Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CWKS Legia Olsztynek Fc Widzew
moooja Tactiek 433
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 28.6
solide Schieten zwak
goed Passen slecht
goed Verdedigen matig


7e minuut.
Cociş met een sublieme pass. Engels met een sublieme pass. Schwarz heeft problemen om de bal te vangen. Schwarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Legia Olsztynek - Fc Widzew 1:0

17e minuut.
Schwarz schiet op doel. Izydor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Wyczesany onderschept slim de pass. Babiarz kopt de bal weg. Schwarz is nu in balbezit. Schwarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Baratta de bal. Cociş rent richting de bal. Cociş speelt de bal door. Schwarz rent richting de bal. Schwarz schiet op doel. Paal! Izydor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Engels speelt de bal door. Ciborio rent richting de bal. Ciborio passt de bal in één keer door. Cociş heeft problemen om de bal te vangen. Cociş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Legia Olsztynek - Fc Widzew 2:0

21e minuut.
Nogailac probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cociş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cociş geeft de bal voor. Ciborio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciborio haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Legia Olsztynek - Fc Widzew 3:0

24e minuut.
Baratta kopt de bal weg. Klungelig pakt Bartosik de bal. Schwarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarz draait met de bal, schiet en ... Izydor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Legia Olsztynek - Fc Widzew 4:0

25e minuut.
Schwarz speelt de bal door. Dupouy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupouy geeft een lange en hoge pass. Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

28e minuut.
Cociş rent richting de bal. Dincă is nu in balbezit. Dincă passt de bal in één keer door. Schwarz is nu in balbezit. Schwarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Cociş probeert naar een medespeler te passen. Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă passt de bal zonder na te denken. Schwarz rent richting de bal. Schwarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Dupouy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cociş rent richting de bal. Cociş passt de bal in één keer door. Ciborio is nu in balbezit. Ciborio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Dupouy is nu in balbezit. Piesiak maakt een afschuwelijke overtreding. Dupouy raakt geblesseerd tijdens het duel. Dincă zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Schwarz springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKS Legia Olsztynek 20%, Fc Widzew 80%.
CWKS Legia Olsztynek - Fc Widzew 4:0

50e minuut.
Dincă passt de bal zonder na te denken. Cociş is nu in balbezit. Cociş passt de bal in één keer door. Schwarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Dincă kopt de bal weg. Schwarz is nu in balbezit. Baratta begaat een overtreding. Schwarz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dincă wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Doeltrap. Izydor trapt de bal weg. Dincă kopt de bal weg. Schwarz heeft problemen om de bal te vangen. Schwarz schiet op doel. Izydor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Legia Olsztynek - Fc Widzew 5:0

57e minuut.
Nogailac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babiarz onderschept slim de pass. Dincă rent richting de bal. Schwarz rent richting de bal. Schwarz draait met de bal, schiet en ... Izydor bokst de bal weg.

64e minuut.
Garyga met een snelle inworp. Dupouy met een sublieme pass. Ciborio rent richting de bal. Schwarz rent richting de bal. Schwarz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kakavas geeft de bal voor. Ciborio rent richting de bal. Ciborio geeft een lange en hoge pass. Cociş rent richting de bal. Cociş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Legia Olsztynek - Fc Widzew 6:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Halicki met de inworp. Bartosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartosik speelt de bal door. Piesiak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Babiarz rent richting de bal. Ciborio verovert de bal door een tackle van achteren. Ciborio met een sublieme pass. Schwarz is nu in balbezit. Schwarz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Legia Olsztynek - Fc Widzew 7:0

73e minuut.
Cociş rent richting de bal. Dincă is nu in balbezit. Klungelig pakt Dincă de bal. Cociş is nu in balbezit. Cociş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Baratta de bal. Schwarz met een sublieme pass. Ciborio rent richting de bal. Ciborio haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Baratta de bal. Ciborio rent richting de bal. Ciborio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Legia Olsztynek - Fc Widzew 8:0

78e minuut.
Nogailac is nu in balbezit. Engels is nu in balbezit. Engels passt de bal in één keer door. Ciborio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciborio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Baratta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dupouy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cociş is nu in balbezit. Cociş geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Garyga probeert naar een medespeler te passen. Kakavas geeft een lange en hoge pass. Schwarz rent richting de bal. Schwarz schiet op doel. Izydor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Engels is nu in balbezit. Engels met een sublieme pass. Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarz rent richting de bal. Schwarz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKS Legia Olsztynek 22%, Fc Widzew 78%.
CWKS Legia Olsztynek - Fc Widzew 8:0