Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Heizung FC Disaster
Heiz4 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
15% Spel op eigen helft 85%
35 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Yengeç speelt de bal door. Daar is Sequelado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sequelado passt de bal met de wreef. Mesaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesaroş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Halupczok rent richting de bal. Halupczok geeft een lange en hoge pass. Melichárek probeert naar een medespeler te passen. Mesaroş rent richting de bal. Mesaroş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sequelado passt de bal in één keer door. Balcerowicz is nu in balbezit. Balcerowicz met een sublieme pass. Mesaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesaroş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Balcerowicz passt de bal zonder na te denken. Sequelado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequelado passt de bal zonder na te denken. Gaggioli rent richting de bal. Gaggioli geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Yengeç met een snelle inworp. Żłobiński probeert naar een medespeler te passen. Melichárek probeert naar een medespeler te passen. Mesaroş rent richting de bal. Mesaroş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Balcerowicz geeft een hoge lob. Sequelado is nu in balbezit. Sequelado passt de bal met de wreef. Mesaroş is nu in balbezit. Mesaroş draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Heizung - FC Disaster 1:0

19e minuut.
Yengeç zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balcerowicz met een sublieme pass. Sequelado probeert naar een medespeler te passen. Mesaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesaroş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Melichárek speelt de bal door. Żłobiński met een sublieme pass. Daar is Balcerowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balcerowicz passt de bal in één keer door. Miszczyk met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gaggioli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yengeç rent richting de bal. Grzonkowski begaat een overtreding. Grzonkowski krijgt een gele kaart. Yengeç is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balcerowicz komt bij de bal en schiet. Mareczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mesaroş rent richting de bal. Mesaroş draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Miszczyk de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Heizung - FC Disaster 2:0

28e minuut.
Sequelado rent richting de bal. Balcerowicz is nu in balbezit. Sequelado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequelado draait met de bal, schiet en ... Balcerowicz probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Melichárek passt de bal met de wreef. Gaggioli is nu in balbezit. Gaggioli met een sublieme pass. Sequelado rent richting de bal. Sequelado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Miszczyk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaggioli met de inworp. Mesaroş is nu in balbezit. Mesaroş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Kawka speelt de bal door. Grzonkowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yengeç. Grzonkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grzonkowski met een snel genomen vrije trap. Cosco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Balcerowicz passt de bal in één keer door. Sequelado speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Halupczok de bal onder controle te krijgen. Mesaroş rent richting de bal. Mesaroş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Heizung - FC Disaster 3:0

38e minuut.
Kożuchowski heeft problemen om de bal te vangen. Mesaroş is nu in balbezit. Żłobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesaroş onderschept slim de pass. Mesaroş schiet op doel. Mareczek bokst de bal weg.

41e minuut.
Halupczok kopt de bal weg. Kożuchowski is nu in balbezit. Kożuchowski passt de bal in één keer door. Kawka is nu in balbezit. Kawka schiet op doel. Cosco bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Cosco probeert naar een medespeler te passen. Balcerowicz kopt de bal weg. Mesaroş rent richting de bal. Mesaroş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Daar is Melichárek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melichárek geeft de bal voor. Daar is Kwapisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sequelado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequelado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Gaggioli met een snelle inworp. Żłobiński is nu in balbezit. Mesaroş verovert de bal door een tackle van achteren. Mesaroş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Heizung 18%, FC Disaster 82%.
FC Heizung - FC Disaster 3:0

49e minuut.
Melichárek controleert de bal met de borst. Melichárek speelt de bal door. Mesaroş rent richting de bal. Mesaroş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Heizung - FC Disaster 4:0

51e minuut.
Daar is Mesaroş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mesaroş geeft een lange en hoge pass. Kwapisz heeft problemen om de bal te vangen. Yengeç is nu in balbezit. Yengeç geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Arent bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzos onderschept slim de pass. Krzos speelt de bal door. Balcerowicz rent richting de bal. Balcerowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Heizung - FC Disaster 5:0

56e minuut.
Yengeç geeft een hoge lob. Sequelado rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Halupczok. Sequelado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yengeç met een snel genomen vrije trap. Mareczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Mareczek met een sublieme pass. Gaggioli kopt de bal weg. Łaszcz geeft de bal voor. Mesaroş probeert de bal aan de voet te houden. Balcerowicz kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Heizung - FC Disaster 6:0

62e minuut.
Halupczok geeft een hoge lob. Gaggioli controleert de bal met de borst. Gaggioli passt de bal met de wreef. Daar is Mesaroş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mesaroş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Krzos passt de bal in één keer door. Yengeç is nu in balbezit. Yengeç passt de bal zonder na te denken. Melichárek geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Heizung - FC Disaster 7:0

77e minuut.
Gaggioli met de inworp. Mesaroş kan de bal niet met de borst controleren. Mesaroş passt de bal in één keer door. Balcerowicz is nu in balbezit. Balcerowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Heizung - FC Disaster 8:0

79e minuut.
Kwapisz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kożuchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożuchowski met een sublieme pass. Balcerowicz rent richting de bal. Balcerowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Gaggioli probeert naar een medespeler te passen. Mesaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesaroş met een sublieme pass. Sequelado rent richting de bal. Sequelado haalt uit met een fantastische trap. Mareczek bokst de bal weg. Sequelado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequelado draait met de bal, schiet en ... Mareczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Heizung - FC Disaster 9:0

87e minuut.
Yengeç passt de bal zonder na te denken. Halupczok is nu in balbezit. Halupczok passt de bal in één keer door. Sequelado heeft problemen om de bal te vangen. Sequelado draait met de bal, schiet en ... Mareczek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Heizung 12%, FC Disaster 88%.
FC Heizung - FC Disaster 9:0