Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mordercy United C
liga 5-3-2 Tactiek FIFA
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 24.2
solid Schieten weak
very good Passen weak
good Verdedigen average


3e minuut.
Zanini rent richting de bal. Zanini met een sublieme pass. Rodríguez Serrano probeert naar een medespeler te passen. Antonelli rent richting de bal. Antonelli haalt uit met een fantastische trap. Bajur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Zanini passt de bal zonder na te denken. Kędzierski is nu in balbezit. Citteri verovert de bal door een tackle van achteren. Citteri draait met de bal, schiet en ... Bajur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mordercy - United C 1:0

7e minuut.
Kakavas verovert de bal door een tackle van achteren. Kakavas passt de bal zonder na te denken. Citteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Citteri geeft een hoge lob. Fredyk heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

9e minuut.
Zanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanini speelt de bal door. Citteri rent richting de bal. Citteri draait met de bal, schiet en ... Bajur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mordercy - United C 2:0

15e minuut.
Klungelig pakt Citteri de bal. Citteri passt de bal met de wreef. Antonelli rent richting de bal. Antonelli draait met de bal, schiet en ... Bajur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mordercy - United C 3:0

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zanini met een snelle inworp. Kakavas controleert de bal met de borst. Kakavas passt de bal met de wreef. Fredyk onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Mordercy - United C 4:0

28e minuut.
Biniek geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Serrano passt de bal zonder na te denken. Citteri rent richting de bal. Citteri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Citteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapaon rent richting de bal. Citteri verovert de bal door een tackle van achteren. Citteri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mordercy - United C 5:0

33e minuut.
Inworp. Zanini met de inworp. Kakavas probeert naar een medespeler te passen. Antonelli is nu in balbezit. Antonelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bajur trapt de bal weg. Kakavas probeert de bal met de borst te controleren. Antonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Zanini met een sublieme pass. Rodríguez Serrano heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Serrano speelt de bal door. Citteri is nu in balbezit. Citteri schiet op doel. Bajur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mordercy - United C 6:0

43e minuut.
Rodríguez Serrano verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Serrano passt de bal zonder na te denken. Citteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Citteri schiet op doel. Bajur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mordercy - United C 7:0

44e minuut.
Klungelig pakt Kurnatowski de bal. Munko rent richting de bal. Kakavas speelt de bal door. Citteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Citteri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mordercy 23%, United C 77%.
Mordercy - United C 7:0

47e minuut.
Rodríguez Serrano geeft een lange en hoge pass. Kakavas rent richting de bal. Kakavas passt de bal zonder na te denken. Citteri is nu in balbezit. Citteri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Tomecki is nu in balbezit. Thorén onderschept slim de pass. Thorén geeft een hoge lob. Citteri is nu in balbezit. Citteri draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Munko kopt de bal weg. Thorén is nu in balbezit. Thorén passt de bal met de wreef. Citteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Citteri haalt uit met een fantastische trap. Bajur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Tomecki is nu in balbezit. Zanini onderschept slim de pass. Zanini probeert naar een medespeler te passen. Citteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Citteri schiet op doel. Bajur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Fredyk de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mordercy - United C 8:0

62e minuut.
Rodríguez Serrano kopt de bal weg. Kędzierski rent richting de bal. Antonelli verovert de bal door een tackle van achteren. Antonelli schiet op doel. Fredyk probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Antonelli geeft de bal voor. Citteri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antonelli is nu in balbezit. Antonelli haalt uit met een fantastische trap. Bajur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mordercy - United C 9:0

66e minuut.
Munko probeert naar een medespeler te passen. Kurnatowski rent richting de bal. Antonelli verovert de bal door een tackle van achteren. Kakavas is nu in balbezit. Kakavas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kędzierski is nu in balbezit. Kakavas verovert de bal door een tackle van achteren. Kakavas speelt de bal door. Citteri rent richting de bal. Citteri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Fredyk rent richting de bal. Kakavas probeert naar een medespeler te passen. Antonelli rent richting de bal. Antonelli haalt uit met een fantastische trap. Bajur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mordercy - United C 10:0

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bajur met een harde bal richting middenveld. Kakavas kopt de bal weg. Klungelig pakt Antonelli de bal. Antonelli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kakavas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Antonelli de bal. Fredyk rent richting de bal. Antonelli onderschept slim de pass. Antonelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bajur trapt de bal weg van het doel. Kakavas kopt de bal weg. Daar is Fredyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonelli rent richting de bal. Antonelli schiet op doel. Bajur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Antonelli rent richting de bal. Antonelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mordercy - United C 11:0

90e minuut.
Rodríguez Serrano geeft een lange en hoge pass. Kapaon rent richting de bal. Citteri verovert de bal door een tackle van achteren. Citteri schiet op doel. Bajur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mordercy - United C 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mordercy 26%, United C 74%.
Mordercy - United C 12:0