Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MCK Lubin Polipwerty
#night def# Tactiek Liga
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
29 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
31.8 gemiddelde waardering 27.8
adequate Schieten good
average Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Vas is nu in balbezit. Chuanchuen is nu in balbezit. Vas rent richting de bal. Vas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kamenyuki de bal onder controle te krijgen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Zanchi passt de bal in één keer door. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez passt de bal met de wreef. Chuanchuen rent richting de bal. Chuanchuen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kamenyuki is nu in balbezit. Vas verovert de bal door een tackle van achteren. Vas probeert naar een medespeler te passen. Zanchi rent richting de bal. Zanchi draait met de bal, schiet en ... Mäetalu bokst de bal weg.

13e minuut.
Scholten neemt de hoekschop. Citko heeft problemen om de bal te vangen. Chuanchuen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuanchuen haalt uit met een fantastische trap. Mäetalu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MCK Lubin - Polipwerty 1:0

17e minuut.
Doeltrap. Mäetalu trapt de bal weg. Vas kopt de bal weg. Chuanchuen rent richting de bal. Chuanchuen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klungelig pakt Chuanchuen de bal. Chuanchuen passt de bal zonder na te denken. Jarmulski met een sublieme pass. Vas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mäetalu speelt de bal door. Velásquez kopt de bal weg. Kamenyuki is nu in balbezit. Chuanchuen is nu in balbezit. Chuanchuen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mäetalu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Vas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vas passt de bal met de wreef. Citko rent richting de bal. Chuanchuen verovert de bal door een tackle van achteren. Chuanchuen schiet op doel. Mäetalu bokst de bal weg. Chuanchuen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
MCK Lubin - Polipwerty 2:0

37e minuut.
Seydler geeft een hoge lob. Zagorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasieńczyk begaat een overtreding. Zagorda moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zagorda kan niet meer verder spelen. Koyuncu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Pudzianowski de bal. Itteren rent richting de bal. Itteren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Finella rent richting de bal. Velásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Velásquez passt de bal zonder na te denken. Daar is Chuanchuen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chuanchuen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MCK Lubin 14%, Polipwerty 86%.
MCK Lubin - Polipwerty 2:0

49e minuut.
Scholten is nu in balbezit. Scholten met een sublieme pass. Velásquez heeft problemen om de bal te vangen. Vas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Scholten is nu in balbezit. Scholten probeert naar een medespeler te passen. Zanchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchi schiet op doel. Seydler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MCK Lubin - Polipwerty 3:0

55e minuut.
Rupnik is nu in balbezit. Vas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vas passt de bal in één keer door. Chuanchuen is nu in balbezit. Chuanchuen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Velásquez speelt de bal door. Scholten bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchi rent richting de bal. Zanchi schiet op doel. Mäetalu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Scholten geeft een hoge lob. Daar is Kamenyuki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velásquez met een sublieme pass. Vas rent richting de bal. Vas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MCK Lubin - Polipwerty 4:0

76e minuut.
Finella is nu in balbezit. Velásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Velásquez geeft een hoge lob. Daar is Chuanchuen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chuanchuen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Chuanchuen probeert naar een medespeler te passen. Seydler rent richting de bal. Zanchi maakt een afschuwelijke overtreding. Zanchi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MCK Lubin 25%, Polipwerty 75%.
MCK Lubin - Polipwerty 4:0