Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ab Eternum ŁKS ŁÓDŹ HOOLIGANS
kkk Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
20% Spel op eigen helft 80%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 16.8
solid Schieten unsatisfactory
adequate Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Jedinger verovert de bal door een tackle van achteren. Jedinger passt de bal in één keer door. Knapík is nu in balbezit. Gallatin is nu in balbezit. Gallatin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Knapík onderschept slim de pass. Knapík geeft de bal voor. Sęktas rent richting de bal. Hinkelmann onderschept slim de pass. Hinkelmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Charkiewicz met een snelle inworp. Rugamas is nu in balbezit. Jarzębowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jarzębowski krijgt een gele kaart.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krochmal trapt de bal weg. Trahman kopt de bal weg. Gallatin is nu in balbezit. Gallatin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Jarzębowski rent richting de bal. Trahman verovert de bal door een tackle van achteren. Trahman probeert naar een medespeler te passen. Gallatin heeft problemen om de bal te vangen. Gallatin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Cabanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanas geeft een hoge lob. Rugamas is nu in balbezit. Knapík rent richting de bal. Knapík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Krochmal met een harde bal richting middenveld. Trahman is nu in balbezit. Trahman passt de bal zonder na te denken. Gallatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallatin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ab Eternum - ŁKS ŁÓDŹ HOOLIGANS 1:0

36e minuut.
Jarzębowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rugamas verovert de bal door een tackle van achteren. Rugamas passt de bal met de wreef. Gallatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallatin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ab Eternum 22%, ŁKS ŁÓDŹ HOOLIGANS 78%.
Ab Eternum - ŁKS ŁÓDŹ HOOLIGANS 1:0

46e minuut.
Humiecki is nu in balbezit. Knapík verovert de bal door een tackle van achteren. Knapík probeert naar een medespeler te passen. Gallatin is nu in balbezit. Gallatin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Inworp. Jedinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gallatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinkelmann rent richting de bal. Hinkelmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Krochmal trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Rugamas de bal. Rugamas met een sublieme pass. Gallatin is nu in balbezit. Gallatin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ab Eternum - ŁKS ŁÓDŹ HOOLIGANS 2:0

55e minuut.
Iliński speelt de bal door. Rugamas rent richting de bal. Rugamas met een sublieme pass. Gallatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallatin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Pełka geeft een lange en hoge pass. Daar is Knapík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pełka begaat een overtreding. Knapík raakt geblesseerd tijdens het duel. Rugamas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Inworp. Rugamas met de inworp. Gallatin heeft problemen om de bal te vangen. Gallatin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pełka de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Jedinger is nu in balbezit. Jedinger passt de bal met de wreef. Gallatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallatin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ab Eternum - ŁKS ŁÓDŹ HOOLIGANS 3:0

80e minuut.
Hinkelmann is nu in balbezit. Hinkelmann probeert naar een medespeler te passen. Iliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Knapík verovert de bal door een tackle van achteren. Knapík haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Hinkelmann is nu in balbezit. Hinkelmann passt de bal zonder na te denken. Gallatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallatin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ab Eternum - ŁKS ŁÓDŹ HOOLIGANS 4:0

86e minuut.
Jedinger passt de bal met de wreef. Hinkelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinkelmann passt de bal met de wreef. Gallatin is nu in balbezit. Gallatin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Doeltrap. Czartoryski trapt de bal weg van het doel. Trahman kopt de bal weg. Hinkelmann rent richting de bal. Hinkelmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gallatin met een sublieme pass. Hinkelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinkelmann met een sublieme pass. Gallatin is nu in balbezit. Gallatin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ab Eternum 18%, ŁKS ŁÓDŹ HOOLIGANS 82%.
Ab Eternum - ŁKS ŁÓDŹ HOOLIGANS 4:0