Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kazik Stars Ks Żyrardów
#2 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
49 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 19.6
uitstekend Schieten matig
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Kasprowicz heeft problemen om de bal te vangen. Ghilardini is nu in balbezit. Met opzet legt Kasprowicz zijn tegenspeler op de grond. Ghilardini raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

7e minuut.
Sobociński is nu in balbezit. Niemiec begaat een overtreding. Sobociński raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sobociński neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Utracki kan de bal niet met de borst controleren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sobociński zal de hoekschop nemen. Podziorny springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Niemiec passt de bal zonder na te denken. Utracki met een sublieme pass. Kwiczy rent richting de bal. Rowiński onderschept slim de pass. Rowiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Niemiec rent richting de bal. Niemiec probeert naar een medespeler te passen. Paliło is nu in balbezit. Ghilardini onderschept slim de pass. Ghilardini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Doeltrap. Nowaczek trapt de bal weg. Horoszkiewicz met een sublieme pass. Daar is Ghilardini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghilardini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - Ks Żyrardów 1:0

15e minuut.
Moliński geeft de bal voor. Daar is Szczypiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghilardini is nu in balbezit. Bayle rent richting de bal. Bayle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Niemiec verovert de bal door een tackle van achteren. Niemiec geeft de bal voor. Daar is Wrotyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayle is nu in balbezit. Bayle schiet op doel. Nowaczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Bayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayle passt de bal zonder na te denken. Moliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliński geeft een lange en hoge pass. Bayle krijgt zijn hoofd ertegen. Nowaczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kasprowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprowicz geeft een hoge lob. Moliński kopt de bal weg. Bayle is nu in balbezit. Bayle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Horoszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardini passt de bal zonder na te denken. Bayle is nu in balbezit. Bayle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Niemiec speelt de bal door. Moliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliński geeft de bal voor. Ghilardini is nu in balbezit. Ghilardini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bayle is nu in balbezit. Kasprowicz begaat een overtreding. Bayle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moliński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ghilardini springt en kopt de bal. Daar is Paliło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Niemiec verovert de bal door een tackle van achteren. Niemiec met een sublieme pass. Szczypiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardini onderschept slim de pass. Ghilardini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Paliło trapt de bal weg van het doel. Niemiec kopt de bal weg. Kraman rent richting de bal. Ghilardini onderschept slim de pass. Ghilardini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - Ks Żyrardów 2:0

31e minuut.
Tassone trapt de bal weg. Bayle kopt de bal weg. Ghilardini is nu in balbezit. Ghilardini haalt uit met een fantastische trap. Nowaczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - Ks Żyrardów 3:0

33e minuut.
Kuboszek is nu in balbezit. Niemiec rent richting de bal. Niemiec passt de bal in één keer door. Ghilardini is nu in balbezit. Ghilardini haalt uit met een fantastische trap. Nowaczek bokst de bal weg. Bayle heeft problemen om de bal te vangen. Bayle schiet op doel. Nowaczek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moliński geeft een lange en hoge pass. Bayle maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - Ks Żyrardów 4:0

39e minuut.
Wrotyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayle verovert de bal door een tackle van achteren. Ghilardini rent richting de bal. Bayle is nu in balbezit. Bayle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - Ks Żyrardów 5:0

42e minuut.
Kraman trapt de bal weg van het doel. Moliński kopt de bal weg. Ghilardini is nu in balbezit. Ghilardini haalt uit met een fantastische trap. Nowaczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - Ks Żyrardów 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazik Stars 28%, Ks Żyrardów 72%.
Kazik Stars - Ks Żyrardów 6:0

48e minuut.
Inworp. Niemiec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayle draait met de bal, schiet en ... Paliło probeert de bal aan de voet te houden. Nowaczek bokst de bal weg. Daar is Kasprowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghilardini rent richting de bal. Ghilardini draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Nowaczek speelt de bal door. Inworp. Moliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Horoszkiewicz rent richting de bal. Horoszkiewicz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Moliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliński passt de bal met de wreef. Ghilardini is nu in balbezit. Ghilardini schiet op doel. Paliło probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Niemiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemiec speelt de bal door. Daar is Szczypiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghilardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Paliło onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niemiec met de inworp. Bayle rent richting de bal. Bayle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Paliło trapt de bal weg. Horoszkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Bayle de bal. Ghilardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - Ks Żyrardów 7:0

57e minuut.
Bayle haalt uit met een fantastische trap. Nowaczek met een sublieme pass. Horoszkiewicz kopt de bal weg. Bayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayle draait met de bal, schiet en ... Nowaczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - Ks Żyrardów 8:0

59e minuut.
Daar is Bayle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayle probeert naar een medespeler te passen. Ghilardini is nu in balbezit. Ghilardini draait met de bal, schiet en ... Nowaczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - Ks Żyrardów 9:0

60e minuut.
Kuboszek passt de bal zonder na te denken. Moliński rent richting de bal. Moliński passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Bayle de bal onder controle te krijgen. Bayle draait met de bal, schiet en ... Paal! Paliło controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Paliło geeft de bal voor. Inworp. Niemiec met een snelle inworp. Bayle rent richting de bal. Bayle geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ghilardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardini passt de bal zonder na te denken. Daar is Paliło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - Ks Żyrardów 10:0

69e minuut.
Bayle verovert de bal door een tackle van achteren. Bayle passt de bal met de wreef. Ghilardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - Ks Żyrardów 11:0

70e minuut.
Utracki met een sublieme pass. Niemiec rent richting de bal. Niemiec met een sublieme pass. Bayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayle draait met de bal, schiet en ... Nowaczek bokst de bal weg. Ghilardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - Ks Żyrardów 12:0

72e minuut.
Inworp. Moliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghilardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardini schiet op doel. Nowaczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - Ks Żyrardów 13:0

72e minuut.
Kuboszek met een sublieme pass. Rowiński heeft problemen om de bal te vangen. Bayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Doeltrap. Maćkowiak trapt de bal weg. Ghilardini kopt de bal weg. Bayle rent richting de bal. Bayle draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Moliński verovert de bal door een tackle van achteren. Moliński geeft een lange en hoge pass. Szczypiński heeft problemen om de bal te vangen. Bayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayle draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Maćkowiak heeft problemen om de bal te vangen. Bayle rent richting de bal. Wrotyński rent richting de bal. Bayle verovert de bal door een tackle van achteren. Bayle schiet op doel. Nowaczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ghilardini springt en kopt de bal. Bayle maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - Ks Żyrardów 14:0

82e minuut.
Horoszkiewicz is nu in balbezit. Horoszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Szczypiński rent richting de bal. Ghilardini verovert de bal door een tackle van achteren. Ghilardini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Nowaczek met een harde bal richting middenveld. Daar is Kraman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghilardini is nu in balbezit. Ghilardini haalt uit met een fantastische trap. Bayle probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bayle bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - Ks Żyrardów 15:0

84e minuut.
Rowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowiński passt de bal met de wreef. Podziorny rent richting de bal. Bayle verovert de bal door een tackle van achteren. Bayle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Niemiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemiec probeert naar een medespeler te passen. Szczypiński heeft problemen om de bal te vangen. Ghilardini is nu in balbezit. Ghilardini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bayle rent richting de bal. Bayle haalt uit met een fantastische trap. Nowaczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kazik Stars - Ks Żyrardów 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kazik Stars 14%, Ks Żyrardów 86%.
Kazik Stars - Ks Żyrardów 16:0