Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Palestyn Wielki Gromek Siedleczka
gustlik Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
28 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
41 gemiddelde waardering 19.4
very good Schieten average
good Passen weak
average Verdedigen weak


2e minuut.
Kotowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Etkowski de bal. Mikičić rent richting de bal. Mikičić schiet op doel. Uzdowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Palestyn Wielki - Gromek Siedleczka 1:0

6e minuut.
Loch bereikt de bal nog maar net als eerste. Basanta onderschept slim de pass. Basanta speelt de bal door. Díaz Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Pérez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Fábri de bal. Díaz Pérez is nu in balbezit. Mikičić is nu in balbezit. Díaz Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Pérez schiet op doel. Uzdowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

11e minuut.
Svitava bereikt de bal nog maar net als eerste. Svitava passt de bal in één keer door. Fábri probeert naar een medespeler te passen. Mikičić is nu in balbezit. Mikičić schiet op doel. Uzdowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Díaz Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikičić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Palestyn Wielki - Gromek Siedleczka 2:0

15e minuut.
Bulajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Forbes onderschept slim de pass. Forbes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Díaz Pérez de bal. Díaz Pérez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Fábri heeft problemen om de bal te vangen. Fábri geeft de bal voor. Mikičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikičić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Palestyn Wielki - Gromek Siedleczka 3:0

23e minuut.
Fábri geeft een lange en hoge pass. Słaby kopt de bal weg. Rozumek is nu in balbezit. Mikičić onderschept slim de pass. Mikičić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Palestyn Wielki - Gromek Siedleczka 4:0

26e minuut.
Fábri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fábri passt de bal zonder na te denken. Díaz Pérez is nu in balbezit. Díaz Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Palestyn Wielki - Gromek Siedleczka 5:0

29e minuut.
Grijalba geeft de bal voor. Forbes rent richting de bal. Forbes speelt de bal door. Mikičić rent richting de bal. Mikičić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Forbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Forbes passt de bal met de wreef. Díaz Pérez rent richting de bal. Díaz Pérez haalt uit met een fantastische trap. Mikičić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uzdowski bokst de bal weg. Mikičić is nu in balbezit. Mikičić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Palestyn Wielki - Gromek Siedleczka 6:0

35e minuut.
Mikičić kopt de bal weg. Słaby rent richting de bal. Díaz Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Palestyn Wielki - Gromek Siedleczka 7:0

43e minuut.
Bulajski is nu in balbezit. Forbes onderschept slim de pass. Forbes passt de bal in één keer door. Díaz Pérez rent richting de bal. Díaz Pérez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palestyn Wielki 23%, Gromek Siedleczka 77%.
Palestyn Wielki - Gromek Siedleczka 7:0

46e minuut.
Grijalba geeft een lange en hoge pass. Daar is Rozumek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basanta met een sublieme pass. Díaz Pérez rent richting de bal. Díaz Pérez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Rozumek probeert de bal aan de voet te houden. Díaz Pérez rent richting de bal. Díaz Pérez geeft een lange en hoge pass. Mikičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikičić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Palestyn Wielki - Gromek Siedleczka 8:0

49e minuut.
Díaz Pérez is nu in balbezit. Basanta rent richting de bal. Basanta probeert naar een medespeler te passen. Mikičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikičić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Mikičić rent richting de bal. Díaz Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Woś zijn tegenspeler op de grond. Woś krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Rozumek probeert naar een medespeler te passen. Buitenspel voor Ruzak. Goede buitenspelval van de verdediging. Grijalba neemt vlug de vrije trap. Díaz Pérez rent richting de bal. Díaz Pérez schiet op doel. Uzdowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Fábri verovert de bal door een tackle van achteren. Forbes rent richting de bal. Forbes speelt de bal door. Mikičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikičić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Grijalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalba geeft een lange en hoge pass. Díaz Pérez kopt de bal weg. Mikičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikičić schiet op doel. Paal! Uzdowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Uzdowski met een harde bal richting middenveld. Forbes probeert naar een medespeler te passen. Mikičić rent richting de bal. Mikičić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Palestyn Wielki - Gromek Siedleczka 9:0

74e minuut.
Uzdowski trapt de bal weg. Svitava kopt de bal weg. Woś is nu in balbezit. Fábri onderschept slim de pass. Fábri passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Uzdowski trapt de bal weg. Klungelig pakt Grijalba de bal. Grijalba kopt de bal weg. Mikičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikičić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palestyn Wielki 14%, Gromek Siedleczka 86%.
Palestyn Wielki - Gromek Siedleczka 9:0