Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stephanozz LEGIA 34
D max Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
26 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 18.5
goed Schieten zwak
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Rusnarczyk probeert naar een medespeler te passen. Mizrahi heeft problemen om de bal te vangen. Mizrahi geeft een hoge lob. Caramitru heeft problemen om de bal te vangen. Caramitru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
stephanozz - LEGIA 34 1:0

4e minuut.
Caramitru haalt uit met een fantastische trap. Daar is Boduch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caramitru rent richting de bal. Caramitru draait met de bal, schiet en ... Latoń probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
stephanozz - LEGIA 34 2:0

6e minuut.
Dejanac passt de bal met de wreef. Samojeden is nu in balbezit. Caramitru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caramitru krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Podlešák is nu in balbezit. Mizrahi is nu in balbezit. Mizrahi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Konkel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konkel geeft de bal voor. Latoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Konkel is nu in balbezit. Krzemiński begaat een overtreding. Konkel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krzemiński geeft de bal voor. Słupecki met een snel genomen vrije trap. Caramitru krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Dejanac is nu in balbezit. Dejanac geeft de bal voor. Samojeden heeft problemen om de bal te vangen. Caramitru rent richting de bal. Caramitru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
stephanozz - LEGIA 34 3:0

16e minuut.
Mizrahi controleert de bal met de borst. Mizrahi geeft een hoge lob. Samojeden kopt de bal weg. Słupecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Słupecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Konkel bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
stephanozz - LEGIA 34 4:0

20e minuut.
Caramitru passt de bal met de wreef. Konkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Konkel passt de bal met de wreef. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru haalt uit met een fantastische trap. Latoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Dejanac is nu in balbezit. Dejanac passt de bal in één keer door. Krzemiński rent richting de bal. Konkel onderschept slim de pass. Konkel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Latoń trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dejanac met een snelle inworp. Słupecki is nu in balbezit. Słupecki geeft een lange en hoge pass. Latoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
stephanozz - LEGIA 34 5:0

32e minuut.
Konkel rent richting de bal. Caramitru rent richting de bal. Konkel is nu in balbezit. Konkel draait met de bal, schiet en ... Latoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
stephanozz - LEGIA 34 6:0

38e minuut.
Dejanac rent richting de bal. Dejanac speelt de bal door. Caramitru heeft problemen om de bal te vangen. Caramitru schiet op doel. Samojeden probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stephanozz 28%, LEGIA 34 72%.
stephanozz - LEGIA 34 6:0

47e minuut.
Podlešák geeft een lange en hoge pass. Dejanac kopt de bal weg. Caramitru rent richting de bal. Caramitru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
stephanozz - LEGIA 34 7:0

51e minuut.
Słupecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Słupecki passt de bal in één keer door. Czyszanowski is nu in balbezit. Konkel onderschept slim de pass. Konkel geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
stephanozz - LEGIA 34 8:0

53e minuut.
Słupecki kopt de bal weg. Rusnarczyk rent richting de bal. Mizrahi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mizrahi krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Krzemiński is nu in balbezit. Caramitru verovert de bal door een tackle van achteren. Caramitru passt de bal zonder na te denken. Konkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Konkel probeert naar een medespeler te passen. Latoń bokst de bal weg. Konkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Konkel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
stephanozz - LEGIA 34 9:0

58e minuut.
Słupecki passt de bal zonder na te denken. Konkel is nu in balbezit. Konkel passt de bal met de wreef. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
stephanozz - LEGIA 34 10:0

66e minuut.
Caramitru is nu in balbezit. Dejanac geeft een lange en hoge pass. Barrera rent richting de bal. Barrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Krzemiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizrahi verovert de bal door een tackle van achteren. Mizrahi passt de bal in één keer door. Daar is Konkel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konkel schiet op doel. Latoń bokst de bal weg. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
stephanozz - LEGIA 34 11:0

81e minuut.
Samojeden bereikt de bal nog maar net als eerste. Samojeden geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dejanac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mizrahi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrera met de inworp. Konkel is nu in balbezit. Konkel geeft een lange en hoge pass. Caramitru krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
stephanozz - LEGIA 34 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stephanozz 37%, LEGIA 34 63%.
stephanozz - LEGIA 34 12:0