Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niepoprawni Optymiści WKS Wymysłów
taka sobie 1 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
22% Spel op eigen helft 78%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 18.1
goed Schieten slecht
redelijk Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Gadawski rent richting de bal. Padrun onderschept slim de pass. Padrun passt de bal in één keer door. Kordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niepoprawni Optymiści - WKS Wymysłów 1:0

5e minuut.
Kełpikowski passt de bal in één keer door. Aszer rent richting de bal. Aszer geeft de bal voor. Gennero rent richting de bal. Gennero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Pawianowski is nu in balbezit. Wuciński verovert de bal door een tackle van achteren. Gennero met een sublieme pass. Kordecki rent richting de bal. Kordecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Wiaderny geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Padrun met een snelle inworp. Kordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Wuciński heeft problemen om de bal te vangen. Wuciński geeft een lange en hoge pass. Sochacki kopt de bal weg. Gennero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gennero haalt uit met een fantastische trap. Muchomorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Spandowski rent richting de bal. Spandowski geeft de bal voor. Kełpikowski kopt de bal weg. Gennero rent richting de bal. Gennero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niepoprawni Optymiści - WKS Wymysłów 2:0

18e minuut.
Gennero speelt de bal door. Padrun is nu in balbezit. Padrun speelt de bal door. Kordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niepoprawni Optymiści - WKS Wymysłów 3:0

22e minuut.
Gennero rent richting de bal. Gennero passt de bal met de wreef. Kaliciński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kordecki is nu in balbezit. Kordecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Padrun probeert naar een medespeler te passen. Spandowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Spandowski met een sublieme pass. Kordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Padrun speelt de bal door. Kordecki rent richting de bal. Kordecki probeert naar een medespeler te passen. Gennero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gennero schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Niepoprawni Optymiści - WKS Wymysłów 4:0

32e minuut.
Meşe speelt de bal door. Daar is Wuciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wuciński probeert naar een medespeler te passen. Kordecki is nu in balbezit. Kordecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mysiak kopt de bal weg. Kordecki rent richting de bal. Daar is Gennero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordecki schiet op doel. Muchomorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Padrun is nu in balbezit. Padrun passt de bal met de wreef. Kordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niepoprawni Optymiści - WKS Wymysłów 5:0

39e minuut.
Wuciński rent richting de bal. Wuciński probeert naar een medespeler te passen. Kordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordecki schiet op doel. Wiaderny heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Meşe is nu in balbezit. Meşe met een sublieme pass. Kordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordecki haalt uit met een fantastische trap. Muchomorek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niepoprawni Optymiści - WKS Wymysłów 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niepoprawni Optymiści 21%, WKS Wymysłów 79%.
Niepoprawni Optymiści - WKS Wymysłów 6:0

47e minuut.
Klungelig pakt Padrun de bal. Padrun met een sublieme pass. Spandowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Spandowski geeft de bal voor. Muchomorek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Gennero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gennero passt de bal met de wreef. Sochacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kordecki schiet op doel. Muchomorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kordecki is nu in balbezit. Kordecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niepoprawni Optymiści - WKS Wymysłów 7:0

52e minuut.
Daar is Spandowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spandowski met een sublieme pass. Meşe speelt de bal door. Gennero rent richting de bal. Gennero haalt uit met een fantastische trap. Muchomorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Wuciński is nu in balbezit. Wuciński passt de bal in één keer door. Kordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niepoprawni Optymiści - WKS Wymysłów 8:0

63e minuut.
Spandowski passt de bal zonder na te denken. Padrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrun speelt de bal door. Kordecki rent richting de bal. Kordecki haalt uit met een fantastische trap. Paal!

66e minuut.
Spandowski probeert de bal met de borst te controleren. Spandowski probeert naar een medespeler te passen. Meşe met een sublieme pass. Gennero is nu in balbezit. Gennero draait met de bal, schiet en ... Muchomorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Spandowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Spandowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Pawianowski de bal. Gennero is nu in balbezit. Gennero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Cywil geeft een hoge lob. Inworp. Wuciński met de inworp. Gennero is nu in balbezit. Gennero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niepoprawni Optymiści 22%, WKS Wymysłów 78%.
Niepoprawni Optymiści - WKS Wymysłów 8:0