Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ManchesterUn Glinki Bydgoszcz
NEW Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
47 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 18.5
solid Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen hopeless


2e minuut.
Mercedes probeert naar een medespeler te passen. Brosch heeft problemen om de bal te vangen. Cioper is nu in balbezit. Brosch verovert de bal door een tackle van achteren. Brosch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Mercedes passt de bal met de wreef. Bonicelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonicelli passt de bal zonder na te denken. Brosch rent richting de bal. Brosch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bonicelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonicelli geeft een lange en hoge pass. Daar is Marquini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosch schiet op doel. Probierz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu passt de bal in één keer door. Sidorowski rent richting de bal. Brosch onderschept slim de pass. Brosch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bonicelli wilt de vrije trap nemen. Marquini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ManchesterUn - Glinki Bydgoszcz 1:0

19e minuut.
Marquini is nu in balbezit. Marquini passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Brzeziński de bal. Marquini onderschept slim de pass. Marquini geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ciubotariu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubotariu met een sublieme pass. Sidorowski speelt de bal door. Marquini rent richting de bal. Marquini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Cioper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonicelli is nu in balbezit. Bonicelli passt de bal zonder na te denken. Marquini rent richting de bal. Marquini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Doliński speelt de bal door. Ciubotariu heeft problemen om de bal te vangen. Ciubotariu geeft de bal voor. Marquini rent richting de bal. Marquini draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Niewiarowski met een snelle inworp. Mercedes rent richting de bal. Mercedes met een sublieme pass. Brosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ManchesterUn - Glinki Bydgoszcz 2:0

29e minuut.
Orczyk speelt de bal door. Klungelig pakt Zdunek de bal. Marquini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Marquini passt de bal met de wreef. Mercedes met een sublieme pass. Brosch is nu in balbezit. Brosch haalt uit met een fantastische trap. Brzeziński probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Cioper speelt de bal door. Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes geeft een lange en hoge pass. Brosch rent richting de bal. Brosch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Sidorowski is nu in balbezit. Sidorowski passt de bal met de wreef. Bonicelli rent richting de bal. Bonicelli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Trelecki de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bonicelli zal de hoekschop nemen. Marquini springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ManchesterUn - Glinki Bydgoszcz 3:0

39e minuut.
Cioper rent richting de bal. Cioper passt de bal in één keer door. Inworp. Bonicelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciubotariu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Probierz met een sublieme pass. Ciubotariu kopt de bal weg. Marquini is nu in balbezit. Marquini schiet op doel. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Probierz trapt de bal weg. Doliński kopt de bal weg. Brosch rent richting de bal. Brosch schiet op doel. Probierz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ManchesterUn - Glinki Bydgoszcz 4:0

42e minuut.
Zdunek passt de bal zonder na te denken. Bonicelli is nu in balbezit. Bonicelli passt de bal zonder na te denken. Brosch is nu in balbezit. Brosch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mercedes passt de bal met de wreef. Marquini heeft problemen om de bal te vangen. Marquini speelt de bal door. Brosch is nu in balbezit. Brosch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Probierz trapt de bal weg van het doel. Mercedes kopt de bal weg. Boruch rent richting de bal. Marquini verovert de bal door een tackle van achteren. Marquini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManchesterUn 16%, Glinki Bydgoszcz 84%.
ManchesterUn - Glinki Bydgoszcz 4:0

46e minuut.
Bonicelli rent richting de bal. Bonicelli geeft de bal voor. Daar is Brzeziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosch draait met de bal, schiet en ... Probierz bokst de bal weg. Sidorowski kopt de bal weg. Brosch is nu in balbezit. Brosch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ManchesterUn - Glinki Bydgoszcz 5:0

50e minuut.
Klungelig pakt Mercedes de bal. Mercedes geeft een hoge lob. Sidorowski kopt de bal weg. Marquini rent richting de bal. Marquini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Orczyk met een sublieme pass. Daar is Mercedes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mercedes passt de bal zonder na te denken. Brosch rent richting de bal. Brosch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ManchesterUn - Glinki Bydgoszcz 6:0

68e minuut.
Topolski is nu in balbezit. Kryger bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolski onderschept slim de pass. Topolski geeft de bal voor. Marquini springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Probierz met een harde bal richting middenveld. Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes probeert naar een medespeler te passen. Marquini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ManchesterUn - Glinki Bydgoszcz 7:0

74e minuut.
Caban rent richting de bal. Marquini onderschept slim de pass. Marquini passt de bal in één keer door. Brosch rent richting de bal. Brosch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mercedes geeft een lange en hoge pass. Daar is Brzeziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brosch is nu in balbezit. Brosch haalt uit met een fantastische trap. Probierz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Trelecki speelt de bal door. Bonicelli geeft een hoge lob. Boruch is nu in balbezit. Marquini onderschept slim de pass. Marquini geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bonicelli met een snelle inworp. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu geeft de bal voor. Marquini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquini geeft de bal voor. Probierz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ManchesterUn - Glinki Bydgoszcz 8:0

84e minuut.
Probierz trapt de bal weg van het doel. Doliński kopt de bal weg. Brosch is nu in balbezit. Bonicelli rent richting de bal. Bonicelli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Mercedes geeft de bal voor. Sidorowski kopt de bal weg. Boruch probeert de bal met de borst te controleren. Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes geeft een hoge lob. Probierz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManchesterUn 17%, Glinki Bydgoszcz 83%.
ManchesterUn - Glinki Bydgoszcz 8:0