Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gyf lubliniec FcBertki
nowa Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 0
6 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 17.7
goed Schieten waardeloos
zwak Passen zwak
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Czubała onderschept slim de pass. Rashford onderschept slim de pass. Rashford probeert naar een medespeler te passen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Muranowski is nu in balbezit. Muranowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dzieciuch de bal. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyf lubliniec - FcBertki 1:0

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muranowski met de inworp. Golik geeft een hoge lob. Leyn is nu in balbezit. Leyn geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Golik rent richting de bal. Golik geeft een hoge lob. Jędrychowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rashford is nu in balbezit. Rashford speelt de bal door. Muranowski probeert naar een medespeler te passen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyf lubliniec - FcBertki 2:0

32e minuut.
Czubała speelt de bal door. Małocha met een sublieme pass. Klungelig pakt Dzieciuch de bal. Delgado onderschept slim de pass. Delgado draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

36e minuut.
Elenov rent richting de bal. Dzieciuch onderschept slim de pass. Met opzet legt Golik zijn tegenspeler op de grond. Golik is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyf lubliniec 41%, FcBertki 59%.
Gyf lubliniec - FcBertki 2:0

48e minuut.
Elenov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dzieciuch. Elenov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Elenov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Delgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyf lubliniec - FcBertki 3:0

61e minuut.
Czubała is nu in balbezit. Rashford onderschept slim de pass. Rashford probeert naar een medespeler te passen. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gyf lubliniec - FcBertki 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyf lubliniec 49%, FcBertki 51%.
Gyf lubliniec - FcBertki 4:0