Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piorun ATOMIK
5ob23-OL Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 17.4
excellent Schieten poor
good Passen hopeless
good Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Cools met een sublieme pass. Nelson is nu in balbezit. Nelson passt de bal zonder na te denken. Prelas rent richting de bal. Prelas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
da Silva Sauro is nu in balbezit. da Silva Sauro geeft een lange en hoge pass. Świątczak heeft problemen om de bal te vangen. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
da Silva Sauro heeft problemen om de bal te vangen. Lichograj rent richting de bal. Asəfov onderschept slim de pass. Asəfov geeft een hoge lob. Prelas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piorun - ATOMIK 1:0

23e minuut.
Sępek geeft de bal voor. Voştinar is nu in balbezit. Voştinar geeft de bal voor. Nelson rent richting de bal. Nelson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Prelas passt de bal in één keer door. Nelson is nu in balbezit. Nelson met een sublieme pass. Prelas heeft problemen om de bal te vangen. Prelas haalt uit met een fantastische trap. Kropek bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Cimbarle geeft de bal voor. Asəfov rent richting de bal. Asəfov probeert naar een medespeler te passen. Nelson is nu in balbezit. Nelson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piorun - ATOMIK 2:0

37e minuut.
Daar is Lichograj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prelas is nu in balbezit. Kobiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelas onderschept slim de pass. Prelas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Asəfov verovert de bal door een tackle van achteren. Asəfov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Prelas de bal. Prelas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Asəfov geeft een hoge lob. Świątczak is nu in balbezit. Prelas verovert de bal door een tackle van achteren. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piorun 40%, ATOMIK 60%.
Piorun - ATOMIK 2:0

52e minuut.
Sępek is nu in balbezit. da Silva Sauro onderschept slim de pass. da Silva Sauro met een sublieme pass. Nelson heeft problemen om de bal te vangen. Nelson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Sępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson onderschept slim de pass. Nelson probeert naar een medespeler te passen. Prelas rent richting de bal. Prelas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piorun - ATOMIK 3:0

62e minuut.
Klungelig pakt Kubisztal de bal. Nelson is nu in balbezit. Świątczak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nelson raakt geblesseerd tijdens het duel. Nelson legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Piorun - ATOMIK 4:0

64e minuut.
Prelas rent richting de bal. da Silva Sauro rent richting de bal. da Silva Sauro geeft een lange en hoge pass. Daar is Nelson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nelson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piorun - ATOMIK 5:0

67e minuut.
da Silva Sauro passt de bal in één keer door. Voştinar rent richting de bal. Voştinar geeft een lange en hoge pass. Prelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Lichograj rent richting de bal. Asəfov onderschept slim de pass. Asəfov geeft de bal voor. Nelson is nu in balbezit. Nelson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
da Silva Sauro passt de bal met de wreef. Asəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asəfov geeft een hoge lob. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piorun - ATOMIK 6:0

76e minuut.
Teodorczyk probeert naar een medespeler te passen. Asəfov probeert naar een medespeler te passen. da Silva Sauro speelt de bal door. Prelas rent richting de bal. Prelas schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Lichograj probeert de bal met de borst te controleren. Asəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asəfov passt de bal met de wreef. Prelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Prelas is nu in balbezit. Prelas passt de bal zonder na te denken. Świątczak rent richting de bal. Nelson onderschept slim de pass. Nelson draait met de bal, schiet en ... Kropek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kobiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prelas rent richting de bal. Prelas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piorun - ATOMIK 7:0

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. da Silva Sauro met de inworp. Asəfov geeft een lange en hoge pass. Prelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelas haalt uit met een fantastische trap. Kropek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Pokrzywa is nu in balbezit. Szulej is nu in balbezit. Szulej geeft de bal voor. Prelas rent richting de bal. Prelas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nelson rent richting de bal. Nelson haalt uit met een fantastische trap. Kropek bokst de bal weg.

89e minuut.
Cimbarle geeft een hoge lob. Nelson heeft problemen om de bal te vangen. Świątczak rent richting de bal. Nelson onderschept slim de pass. Nelson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piorun 28%, ATOMIK 72%.
Piorun - ATOMIK 7:0