Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKR-Mleczarnia Zezulin FC-ROUTE
podatt Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
37 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 20.5
excellent Schieten unsatisfactory
very good Passen poor
average Verdedigen poor


4e minuut.
Dulański geeft een lange en hoge pass. Ewiak rent richting de bal. Pieczara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pieczara krijgt een gele kaart. Ewiak moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ewiak kan niet meer verder spelen.

7e minuut.
Pieczara speelt de bal door. Witucki is nu in balbezit. Witucki passt de bal met de wreef. Ruzak rent richting de bal. Ruzak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Skubiszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubiszyński passt de bal in één keer door. Ruzak is nu in balbezit. Ruzak draait met de bal, schiet en ... Kosecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKR-Mleczarnia Zezulin - FC-ROUTE 1:0

15e minuut.
Osiecki is nu in balbezit. Osiecki geeft een hoge lob. Inworp. Witucki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pieczara geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Kosecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Ruzak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKR-Mleczarnia Zezulin - FC-ROUTE 2:0

19e minuut.
Celin passt de bal zonder na te denken. Pieczara heeft problemen om de bal te vangen. Pieczara passt de bal in één keer door. Witucki rent richting de bal. Witucki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SKR-Mleczarnia Zezulin - FC-ROUTE 3:0

22e minuut.
Lato met een sublieme pass. Pieczara speelt de bal door. Skubiszyński heeft problemen om de bal te vangen. Witucki rent richting de bal. Witucki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ruzak passt de bal zonder na te denken. Osiecki onderschept slim de pass. Witucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Witucki draait met de bal, schiet en ... Kosecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKR-Mleczarnia Zezulin - FC-ROUTE 4:0

24e minuut.
Kołcz is nu in balbezit. Brękus bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kołcz. Kołcz krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Pieczara rent richting de bal. Pieczara geeft een lange en hoge pass. Śnieżek heeft problemen om de bal te vangen. Brękus bereikt de bal nog maar net als eerste. Brękus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kosecki trapt de bal weg. Cebula kopt de bal weg. Ruzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Brękus bereikt de bal nog maar net als eerste. Brękus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Celin controleert de bal met de borst. Celin speelt de bal door. Klungelig pakt Witucki de bal. Ruzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKR-Mleczarnia Zezulin - FC-ROUTE 5:0

30e minuut.
Lato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lato passt de bal in één keer door. Pieczara speelt de bal door. Witucki rent richting de bal. Witucki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loki met een snelle inworp. Lato met een sublieme pass. Ruzak heeft problemen om de bal te vangen. Ruzak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Brękus kopt de bal weg. Lato probeert de bal met de borst te controleren. Lato passt de bal zonder na te denken. Ruzak rent richting de bal. Ruzak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Śnieżek met een harde bal richting middenveld. Lato kopt de bal weg. Ruzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzak schiet op doel. Kosecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Daar is Pieczara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieczara geeft een lange en hoge pass. Ruzak heeft problemen om de bal te vangen. Ruzak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKR-Mleczarnia Zezulin 20%, FC-ROUTE 80%.
SKR-Mleczarnia Zezulin - FC-ROUTE 5:0

47e minuut.
Kołcz passt de bal zonder na te denken. Lato geeft de bal voor. Klungelig pakt Kaszczyszyn de bal. Ruzak rent richting de bal. Ruzak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKR-Mleczarnia Zezulin - FC-ROUTE 6:0

51e minuut.
Daar is Witucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skubiszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Skubiszyński met een sublieme pass. Pieczara geeft een hoge lob. Ruzak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKR-Mleczarnia Zezulin - FC-ROUTE 7:0

52e minuut.
Pleavă probeert naar een medespeler te passen. Pieczara geeft een lange en hoge pass. Ruzak kopt de bal weg. Brękus bereikt de bal nog maar net als eerste. Brękus schiet op doel. Kosecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKR-Mleczarnia Zezulin - FC-ROUTE 8:0

63e minuut.
Lato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lato speelt de bal door. Witucki is nu in balbezit. Ruzak rent richting de bal. Ruzak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKR-Mleczarnia Zezulin - FC-ROUTE 9:0

65e minuut.
Lato speelt de bal door. Pieczara rent richting de bal. Pieczara geeft een hoge lob. Brękus bereikt de bal nog maar net als eerste. Brękus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaszczyszyn met de inworp. Celin probeert naar een medespeler te passen. Witucki rent richting de bal. Witucki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKR-Mleczarnia Zezulin - FC-ROUTE 10:0

80e minuut.
Osiecki kopt de bal weg. Pieczara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczara probeert naar een medespeler te passen. Witucki heeft problemen om de bal te vangen. Witucki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Kosecki trapt de bal weg. Celin kopt de bal weg. Brękus is nu in balbezit. Ruzak is nu in balbezit. Ruzak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKR-Mleczarnia Zezulin - FC-ROUTE 11:0

89e minuut.
Kołcz is nu in balbezit. Ruzak onderschept slim de pass. Ruzak passt de bal met de wreef. Brękus rent richting de bal. Brękus schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Skubiszyński heeft problemen om de bal te vangen. Witucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Witucki geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKR-Mleczarnia Zezulin 19%, FC-ROUTE 81%.
SKR-Mleczarnia Zezulin - FC-ROUTE 11:0