracvod - SSC Napoli 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S Cracvod 24%, SSC Napoli 76%.
T.S Cracvod - SSC Napoli 3:0

48e minuut.
Daar is Koral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Salafia speelt de bal door. Jadziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Cracvod - SSC Napoli 4:0

58e minuut.
Cakić verovert de bal door een tackle van achteren. Cakić met een sublieme pass. Jęczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń schiet op doel. Goławski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daniel komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Żelechowski rent richting de bal. Waryński verovert de bal door een tackle van achteren. Waryński geeft een hoge lob. Jęczeń is nu in balbezit. Jęczeń haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Moeller trapt de bal weg van het doel. Winnits kopt de bal weg. Klungelig pakt Andruszko de bal. Del Principe is nu in balbezit. Del Principe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Cracvod - SSC Napoli 5:0

70e minuut.
Klungelig pakt Samson de bal. Salafia is nu in balbezit. Salafia passt de bal in één keer door. Jęczeń rent richting de bal. Jęczeń draait met de bal, schiet en ... Goławski bokst de bal weg.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hendrihovský komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Mandżejewski rent richting de bal. van Dijke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mandżejewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Samson komt bij de bal en schiet. De bal rolt over de achterlijn. Kuś trapt de bal weg van het doel. Daniel is nu in balbezit. Daniel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hendrihovský rent richting de bal. Hendrihovský haalt uit met een fantastische trap. Goławski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Cracvod - SSC Napoli 6:0

88e minuut.
Buitenspel voor Hendrihovský. Goede buitenspelval van de verdediging. Sheringham komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S Cracvod 18%, SSC Napoli 82%.
T.S Cracvod - SSC Napoli 6:0