Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Azorki Skoda team
wstępnie Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
26% Spel op eigen helft 74%
41 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 17.6
solid Schieten poor
good Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Bithikotsis rent richting de bal. Bithikotsis met een sublieme pass. Bronger geeft een hoge lob. Rosický bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosický draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Berezowski speelt de bal door. Benzon kopt de bal weg. Rosický bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosický schiet op doel. Łaszcz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
D’Amico is nu in balbezit. D’Amico geeft een hoge lob. Rosický bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosický schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Azorki - Skoda team 1:0

16e minuut.
Krok passt de bal zonder na te denken. D’Amico is nu in balbezit. D’Amico geeft een lange en hoge pass. Bronger rent richting de bal. Bronger haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Azorki - Skoda team 2:0

22e minuut.
Bronger verovert de bal door een tackle van achteren. Bronger speelt de bal door. Klungelig pakt Sochacki de bal. Rosický is nu in balbezit. Rosický draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Krok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. D’Amico bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Amico passt de bal zonder na te denken. Sochacki geeft een lange en hoge pass. Bronger springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Berezowski trapt de bal weg van het doel. D’Amico kopt de bal weg. Rosický bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosický haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sochacki speelt de bal door. Brągiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Brągiel geeft een hoge lob. Rosický is nu in balbezit. Rosický schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Brągiel passt de bal zonder na te denken. D’Amico bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Amico passt de bal zonder na te denken. Rosický is nu in balbezit. Rosický schiet op doel. Berezowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brągiel neemt de hoekschop. Rosický bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosický draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Azorki - Skoda team 3:0

35e minuut.
Sochacki passt de bal zonder na te denken. Rosický rent richting de bal. D’Amico speelt de bal door. Bronger rent richting de bal. Bronger schiet op doel. Berezowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Azorki - Skoda team 4:0

39e minuut.
Sochacki kopt de bal weg. Daar is Dobski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D’Amico met een sublieme pass. Rosický rent richting de bal. Rosický schiet op doel. Berezowski bokst de bal weg.

42e minuut.
D’Amico bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Amico passt de bal zonder na te denken. Sochacki is nu in balbezit. Sochacki geeft een hoge lob. Rosický springt en kopt de bal. Berezowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rosický bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosický haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Bojarski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Azorki 26%, Skoda team 74%.
KS Azorki - Skoda team 4:0

46e minuut.
Łaszcz met een sublieme pass. D’Amico is nu in balbezit. D’Amico passt de bal zonder na te denken. Rosický rent richting de bal. Rosický draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Azorki - Skoda team 5:0

48e minuut.
Benzon met een snelle inworp. Krok is nu in balbezit. Krok probeert naar een medespeler te passen. Rosický bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosický haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Sochacki kopt de bal weg. D’Amico heeft problemen om de bal te vangen. Wąsowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Amico verovert de bal door een tackle van achteren. D’Amico geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Rosický springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Azorki - Skoda team 6:0

54e minuut.
Rosický bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronger rent richting de bal. Bronger passt de bal in één keer door. D’Amico bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Amico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Azorki - Skoda team 7:0

57e minuut.
D’Amico verovert de bal door een tackle van achteren. D’Amico met een sublieme pass. Krok probeert naar een medespeler te passen. Rosický rent richting de bal. Rosický haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Azorki - Skoda team 8:0

61e minuut.
Inworp. Mejerník komt het veld opgelopen. Ennemuist komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Bronger rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruta. Bronger raakt geblesseerd tijdens het duel. Ennemuist zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mejerník krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Haras de bal onder controle te krijgen. Bronger is nu in balbezit. Bronger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Băluş is nu in balbezit. Băluş passt de bal met de wreef. Mejerník heeft problemen om de bal te vangen. Mejerník haalt uit met een fantastische trap. Berezowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Azorki - Skoda team 9:0

72e minuut.
D’Amico is nu in balbezit. D’Amico speelt de bal door. Mejerník probeert naar een medespeler te passen. Bronger is nu in balbezit. Bronger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Dobski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronger onderschept slim de pass. Bronger probeert naar een medespeler te passen. Mejerník bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejerník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Azorki - Skoda team 10:0

75e minuut.
Daar is Ruta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bronger is nu in balbezit. Bronger geeft een hoge lob. Mejerník rent richting de bal. Mejerník haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Klungelig pakt Băluş de bal. Ennemuist rent richting de bal. Ennemuist passt de bal met de wreef. Mejerník rent richting de bal. Mejerník schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Mejerník is nu in balbezit. Haras bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Amico bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Amico draait met de bal, schiet en ... Berezowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Azorki - Skoda team 11:0

78e minuut.
D’Amico passt de bal in één keer door. Krok rent richting de bal. Krok speelt de bal door. Mejerník is nu in balbezit. Mejerník schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ruta rent richting de bal. Ennemuist is nu in balbezit. Ennemuist passt de bal in één keer door. Mejerník bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejerník schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ruta rent richting de bal. Bronger verovert de bal door een tackle van achteren. Bronger passt de bal zonder na te denken. D’Amico bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Amico haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Berezowski met een harde bal richting middenveld. D’Amico kopt de bal weg. Mejerník rent richting de bal. Mejerník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Azorki - Skoda team 12:0

90e minuut.
Ruta rent richting de bal. Ruta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brągiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. D’Amico geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Azorki 26%, Skoda team 74%.
KS Azorki - Skoda team 12:0