Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TURYSCI FC dubidze
cus Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
25% Spel op eigen helft 75%
27 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 22.7
very good Schieten poor
weak Passen poor
good Verdedigen weak


3e minuut.
Lepping rent richting de bal. Lepping passt de bal zonder na te denken. Dylewski rent richting de bal. Kuzera verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TURYSCI FC - dubidze 1:0

11e minuut.
Brzóska geeft een lange en hoge pass. Kovtun is nu in balbezit. Kovtun heeft problemen om de bal te vangen. Kovtun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TURYSCI FC - dubidze 2:0

12e minuut.
Gębała speelt de bal door. Kunicki is nu in balbezit. Lepping maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Lepping moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lepping schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

14e minuut.
Goycochea is nu in balbezit. Kunicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goycochea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skogseid met een snel genomen vrije trap. Daar is Goycochea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goycochea haalt uit met een fantastische trap. Czetwertyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Pailla verovert de bal door een tackle van achteren. Pailla met een sublieme pass. Daar is Kovtun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kovtun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TURYSCI FC - dubidze 3:0

26e minuut.
Pailla geeft een hoge lob. Gębała is nu in balbezit. Kuzera verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzera draait met de bal, schiet en ... Czetwertyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TURYSCI FC - dubidze 4:0

28e minuut.
Goycochea onderschept slim de pass. Goycochea passt de bal in één keer door. Kuzera rent richting de bal. Kuzera haalt uit met een fantastische trap. Czetwertyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TURYSCI FC - dubidze 5:0

34e minuut.
Kuzera kopt de bal weg. Ziemianin bereikt de bal nog maar net als eerste. Goycochea verovert de bal door een tackle van achteren. Goycochea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TURYSCI FC - dubidze 6:0

35e minuut.
Kliś speelt de bal door. Gudzowski heeft problemen om de bal te vangen. Ziemianin is nu in balbezit. Kovtun onderschept slim de pass. Kovtun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is Skogseid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skogseid geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kunicki de bal. Kovtun is nu in balbezit. Kovtun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Gębała rent richting de bal. Kuzera onderschept slim de pass. Kuzera geeft de bal voor. Kovtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovtun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kovtun met een sublieme pass. Gębała speelt de bal door. Klungelig pakt Ziemianin de bal. Pailla is nu in balbezit. Pailla geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pailla passt de bal met de wreef. Goycochea is nu in balbezit. Goycochea passt de bal in één keer door. Kovtun heeft problemen om de bal te vangen. Kovtun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TURYSCI FC 27%, dubidze 73%.
TURYSCI FC - dubidze 6:0

48e minuut.
Gębała is nu in balbezit. Gębała geeft de bal voor. Pailla kopt de bal weg. Klungelig pakt Kovtun de bal. Kovtun draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TURYSCI FC - dubidze 7:0

51e minuut.
Nasiłowski speelt de bal door. Gębała rent richting de bal. Kovtun verovert de bal door een tackle van achteren. Kovtun draait met de bal, schiet en ... Czetwertyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TURYSCI FC - dubidze 8:0

52e minuut.
Kamieniarz komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Ziemianin passt de bal zonder na te denken. Pailla is nu in balbezit. Pailla passt de bal zonder na te denken. Kamieniarz is nu in balbezit. Kamieniarz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kovtun is nu in balbezit. Kovtun passt de bal zonder na te denken. Kuzera heeft problemen om de bal te vangen. Kuzera haalt uit met een fantastische trap. Gębała probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czetwertyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gębała kopt de bal weg. Fina heeft problemen om de bal te vangen. Kuzera rent richting de bal. Kuzera schiet op doel. Czetwertyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

64e minuut.
Kamieniarz kopt de bal weg. Daar is Kovtun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamieniarz rent richting de bal. Kamieniarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TURYSCI FC - dubidze 9:0

69e minuut.
Jarzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jarzynowski neemt de hoekschop. Fina rent richting de bal. Fina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Durbel kopt de bal weg. Pailla is nu in balbezit. Pailla passt de bal zonder na te denken. Kamieniarz rent richting de bal. Kamieniarz haalt uit met een fantastische trap. Czetwertyński bokst de bal weg.

88e minuut.
Ziemianin geeft de bal voor. Brzóska is nu in balbezit. Brzóska speelt de bal door. Kovtun rent richting de bal. Kovtun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kuzera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzera passt de bal in één keer door. Kovtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovtun haalt uit met een fantastische trap. Czetwertyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TURYSCI FC - dubidze 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TURYSCI FC 23%, dubidze 77%.
TURYSCI FC - dubidze 10:0